Majd lesz az is ha egyben lesz a gép :D , 1 kérdés: mivel lehetne kimosni a vízrendszer? Ilyen barna, fél liter valamit engedtem le belőle (már állt egy ideje).
Igen, tegnap elmentünk megnézni, kell rajta egy két dolgot csinálni, de meg érte az árát :D Majd teszek fel képet, ma szét szedtem a víz rendszert át kell mosni, meg egy két apróságot kell rajta csinálni, de motorikusa kiváló, jól veszi mindegyik sebességet, van erő benne :D
Sziasztok Honda bontott blokkalkatrészek eladóak!
A képek az alkatrészek-donorok 1 részéről készült! Érdeklődj és megpróbálok csinálni! Átvétel személyesen Csongrádon illetve Székesfehérváron (kisebb alkatrészeknél) lehetséges!
Posta csak a postaköltség előre utalása esetén lehetséges!
Nincs emlékem a cdi előtt elhelyzkedő diófáról, értelme sem lenne, hiszen a kapcsrakzból világosan látszik, hogy acdi belében a megfelelő helyen ott a dióka.
Ez szép és jó csak tudnám sokan mi az istenért barmolják szét Asztán meg sír a szájuk hogy kilövi az izzókat:S
Lenne egy kérdésem Mb vagy mbx en tök mindegy a cdi előtt van egy egyenirányító dióda vagy nem? Csináltam másikat és azon nincs és a kapcsolási rajzon se látom:D Nekem a gazdája szerintem az Mb belekötötte az elektronika testelésebe.Most gondolkodok hogy az a dióda nem az Mb aksi töltés egyenirányítója lenne:?Mt 50 es rajzon láttam ezt.Még nem próbáltam hogy ha kikitatom van e gyujtás.DE mint mondtam mbx en ilyet nem találtam pedig szétbontottam.
Járművekben sziimering van, magyarul rugós-ajakos tömítő gyűrű:)
ui.: De vannak itt akitől jó áron beszerezhető :D "ugye, Zoli" :D
Neki lehet menni valami gynege saval, mondjuk ecet, de szerntem csak átöblíted párszor és csók.
Havernak egyszer sikerült venni 40 ér dugó nélkül, kapott egy dugót meg átnéztünk mindent azóta jó :D
A képek az alkatrészek-donorok 1 részéről készült! Érdeklődj és megpróbálok csinálni! Átvétel személyesen Csongrádon illetve Székesfehérváron (kisebb alkatrészeknél) lehetséges!
Posta csak a postaköltség előre utalása esetén lehetséges!
Érdeklődni privátban: v.adam1992@citromail.hu
tel.: 06 20 351 23 16
Lenne egy kérdésem Mb vagy mbx en tök mindegy a cdi előtt van egy egyenirányító dióda vagy nem? Csináltam másikat és azon nincs és a kapcsolási rajzon se látom:D Nekem a gazdája szerintem az Mb belekötötte az elektronika testelésebe.Most gondolkodok hogy az a dióda nem az Mb aksi töltés egyenirányítója lenne:?Mt 50 es rajzon láttam ezt.Még nem próbáltam hogy ha kikitatom van e gyujtás.DE mint mondtam mbx en ilyet nem találtam pedig szétbontottam.
Az a kerámia kondis dolog :D