Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de... :d csak kiváncsiság :D mert kék ruhás barátaink azt modnták " túl nagy a hengerfej 50 eshez képest xdddddddd :D kviáncsi vagyok mennyi különbség van a 2 között..
Át váltasz 50-esre?
Jó estét emberek ! :D márkatársak. :D
lenne szíves valaki megmérné nekem LAIKUS szemszögből az mbx 50 es hengert ? azt hogy milyen széles :D tehát a méretei úgy ahogy motoron van :D 50 esé kell csak 80 as van nekem köszöntem szépen :D
Pocses! Az ásványi alapú olaj akkor nem jó a mociba? Mert láttam írtál a képhez olaj kérdésbe!
Nekem NGK BPR 6 ES van benn gyönyörű őzbarnára kiég és sosincs gond a gyújtással és olcsó is valami 560ft-ért vettem!
Nekem NGK BR8ES van, tökéletesen ki van égve.
Sziasztok Honda MBX 50-be milyen gyertyát ajánlotok?
Találtam ezt. Szerintetek?
Hali kerék érdekel ne itt a számom 30-66-22-191 hivj ha meg van
Helló engem érdekel ne az egész igy ahogy van ! Csörges meg és meg beszélünk mindent 30-66-22-191 kösz elöre is
Jó oldal vajon mbxbe is jó az mb dugattyú?
http://robogoalkatresz.odormot...
na itt egy utángyártott
De nem athenára gondoltam lol.
4-5 k?
Kb mennyit érhet egy mb 80 as henger ha furatni kell?
Mink is telerakjuk golyóval, jobb mint a kosár amiben fele annyi van.
A jó jetta...
ezt a képet akartam :D
gondoltam bezsírozom a golyóskosarat, de szétszedésnél mikor elkezdett széthullani rájöttem, hogy csak golyók vannak benne : D
nincs valakinek egy mb 8 ra gyári hengere lényeg a mentek jók legyenek és ne legyen sérült ha kopott az nem baj és lehetőleg alap legyen!
jóvanna, elgondolás volt, segíteni akartam
cizi71: hűtőm sajnos nincs..
bircsi1988: honnan szedjek komplett vázat?Ha adsz egyet összerakom...
Érdeklődnék hogy mbx80-ashoz jóéllapotu hütőd van e és milyen árban lenne ? Ha lehet küldj már róla képeket.
jobban eltudnád adni, ha Te megcsinálnád a blokkot, és beletennéd egy vázba! szerintem...