Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de itt nem találtam !
Helló!
Esetleg innen: http://www.motorrad-teile-zube...
Üdv. Olyan kérdésem volna hogy hogyan tudom kideríteni a motor évjáratát? Motorszám alapján?
Elvitte a cica.
Halli segitség kéne, miért nincs 1 esem? Olyan mint ha nem is lenne.:@
Teljesne véletlenül megláttam mivel vettem annó az MBX et: 350 e s gumival:)
Ismerős én is így vettem hátul akkora gumi volt alig bírtam leszedni,el is adtam:D
Az arcok szeretnek 90es meg 100 as gumikat rámolni az iylen kis motorkákra, mert a rá való 2,75 az virsli, ahogy szokták mondani..
Hogy utána nem lehet velük motorozni az nem szokta zavarni a szakikat:)

Szóval 18x2,75 vagy 80/90 es guma való rá.
Heideneunaál nem fogsz ár réték arányban jobbat találni, legfeljeb oylat ami deráda d szar (conti-city)
Sziasztok Mbx 80 hoz hanyas gumikat vegyek? Azt tudom hogy 18as de a többit azt nem hogy mijet...Légyszi segítsetek :)
áhá, vágom. kőszi a felvilágosítást :D
Nem teljesen.
alnkelt képen egy teljesen értelmetlen felömlőkialakítás van, sem nyitvatartási idő, sem keresztmetszet, nincs, hogy történjen is valami.
Tipikus kismajmoknak való sokluku tuning, amit egy sima kétfelömlőssel ki lehet kerülni, és akkor sírvafakadnak:)

A tiedet meg akkor leírtam, hogy miért kellett elkövetni.
(a tied membrános, a képen meg réses cucc van)
Helo emzoli!

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Ezt a képet láttam az imént simson fórumon, valami hasonló dolgot követtem el a dugón az mbx-en igaz :D ?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Tudja valaki,hogy honnan lehetne MB80 hoz hátsó lengéscsillapítót szerezni?Vagy melyik típuséval lehetne helyettesíteni?
Szerintem csinálj egyet ,én anno kipufogót sem tudtam szerezni csak 50 sét azt is véletlenül találtam itt helyben abba se volt semmi fojtás.
Hali van valakinek honda mb80 hoz kipufogo folytás ?
elhet venni led csíkot, beleragasztod hátra a búrára, rákötöd akksira biztosítékkal meg egy kapcsolóval, és kész : ) előre szintén ugyanígy. nem nagy összeg :D
Ááá én nem járok olyan helyekre!
Kocsma elé minek a?
Igen parkír! Néha jó volna ha olyan helyen megkell állni, akkor ne kivilágitatlan legyek! ;)
mellesleg nem tudom hol kéne használni akksiról a helyzetjelzőt, én nem hagynám sehol kinn. a simsonon pedig eszembe jutott mia neve parkír lámpa, igaz-e :D ?
Akkor nincs :(
de ez nem simson :) ennek nincs .
megtenkinted a kapcsrajzon, hogy ez lehetséges e.
nekem nem rémlik hogy volt
Járó motornál van helyzetjelzőm azzal nincs gond! De én álló motornál szeretném hogy legyen!? Amúgy meg simson-ba is van helyzetjelző álló motornál akksiról!
Ugyan az mint simsonon az 5 wattos hosszúkás izzó.