Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ment már kukába egy gyertya mert a "csavaros"-nak hitt nem volt az!
Szivesen D:)

Van az NGk-nak kiváló bogyós cuccra való pipája.
Igen, köszönöm az alapvető logikát, egy gyertyám már bánta a csavargatást... Vga yén vagyok ennyire balfék, vagy nem csavaros.
Csavaros
NGK LB05EH
Sziasztok!

Már majd' egy hónapja vettem az MBX 80-ba egy NGK BR8ES gyertyát (tudtommal az a hozzávaló), viszont a gyertya csatlakozója (feje/érintkezője) vastag kivitelű, amihez pipát a boltban sehonnan nem tudnak szerezni. Valaki tudna segíteni a beszerzésben?

Köszi
Igazad van, nem membrán probléma. Én személy szerint trafóra gyanakszom!
Arr akartam utalni, hogy ha egy membránlap eltörik, az még messze nem okozza a motor teljes üzemképtenségét.
Ezért mondtam, hogy próbából vegye ki.
(mert nekem úccse hiszi el:)

HA meg sem pöccen az nem membrán probléma.
motoros boltban......
Honda Mb re hol lehet viszonylag olcsón külső gumit venni?
Okés köszi. Egy próbát megér.
Heló menyiért adod
Egyszer próbáld ki, hoyg konkrétan kiveszed a membránt.
bocs az offért :D
akkor tényleg lehet hogy membrán.
Általános szabály, hogy ha meg sem pöccen, egyet sem, ha beöntést adsz neki akkor sem, az gyújtásprobléma.
Hehe jah. Én így hívom. Viszont az érdekes, hogy még így sem röffen meg sem :D
Te biztos kórházban dolgozol ~beöntés~
Értelek. Benzines volt a gyertya, meg beöntéssel is próbálkoztunk a hengerbe, de még megsem röffen.
nekem volt hasonló NAGYON furcsa esetem. A gyári membrán egyszerűen letört. Szerintem ellenőrizd le, nálad mi a helyzet. Kap üzemanyagot, hogyan ellenőrizted?
Szevasztok! Megesett egy kis problémám a kis Mb-vel. Menet közben egyszer csak leállt. Rugtam, toltam semmi. Otthon megnéztem, szikra van, benzint kap, de baszik indúlni. Még megsem röffen. Több gyertyával néztem, szikra van mindegyikkel. Valaki nem tudja mi lehet a probléma, mert én nemtudom hova nyúljak. :)
bele ver a villogó a karterba.
Sziasztok! Az ügyben fordulok hozzátok hogy az mbx be a kuplung felől érdekes zörgés jött elő! levettem a deknit és a kuplung kosár ki be jár 3 mm-ert ez szabványos így és a csapágyaknak semmi baja!