Sziasztok! Tudnátok nekem adni tanácsokat mivel csökkenthetem a motor fogyasztását...ilyen kis egyszerű dolgokra gondolok hogy például jobban felfújni a gumit stb...nem ilyen motor átalakításosra!:) Válaszokat előre is köszönöm!
Értem:d már írtam azóta nagyobb ajánlatod 6 ezret a kopot de még fúrható hengerre értettem csak nem írtál árat hát ha addig nem találok akkor majd írok vagy írd meg esetleg ha eladó lesz addig meg próbálkozok hát ha találok nekem sürgős lenne azért írtam annyit:D
Most nézlek XDDD Te vagy a vaterás csávó aki a hengerre vadászik. akitől érdeklődsz az én vagyok.
Szerintem ez a henger jó rá csak azt kéne tudni amit természetesen az odormotor meg semmise ír hogy mekkora a belső átmérő a hozzávaló dugó miatt. egyébként ha igazán érdekel akkor látod ez is 16k egy henger akkor az én hengeremért a 6 k kicsit kevéske nem ? egyébként nekem lesz eladó hengerem csak ami msot van a "furható" habár azóta néztem mind2 az. na a 44.00mm es az most használatba van és a másik hengerem ami 52.50mm az pedig használatba LESZ ha találok bele dugót. de nem akarom hamarabb a hengert eladni mert mi lesz hanem találok szal érted. remélem. mellesleg ha lecserélem a hengerem ha kell akkor a dugót is mellékelhetem.
Hát én már 2 hónapja vadászok egy rohadt mb hengere és most se akar össze jönni.Nehezebb ehez a motorhoz alkatrészt találni mint egy panóniához vagy bármihez:S http://robogoalkatresz.odormot...
Szerintetek ez jó valamire?
Alap hogy a henger mivel az egyik levegős a másik meg vizes hogy teljesen más. egyik nagy másik kicsi de a dugó benne közel azonos. Én is most pont ilyen ügyben vagyok. van egy hengerem ami 52.50mm es. levegős. ugyh én is dugóval ügyködök mert vagy a csapszeg nem olyan vastag vagy a csapszegjuk és a teteje közötti távolság nem jó :D:D
Én nem látok, rosszul olvasok, de még ennél is rosszabbul gépelek:)
Az elütés az más.
(csak azrt szóltam, mert egyre többet látom, hogy rosszul-külön írják az iylesmit)
Értelek ez mb 52.25 ös dugó van benne most akarom meg venni csak nehogy az uccsó furás legyen mert akkor megint beszoptam ennek az alap 45 ös 80cccm nek.nem láttam még de azt tom hogy vastag nagyon a perselye.
Szerintem ez a henger jó rá csak azt kéne tudni amit természetesen az odormotor meg semmise ír hogy mekkora a belső átmérő a hozzávaló dugó miatt. egyébként ha igazán érdekel akkor látod ez is 16k egy henger akkor az én hengeremért a 6 k kicsit kevéske nem ? egyébként nekem lesz eladó hengerem csak ami msot van a "furható" habár azóta néztem mind2 az. na a 44.00mm es az most használatba van és a másik hengerem ami 52.50mm az pedig használatba LESZ ha találok bele dugót. de nem akarom hamarabb a hengert eladni mert mi lesz hanem találok szal érted. remélem. mellesleg ha lecserélem a hengerem ha kell akkor a dugót is mellékelhetem.
http://robogoalkatresz.odormot...
Szerintetek ez jó valamire?
Az elütés az más.
(csak azrt szóltam, mert egyre többet látom, hogy rosszul-külön írják az iylesmit)
Megfogadtam, megtanultam, megvásároltam, megdugtam.
a többi már 125 ös höz való.
viszont a gyári 49 az mbxnek azthiszem.
beírod googlbe és találsz dugót hozzá addig lehet.
mbx be 58 fölött már nicns dugó, tehát gondolom addig lehet . :D