Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ezek szerint ez nem 50-es karbi.
ja, csak a fúvóka mérete más, illetve nem 16 os átmérőjű a szívű hanem 18.
a honda mbx 80-as karbi jó az 50-re?
mert ezen az agro oroszin nem találtam meg
és ezt melyik oldalon találtad ezt a közdarabot?mert itt szegeden felhivtam pár boltot és mind azt éreztette velem hogy keressem fel az orvosomat
Próbálta már valaki 80 ra a p21 es karbit?Van értelme felrakni?vagy csak eszik vagy 2 literrel többet és ennyi:D
Szevasztok! Honda Mb 50-hez keresek hátsó lámpa búrát. Akinek van, írjon ide, vagy a molnar.andris20@freemail.hu címre. Köszke :)
Anált inkább ne..
Dell phbg 21.
keresek mbx 80 komplett első villát sárvédővel.
Motoros boltban vegyél rá egy gumi közdarabot, és vegyél egy használt amal 19-es karbit. 80-84-es főfuvival kezded a behangolást értelem szerűen haladsz lefelé vagy felfelé. Az amalhoz tudsz venni mindenféle alkatrészt, az MBX gyári karbilyához még egy tűt is nehezen találsz. Olcsóbbban kilyösz még így mint egy gyári mbx karbival.
na majd holnap megprobálok keriteni egy dió karbit
16 os átmérőket írnak :D tehát ha a felfogatás oké, akkor jó lehet rá :D
meg a szívó átmérő sem egyezik meg szerintem. honda mbx60 nek 16, mbx 80 nak 18 as a gyári karbija.
ezért tünt fel nekem is mert nagyon egyformának néztem őket
egyszerüen nem hiszem el hogy nincs egy karbi ami erre jó volna. Semilyen más karbit nem lehet felrakni rá?
báár ha jobban megnézzük felfogatásilag megegyezik.
jó észrevétel!
Csak szerintem, a honda dio karbi amit linkeltél annak a szívű luk mindenképp középre esik a két felfogató furathoz képest.
Az mbxnek pedig a luk lejjebb esik a két felfogató lukhoz képest.
a honda mbx karburátor nem eggyezik meg a honda dio karburátoréval?

pontosabban ezzel:
HONDA DIO KARBURÁTOR KOMPLETT AF18-AF35
ebay-ről rendelt már valaki?
igen ezt én is megtaláltam.de mint figyelmedbe ajánlották nem kapható
HÁHHÁ :D ez jó volt :D

az biztos, hogy ha egyszer áldozok rá akkor valami gumiszívócsonkos dolgos dellorto féle dolog lesz rajta :D
Mielőtt hülyeséget írsz néz körül rendesen.
Itt Sajna volt idejük.Csak hát elég fos mert motorral járok melozni és igy max tolni tudom

Nincs valami tippetek milyen karbi jo még rá?
Az komoly:D én anno simón jártam így de nem volt idejük teljesen leszedni:D