Az arcok szeretnek 90es meg 100 as gumikat rámolni az iylen kis motorkákra, mert a rá való 2,75 az virsli, ahogy szokták mondani..
Hogy utána nem lehet velük motorozni az nem szokta zavarni a szakikat:)
Szóval 18x2,75 vagy 80/90 es guma való rá.
Heideneunaál nem fogsz ár réték arányban jobbat találni, legfeljeb oylat ami deráda d szar (conti-city)
Nem teljesen.
alnkelt képen egy teljesen értelmetlen felömlőkialakítás van, sem nyitvatartási idő, sem keresztmetszet, nincs, hogy történjen is valami.
Tipikus kismajmoknak való sokluku tuning, amit egy sima kétfelömlőssel ki lehet kerülni, és akkor sírvafakadnak:)
A tiedet meg akkor leírtam, hogy miért kellett elkövetni.
(a tied membrános, a képen meg réses cucc van)
elhet venni led csíkot, beleragasztod hátra a búrára, rákötöd akksira biztosítékkal meg egy kapcsolóval, és kész : ) előre szintén ugyanígy. nem nagy összeg :D
mellesleg nem tudom hol kéne használni akksiról a helyzetjelzőt, én nem hagynám sehol kinn. a simsonon pedig eszembe jutott mia neve parkír lámpa, igaz-e :D ?
Járó motornál van helyzetjelzőm azzal nincs gond! De én álló motornál szeretném hogy legyen!? Amúgy meg simson-ba is van helyzetjelző álló motornál akksiról!
Esetleg innen: http://www.motorrad-teile-zube...
Hogy utána nem lehet velük motorozni az nem szokta zavarni a szakikat:)
Szóval 18x2,75 vagy 80/90 es guma való rá.
Heideneunaál nem fogsz ár réték arányban jobbat találni, legfeljeb oylat ami deráda d szar (conti-city)
alnkelt képen egy teljesen értelmetlen felömlőkialakítás van, sem nyitvatartási idő, sem keresztmetszet, nincs, hogy történjen is valami.
Tipikus kismajmoknak való sokluku tuning, amit egy sima kétfelömlőssel ki lehet kerülni, és akkor sírvafakadnak:)
A tiedet meg akkor leírtam, hogy miért kellett elkövetni.
(a tied membrános, a képen meg réses cucc van)
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Ezt a képet láttam az imént simson fórumon, valami hasonló dolgot követtem el a dugón az mbx-en igaz :D ?
Segítséget szeretnék kérni.Tudja valaki,hogy honnan lehetne MB80 hoz hátsó lengéscsillapítót szerezni?Vagy melyik típuséval lehetne helyettesíteni?
nekem nem rémlik hogy volt