Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuningolni akarsz? Ha NEM, akkor rendelj E-bayról.... Többre mész gyári cuccokkal.
Szevasztok! Nsr 50-nek a gyári karbija jó az mb 50 gyári szívócsonkjára? :)
Valakinek van-e eladó mbx 80 első teleszkópja?
Ha valakinek lenne kérem emailban jelezze.
Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
Előre is köszi.
oké és képet is légyszi róla meg a héten kéne már :) sos be mert ha nincs összerakom anélkül :/
Szia, megnézem neked, és visszaírok amint tudok valamit, sajnos nem itthon vannak :/!
ilyen kéne (az a rézbigyó)
de nekem nem az kell amit mondasx hanem annak a másik fele ami a váltótengelyen van
Sziasztok blokkalkatrészek olcsón!(komplett váltó, hengerszett, gyujtás.....)
karbim főtengelyem már nincs!

v.adam1992@citromail.hu
06 20 351 2316
móóóónika, nekem is kitört onnan, bevan pasztázva hopp :D
szevasztok nincs valakinek mbx hez az üresjelzőhöz az a rézlemez ami a hernyótengelyen van? :)
nagyooooon"olasz" :D
ígértem képet :D
Helló mi lehet a gond ha a külön olajzás pumpája gáz húzásra beáll maximális végállásba és nem megy vissza? ott kellene lenni valami visszahúzó rugónak, vagy vissza kéne állni magától?
Nem tudom, hol lehet elállítódva.
bár 8 nál többet amúgy se nagyon forog.
az nem valami sok.
Most lementem állítgattam most nem szaggat viszont nyélgáz egyenes szakaszon 80km/h és olyan 7-7.5 fordulatig megy csak.
akkor az más. szerintem.
Most ott tartok, hogy ha 5-6 ezer felé húzom menet közben akkor elkezd szaggatni, néha leáll.
éértem, egyébként tíllleg éritnetlen gyári kipu volt, szétvgtam és az fogadott :| csak a falán vangyapot és a gyapot odaszorítva perf lemezzel végig, illetve a könyök ahogy elfordul van egy vastag lemez, annnyiiii :D
Nemááá.
Én azért valami kúpszerű izére emlékszem ottan..

Amúyg a lemez is szinte azt csinálja, csak máshogy, arról is van vsszaverődés.
akkor diétázok én is :D
nekem egy ilyen mz rezó szerűség van :D nagyon hangos :D

http://youtu.be/S8F44LARv2Q
Nem a rezó a lényeg hanem a súly fogy 10 kilót felér egy 30 ezres tunningal és még spórólsz is!:D
arra gondoltam, hogy a gyáriban nincs semmiféle konfúzor rész, csak jön a füst a végén van egy lemez lukkal és annyi, abba meg belelehet dugni a hangtompítót, tehát belül sem " rezó" kinézetű, tehát akkor még ettől függetlenül rezónak híjjják :D ?
Lendkerék felöli anyát keresek sürgősbe!06203757104 80asmbx re csak csörges meg viszahivlak!