Oké érdekelne még kürt is mb vagy mbx é és világítás ellenállás is,az mb 80 as az is 12 voltos? Meg mérem már de nem jutottam még odáig de biztos az mivel elenállás nélkül kiveri a 12 voltos izzót.pedig kb 70W ra volt terhelve jó erős tekercse van:d
Ezt kipróbáltad és mükszik is?Képet tegyél róla
Vedd ki a tömítést, és tegyél alá cérnát majd vissza a gumit és kész.
Nekem is anno Uzsi adta az ötletet és tökéletes lett, nem szivárog az úszóház azóta sem. Utólag is köszi, Uzsi...
na fasza lett úgy megy ahogyan kell most 85 a vége eddig 75 nél többet nem mindig ment:d Még bírna többet szerintem csak a cdi nem engedi:d de van egy 16 os lánckerekem még ma azt kipróbálom hogy bírja :d Most ég és föld a külömbség a 2 henger között
Eleve kb 1500 magasabb let még az alapjárat is azt vissza is vettem:D
Tehát az baszta azt el aki beletette azt a perselyt:S
Rájöttem én is megoldható de kókány lenne, de ma szereztem egy másik mb blokkot arról átrakom a henger így megoldódott a problémám:d
Bár ez is a gyengébbik változatú henger de nincs belebaszva egy persely ráadásul elfordulva így rem jobb lesz.
Ezt kipróbáltad és mükszik is?Képet tegyél róla
Nekem is anno Uzsi adta az ötletet és tökéletes lett, nem szivárog az úszóház azóta sem. Utólag is köszi, Uzsi...
link
Mbx hez ez JÓ nem? Csati nem érdekes megoldom de a lényege ugyanaz nem?
most 17 esem van 100 fölött megy de haerős szél fúj stb akkor nem valami erős.. :D
Eleve kb 1500 magasabb let még az alapjárat is azt vissza is vettem:D
Tehát az baszta azt el aki beletette azt a perselyt:S
Bár ez is a gyengébbik változatú henger de nincs belebaszva egy persely ráadásul elfordulva így rem jobb lesz.
2:28-nál fehér ingben "asszonnyal" hangtompító nélküli gyári 2T hang csodás