Jó bele a 27x1?
Én csak így emlékszem, de zért mérget ne vegyél rá, mérjed meg legalább az átmérőt.
Szemre meg látod (esetleg nagyítóvl) hogy jobbos vagy balos menet e
Ha ezt nekem írtad akkor a 80 as nak és ez mb most néztem meg egyezik a dugója csak kisebb a perselye az mbx nek .löketet még nem néztem de megfogom hogy képben legyek az 50.5 ös az már 100ccm ez biztos hogy így van legalább is az mb nél.
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy amikor elől a tárcsafékben betétet szeretnék cserélni akkor azt ami összenyomja a fékbetéteket fékezésnél azt hogy tudom vissza "rendelni" a helyére hogy betudjam tenni a betéteket?
emzoli22357
[3] 2009. február 9. 11:53
Nos, igéretemhez híven lemértem az mbx söntellenállását.
(porcelén genyó, ami el szokott törni)
Ez ygakorlatilag két sorbakötött ellenállás, ami a közepén is ki van vezetve.
A piros és a zöld-fekete között 11 ohm mérhető, ez a két sorbakötöt elenállás két vége, a feketével jelölt a középkivezetés.
Aki iylet szeretne készíteni, vásároljon minima 20wattos kerámiaburkolatu teljesítményellenállást, egy 4 ohm(körülit) és egy 7 ohm körülit.
A két ellenállást az egyik végükön sorba kell kötni, ez lesz a zöld fehér, és a piros kivezetés, a harmadik a középleágazás pedig a fekete.
tessék itt van akkor ezt megcsinálom:d Köszönöm,
még valami azért van 3 kivezetése gondolom mert egyik az első lámpához a másik pedig a hátsóhoz megy? Jól gondolom?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Én csak így emlékszem, de zért mérget ne vegyél rá, mérjed meg legalább az átmérőt.
Szemre meg látod (esetleg nagyítóvl) hogy jobbos vagy balos menet e
49 a gyári méret.
(emlékeim szeirnt lejön 3kj lehőzójával amin 27x1-es bal menet van.
[3] 2009. február 9. 11:53
Nos, igéretemhez híven lemértem az mbx söntellenállását.
(porcelén genyó, ami el szokott törni)
Ez ygakorlatilag két sorbakötött ellenállás, ami a közepén is ki van vezetve.
A piros és a zöld-fekete között 11 ohm mérhető, ez a két sorbakötöt elenállás két vége, a feketével jelölt a középkivezetés.
Aki iylet szeretne készíteni, vásároljon minima 20wattos kerámiaburkolatu teljesítményellenállást, egy 4 ohm(körülit) és egy 7 ohm körülit.
A két ellenállást az egyik végükön sorba kell kötni, ez lesz a zöld fehér, és a piros kivezetés, a harmadik a középleágazás pedig a fekete.
tessék itt van akkor ezt megcsinálom:d Köszönöm,
még valami azért van 3 kivezetése gondolom mert egyik az első lámpához a másik pedig a hátsóhoz megy? Jól gondolom?