Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abonyba van és 13 az ára
Hol van ez? Mennyi az ára?
én 13 ért adom de amúgy bontóba 20! te mennyit adsz érte?
Nemtudom hogy mennek ezek és a motorom is eladó sorban van már igy mondj egy árat ha tettszik akkor lealkudom ha nem akkor viszont hagyom. Kösz.
Üdv. Bontott vagy akár új Fordulatszámérő spirálra lennék nagyon sürgős vevő! Akinek van írjatok.
császtok :) Mb-vel kapcsolatos kérdésem volna... bárhogyan állítom a hátsókereket a sárvédőhöz viszonyítva nem sikerül középre beállítanom. ( hátsó villához viszonyítva majdnem középen van. Eléggé bökdösi a szemem már jó régóta. Műanyag a sárhányó, tehát lehet arról szó, hogy a hátsó üléstartó villa (nemtommineve) van meggörbülve? Viszont ha a bölcsőhöz viszonyítom nem látok ferdeséget. Ötletek? Hogyan tudnám belőni frankóra?
semmi gond én olvastam rosszul :D
bocsi... az nemaz. nem a kipu..ezer bocs hogy beleugattam..
heló
mit ér meg neked?
13 at írt visszább.
Ára ?
Üdv
Valaki segitene hogy állitsam be a kalbulátort tökéletesen? Várom a válaszokat és előre is köszi.
helló itt a kép róla
Képed van róla?
Blokk visszarakás után az olajozásnál a bovden visszahelyezésénél kell utánaállítani valamit?
Ha jobban megy akkor már értem.
Nembaj, hogy nagyobb előgyújtással felül gynegább?
pedig a ez a benzin jobb mint a többi erre felé az bisztos , gyertyára meg annyit hogy míg az mbx ben sima van az szarabbúl megy mint az mtx , a gyújtáson meg hátra van fordítva nagyobb az előgyújtása ennyi
éértem, de hát nemvotl szó reszelésről :/ :D
Rendzernt ha jól sikerül a reszelés rövideb előgyula kell.
Micsoda : D
Hova fordigatod a gyújtást :D ? mert még ha elvan állítva és szarul megy, akkor elhiszem hogy fordítasz rajta és jó :D Gyertya számíthat.
Még valami jó CDI-t kell szerezni hozzá.
Ha meg nem megy 110 malossi 24 mikuni :D:D:D
nekem msot így 87 köbcenti 16 os karbi 110 es fúvóka mzből átalakított kipu. 15x36 al 97 a vége gps szerint mellesleg óra szerint az 115 már :D de 6.ba is kiforogja a 9et
heló van egy ritka honda ns1 kipufogóm ami dobna a teljesítményeden :D
Ez a gyújtáson fordítasz dolog nem ilyen egyszerű, meg igazából nem hiszem, hogy a gyári beállítás szar lenne. Shell V-Power? Minek? Iridiumos gyertya? Erősebb nem lesz tőle.
Tessék csináltass vele egy ilyen szép rezót +hozzá állítod és ennyi más tuning még a futóműben van első telót szedd szét rugókat meg kell 3cm el hosszabítani és kovácsolni(nem kicsit lessz jobb), első fékbe van kb 5000-7000ft ért ferodo fékbetét , hátra ebc , gyújtáson fordítasz :http://www.nagyvas.hu/motorosb...
itt van iridiúmos gyertya nekem az van az mtx be ,normális benya pl: Shell V-Power Nitro 100 as agy neki meg normális olajat
ennyi mást nem tudsz csinálni vele vagyis igen de ha hozzá nyúlsz nem fog sokáig menni így meg azért többet kibír !

http://www.sportmotor.hu/motor...