Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra a rugós cumóra gondolok a dekniven :D a vízpumpa lapátkerék alatt
nemááá, akkor nem értem hát a szimering vízpumpánál nem szimering van , annak más a neve, nem ?
Zsír, csak azt a hányadék monster matricát flexeld leróla, mert nagyon ovis:)
Tömszelencét a villanyszerelők használnak:)

Járművekben sziimering van, magyarul rugós-ajakos tömítő gyűrű:)
A kért képek:
Adná az ISTEN hogy csapágy és szimering lenne benne, amit meglehet venni pici pénzért. Ellentétben tömszelence van ami botlban 10 ezer fölött mozog :D

ui.: De vannak itt akitől jó áron beszerezhető :D "ugye, Zoli" :D
Értem, de csak barna víz jött ki nem volt szemcse benne meg semmi.
Ha iylen szemcsés szar jön ki belőle, akor azért nem ártana átmosni, mert azt a vízpumpa szimmeringje nem fogja szeretni.

Neki lehet menni valami gynege saval, mondjuk ecet, de szerntem csak átöblíted párszor és csók.
Köszi a választ, akkor megnyugodtam :D, persze ez alap dolog, hogy fagyállót teszek bele :)
VAshengeres, annak redvás lesz a vize sztenderd. Tegyél bele fagyállót miellőtt szétreped.
Majd lesz az is ha egyben lesz a gép :D , 1 kérdés: mivel lehetne kimosni a vízrendszer? Ilyen barna, fél liter valamit engedtem le belőle (már állt egy ideje).
fényképeket várjuk ám :)
első hallásra nagyon jó ár :D

Havernak egyszer sikerült venni 40 ér dugó nélkül, kapott egy dugót meg átnéztünk mindent azóta jó :D
60-ért hirdették, 55-be elhoztuk
ha szabad érdeklődni, hogyért adták?
motorikusan*
Igen, tegnap elmentünk megnézni, kell rajta egy két dolgot csinálni, de meg érte az árát :D Majd teszek fel képet, ma szét szedtem a víz rendszert át kell mosni, meg egy két apróságot kell rajta csinálni, de motorikusa kiváló, jól veszi mindegyik sebességet, van erő benne :D
na milyen volt az MBX? megvettétek?
Sziasztok Honda bontott blokkalkatrészek eladóak!
A képek az alkatrészek-donorok 1 részéről készült! Érdeklődj és megpróbálok csinálni! Átvétel személyesen Csongrádon illetve Székesfehérváron (kisebb alkatrészeknél) lehetséges!
Posta csak a postaköltség előre utalása esetén lehetséges!

Érdeklődni privátban: v.adam1992@citromail.hu
tel.: 06 20 351 23 16
Érdekes anélkül ha áthidalom nem megy pedig nem kéne oda:S
Nincs emlékem a cdi előtt elhelyzkedő diófáról, értelme sem lenne, hiszen a kapcsrakzból világosan látszik, hogy acdi belében a megfelelő helyen ott a dióka.
jaja, kerámiaelnállat az eredeti is, simán pótolható.
Sőt amivel leállítom azt is kivágták úgy pótoltam ,de hogy mér az jó kérdés:D
Ez szép és jó csak tudnám sokan mi az istenért barmolják szét Asztán meg sír a szájuk hogy kilövi az izzókat:S
Lenne egy kérdésem Mb vagy mbx en tök mindegy a cdi előtt van egy egyenirányító dióda vagy nem? Csináltam másikat és azon nincs és a kapcsolási rajzon se látom:D Nekem a gazdája szerintem az Mb belekötötte az elektronika testelésebe.Most gondolkodok hogy az a dióda nem az Mb aksi töltés egyenirányítója lenne:?Mt 50 es rajzon láttam ezt.Még nem próbáltam hogy ha kikitatom van e gyujtás.DE mint mondtam mbx en ilyet nem találtam pedig szétbontottam.
kőszi, a kapcsolást vagyis ami kell az utángyártott otthoni cucchoz :D pedig már leírtad, majd valamikor végrehajtom :D

Az a kerámia kondis dolog :D