Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rég vetted, nem jött be ?
Esetleg ha valakit érdekel:

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Jó bele a 27x1?
Én csak így emlékszem, de zért mérget ne vegyél rá, mérjed meg legalább az átmérőt.
Szemre meg látod (esetleg nagyítóvl) hogy jobbos vagy balos menet e
irtam mailt
1000 forint.
Te aztán nem aprózod el, mennyiért adnál 1db-ot ?
Ja most néztem én azt hittem egyforma de nem:S:D
mb nek akkor nagyobb a lökete :D
Ha ezt nekem írtad akkor a 80 as nak és ez mb most néztem meg egyezik a dugója csak kisebb a perselye az mbx nek .löketet még nem néztem de megfogom hogy képben legyek az 50.5 ös az már 100ccm ez biztos hogy így van legalább is az mb nél.
45 ös méret az kb 70 ccm... : )
49 a gyári méret.
Japániában nem gyártottak mindenből 50félét, nem lennék meglepve, ha jü volna hozzá.
Az mbx hez amugy olyan lehúzó kell mint az mb hez?
Mérd meg mekkora, könynen lehet, hogy pont most csináltam 300 darabot:)

(emlékeim szeirnt lejön 3kj lehőzójával amin 27x1-es bal menet van.
Esztergányossal tudsz csináltatni szerintem.
Én csapágylehúzóval szedtem le:D Szerintem sehol:S
mb-hez hol lehet ledkerék lehúzót kapni?
Egy egyen irányító dióda csak kell rá az van de most nem adja drágán agyan az, az mb nek is ez a rendszere csak ezen finomítva van a töltés
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy amikor elől a tárcsafékben betétet szeretnék cserélni akkor azt ami összenyomja a fékbetéteket fékezésnél azt hogy tudom vissza "rendelni" a helyére hogy betudjam tenni a betéteket?
mármint ebből a HSZ-edből gondoltam, hogy MB-re keresel...
Hersa! MB-re nem kell fesszabályzó! Ne vegyél rá!
Az a porcelán baszás úgy morztsolódott mint egy rosz zsemle, a benne lévő 2 db ,,tekercs,, meg por állapotban volt.
Mert ez a töltikát baxtatja,a porcelán baszás meg a váltóüáramú részen van.
Ki lett próbálva és működik, mert azt hittem, hogy ez a hiba, de az a porcelán b*szás volt megdögölve úgyhogy maradt benne a régi.
Oszt enji:)
emzoli22357
[3] 2009. február 9. 11:53
Nos, igéretemhez híven lemértem az mbx söntellenállását.
(porcelén genyó, ami el szokott törni)

Ez ygakorlatilag két sorbakötött ellenállás, ami a közepén is ki van vezetve.
A piros és a zöld-fekete között 11 ohm mérhető, ez a két sorbakötöt elenállás két vége, a feketével jelölt a középkivezetés.

Aki iylet szeretne készíteni, vásároljon minima 20wattos kerámiaburkolatu teljesítményellenállást, egy 4 ohm(körülit) és egy 7 ohm körülit.
A két ellenállást az egyik végükön sorba kell kötni, ez lesz a zöld fehér, és a piros kivezetés, a harmadik a középleágazás pedig a fekete.
tessék itt van akkor ezt megcsinálom:d Köszönöm,
még valami azért van 3 kivezetése gondolom mert egyik az első lámpához a másik pedig a hátsóhoz megy? Jól gondolom?