Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mbx en meg pláne rezó van, mint monden 2t mtoorn 60 éve:)
sorry,
tehát úgy értettem főnök, hogy tervezés ügyileg :D tehát hogy a simón gyárosan rezó van. az mbx-en pedig nem. :D igaz e ?
motorfüggő nagyon, de másfél 2 fordulat környéke a levegő szerintem. de egész más is lehet. én 2 ről indulok mindíg kijebb vagy betnebb, de inkább bentebb
Honda MBX 80as első fékrendszert keresek
úgyírtette főnök,hogtervezés ügyileg :D a simsonna legalább gyárilag is rezója van, elentében az mbx el , szerintem .
Sziasztok, olyan problémám van, hogy az mbx-m(80) egy közös tárlóba van lezárva és egy jóember elállítgatta a karbi csavarokat addig már eljutottam, hogy beindul de nem találom a jó beállításokat tudom nem egyszerű, de valaki tudna adni egy gyorstalpalót vagy esetleg megmondani hogy pl levegőcsavar 2 fordulat ki vagy hasonló, köszönöm.
Az mbx saját kipuja öccá' kiló, egyébb probléma nicns vele:) A simsoné nem való rá.
hát de a szívócsonknál is eltér, csak azért írtam :D

illetve a kipufogóról mi a véleményed :D ? simson vs mbx ( gyári ) ?
Ikszdé, vagy nem ikszdé, a simson karbija teljesen elfogadható minőségű.
Az egyetlen paraméter amiben a honda karbija a jobb az annyi hogy bevonatos a suber és emíg nem eszik homokot nem kopik.
A hondák sok paraméterben sokkal modernebbek a simsonnál, műszakilag igényesebb kivitelezéssel készültek.

ez az alkatrész pont nem az amitől hanyatt kellene esni.
azigen :D
Simson karbi volt rajta. XD
Valakinél elfekvőben Honda MB 80-hoz vagy azzal kompatinilis gázbowden elfekvőben?
Még nem kaptam emailt.
gázbowden milyen állapotban van? Ép a felső műanyag menetes rész?
Én 1 Vrezót gondoltam rá :D
gyári hurkatöltő, mellesleg én szétvágtam egyet, köze sincs a rezóhoz, végig gyapto van a falán aztán a gyapot odaszorítva a falához perf lemezzel, majd a végétől visszább 30 cm el vanegy lemez egy lukkal meg még egy lemez egy lukkal és oda tolod bele a hangtoompítót , ennyi a gyári kipu :D
Muszáj lesz cserélni, mert a gyári nagyon ocsmány...
Tisztában vagyok vele :D
köszi :D
Az enyémre értettem hogy kell 1 kipu :D
Alapvetően tömítés és ha nem húzzák agyon akkor hőszigetelés.
1 kérdés, van a karbiban a szívórésznél ilyen fekete gumi karika na most azt nem igazán találom... viszont a szívócsonk és a karbi között vastag szilikongumi tömítésem van.
mi cétl szolgál az a fekete karika ott ?
ettől még rossz.