Én 2200 ft-ért vettem, utángyártottat, úgy, hogy Honda MBX 50/80 senki nem ismerte, de van valami Honda kínai koppintás aminek ugyan ilyenek a fordulat és kilométer spiráljai, be kell vinni a régit akkor rögtön tudják mit kell adni.
Üdv hengerfej tömítésre,hűtőre és első fék munka hengere lenne szükségem!Tel.:06203757104 Csak akkor hívj hogy ha eszt a három dolgot kb 4000-5000 ért akarod eladni ! Köszi
Háát, nem éppen..
A remegés nem a semmiből van, az energiát von el valahonnan, és mivel nem a világűrből teszi, így csak a motorteljesítményből vonhatja el:)
Nem is mondtam hogy a fogaskereket kell kiegyensúlyozni.. Arra akartam rávilágítani hogy ha a fogaskerék központos és minden tekintetben szimmetrikus akkor elvileg tökmindegy hogy van fönt a tengelyen, merre néz a jelölés rajta. Csak akkor van jelentősége ha a fogaskerék valamilyen okból kifolyólag nem "tökéletes".
jó jó az oké, de mekkora lehet egy szimpla fogaskerékben a difi, 1 milliomod egység vagy még annyi se? kivéve persze ha direkt úgy gyártják le, hogy legyen benne..
Mellesleg hosszú ll : )