Már majd' egy hónapja vettem az MBX 80-ba egy NGK BR8ES gyertyát (tudtommal az a hozzávaló), viszont a gyertya csatlakozója (feje/érintkezője) vastag kivitelű, amihez pipát a boltban sehonnan nem tudnak szerezni. Valaki tudna segíteni a beszerzésben?
Arr akartam utalni, hogy ha egy membránlap eltörik, az még messze nem okozza a motor teljes üzemképtenségét.
Ezért mondtam, hogy próbából vegye ki.
(mert nekem úccse hiszi el:)
nekem volt hasonló NAGYON furcsa esetem. A gyári membrán egyszerűen letört. Szerintem ellenőrizd le, nálad mi a helyzet. Kap üzemanyagot, hogyan ellenőrizted?
Szevasztok! Megesett egy kis problémám a kis Mb-vel. Menet közben egyszer csak leállt. Rugtam, toltam semmi. Otthon megnéztem, szikra van, benzint kap, de baszik indúlni. Még megsem röffen. Több gyertyával néztem, szikra van mindegyikkel. Valaki nem tudja mi lehet a probléma, mert én nemtudom hova nyúljak. :)
Sziasztok! Az ügyben fordulok hozzátok hogy az mbx be a kuplung felől érdekes zörgés jött elő! levettem a deknit és a kuplung kosár ki be jár 3 mm-ert ez szabványos így és a csapágyaknak semmi baja!
Van az NGk-nak kiváló bogyós cuccra való pipája.
Már majd' egy hónapja vettem az MBX 80-ba egy NGK BR8ES gyertyát (tudtommal az a hozzávaló), viszont a gyertya csatlakozója (feje/érintkezője) vastag kivitelű, amihez pipát a boltban sehonnan nem tudnak szerezni. Valaki tudna segíteni a beszerzésben?
Köszi
Ezért mondtam, hogy próbából vegye ki.
(mert nekem úccse hiszi el:)
HA meg sem pöccen az nem membrán probléma.