Majd ha megyünk nyaralni kettő hétre, akkor mi úgyis motorral megyünk az asszonyok meg a gyereke jönnek ótóval. Na majd akkor eltépem a Malaguti fülit! :D
Nem tudom, de a barátomnak a malagutija 90 ccm és Ő nem aggódik simán használja Győrben. Pedig az aztán jó nagy testű motor.
Nemrég hozta el szerelőtől már talán be is járatta, már 110-et ment vele.
Jó atyám is mondta anno ifjabb koromban, fiam víz olaj legyen mindig, azt a motor meghálálja.
Ezt vettem bele én is, nézz körül mert megkapod olcsóbban is.
Régebben a lányom férje rallyzott trabival is, és Ő is Repsol full sint olajat használt a kétüteműbe. Sokkal könnyebben és jobban elég, a kenéséről már nem is beszélve. Na meg a szivattyúnak is könnyebb
a dolga, meg ebből kevesebb is kell neki.
Hanem arról, hogy nincs jobb dolga ileltve a tényleges,a társadalomra vezsályes bűnelkövetők üldözése helyett, gyerekek bazstatásával töltik az időt, az adófizetők pénzén.
Ebben igazad van. Én is csak azt mondom, hogy azon minek háborogni, ha tudod, hogy max 50 köbcentis járművet vezetsz, és a rendőr kiszúrja, hogy nem az van alattad. Jó, itt nem tudja miből levenni, de igazából nem tévedett sokat a sejtése.:D Most a rendőr a fszkalap mert beletalált, hogy te olyan járművet vezetsz amire nincs jogsid, sőt még rendszámozva sincs? Érted...
azért van utálva mert azt hiszi hogy ő sokkal-sokkal felsőbbrendűbb..
mindíg nagyképűsködnek mer megteheti.. miértnem lehet emberibb módon hozzászólni az emberekhez és talán meg nem is utálná őket senki...: D
Arra próbáltam utalni, hogy a rend éber őrei mindig a legkönynebb irányba mennek, azt baszogatják, akit a legegyszerűbb, nem azt akit valójában kellene, mert az bonyolult és veszélyes.
Sokkal egyszerűbb a 14 éves gyereket nyektetni az út szélén egy olyan nyilvánvalóan évtizedek óta túlhaladott betarthatatlan, hogy ne möndjam életvezsélyes szabály miatt mint ami a 40 Km/h vagy a legújabb jelenséget idézzem fel az egészségügyi doboz érvényessége, mint a tényleges bűnözőt, aki esetleg visszüt, vagy visszalő.
Nálunk hagyománya van annak, hogy a mindekori rendszer a rendőrséget a mezei civil állampolgár megfélemlítésére hazsnálja, mert a megfélemlített társadalmat jóval könnyebb mindenféle dologra rávenni, és ehhez mindíg meg is találják az embereket, akik mint rendőr hajlandóak ebben a játékban részvenni.
Te biztos nem vagy rendőr, mert akkor nem oltasz azután, hogy a rendőrök javára beszéltem. Viszont ha nem vagy rendőr bebizonyosodott az ami a következő észrevételem, mindenhol vannak seggfejek, nem csak a rendőrök között.:D
Ebben az országban divat a rendőrt utálni. De ha lopják a motort akkor aztán legyen ott 5 perc alatt...
Tagadni kell mindent, ezt elismerem, de ha kiderül az igazság akkor miért a rendőr a hülye? Meg ha nem ért hozzá akkor mi van? Senki sem ért mindenhez. Ha megbüntet úgysem az alapján fog, mert nagy a hengerfej...
igen, telejsne kis hengere van .. nem értem miért megy ez..
faital vagyok hozzá... mert a 30 as táblánál azért van trafi mert baleset megelőzés, hát persze.. h az lenne akkor úgylenne mint Abonyban hogy 50 méterenknét fekvőrendőr van ..
Ha meg esetleg kiderülne hogy hazudtam akkor azt is mondhatnám, hogy én nem tudtam hogy 80-as!Keződ motoros vagyok nem tudom hogy megy egy váltós motor így nem volt viszonyítási alapom! Az előző tulajjal 50ccm-et írtunk a papírra mert azt mondta 50-es! Most ezzel tudnak valamit csinálni?
Mivel hasonlóan magas értelmi szinvonalúak mint e legtöbb bűnöző, ezrért azt gondolják, a civil állampolgár is pont oylan hüyle mint ők.
Rendszerint egyszerűen bloffölnek, arra játszanak, hogy a beijedt civil mindent bevall, ha kicsit árijesztenek.
Mivel magyarorzságon a rendprsés civileket teljesen értelmetlenül bazstató magatartásánka évszázados hagyománya van, így a többség tényleg migijed, a ygerekek meg pláne.
Az a lényeg, hogy bármivel fenyegetnek, semmit nem szabad elismerni, mindent le kell tagadni, mert érdemes tudni, hogy a rendörök ténylegesen az esetek nagy részében abból dolgoznak, hogy a hüléyk mindent bevallanak.
Szóval, nem láttak ők lófaszt sem, csak próbálkoztak.
HA egy cseppet értenének a motorhoz úgy általában, tudnák, hogy nemhogy nagy, de egészen kis feje van.
Engem most valamelyik nap megállítottak civil kocsival nem adtam meg az elsőbbséget(szerintük) meg befordultam egy irányú utcába mert pont kifogyott a benzinem és a motorba bele se kötöttek csak kaptam egy kis fejmosást meg ellenőrizték a papírokat.
Nemrég hozta el szerelőtől már talán be is járatta, már 110-et ment vele.
http://citybike.hu/spd/R186/RE...
Jó atyám is mondta anno ifjabb koromban, fiam víz olaj legyen mindig, azt a motor meghálálja.
Ezt vettem bele én is, nézz körül mert megkapod olcsóbban is.
Régebben a lányom férje rallyzott trabival is, és Ő is Repsol full sint olajat használt a kétüteműbe. Sokkal könnyebben és jobban elég, a kenéséről már nem is beszélve. Na meg a szivattyúnak is könnyebb
a dolga, meg ebből kevesebb is kell neki.
VAn nekem egy 80as rg-m azt is állandóan megtalálják, mert elég nagy felépítménye van, akkoramint a 125 ös motoré.
Hanem arról, hogy nincs jobb dolga ileltve a tényleges,a társadalomra vezsályes bűnelkövetők üldözése helyett, gyerekek bazstatásával töltik az időt, az adófizetők pénzén.
de akkor is valaki mérje már meg mekkora az 50 es mbx henger szélessége :D
mindíg nagyképűsködnek mer megteheti.. miértnem lehet emberibb módon hozzászólni az emberekhez és talán meg nem is utálná őket senki...: D
Magyarországon 10 emberből 6 garantálatan seggfej.
Sokkal egyszerűbb a 14 éves gyereket nyektetni az út szélén egy olyan nyilvánvalóan évtizedek óta túlhaladott betarthatatlan, hogy ne möndjam életvezsélyes szabály miatt mint ami a 40 Km/h vagy a legújabb jelenséget idézzem fel az egészségügyi doboz érvényessége, mint a tényleges bűnözőt, aki esetleg visszüt, vagy visszalő.
Nálunk hagyománya van annak, hogy a mindekori rendszer a rendőrséget a mezei civil állampolgár megfélemlítésére hazsnálja, mert a megfélemlített társadalmat jóval könnyebb mindenféle dologra rávenni, és ehhez mindíg meg is találják az embereket, akik mint rendőr hajlandóak ebben a játékban részvenni.
Tagadni kell mindent, ezt elismerem, de ha kiderül az igazság akkor miért a rendőr a hülye? Meg ha nem ért hozzá akkor mi van? Senki sem ért mindenhez. Ha megbüntet úgysem az alapján fog, mert nagy a hengerfej...
igen, telejsne kis hengere van .. nem értem miért megy ez..
faital vagyok hozzá... mert a 30 as táblánál azért van trafi mert baleset megelőzés, hát persze.. h az lenne akkor úgylenne mint Abonyban hogy 50 méterenknét fekvőrendőr van ..
Mivel hasonlóan magas értelmi szinvonalúak mint e legtöbb bűnöző, ezrért azt gondolják, a civil állampolgár is pont oylan hüyle mint ők.
Rendszerint egyszerűen bloffölnek, arra játszanak, hogy a beijedt civil mindent bevall, ha kicsit árijesztenek.
Mivel magyarorzságon a rendprsés civileket teljesen értelmetlenül bazstató magatartásánka évszázados hagyománya van, így a többség tényleg migijed, a ygerekek meg pláne.
Az a lényeg, hogy bármivel fenyegetnek, semmit nem szabad elismerni, mindent le kell tagadni, mert érdemes tudni, hogy a rendörök ténylegesen az esetek nagy részében abból dolgoznak, hogy a hüléyk mindent bevallanak.
Szóval, nem láttak ők lófaszt sem, csak próbálkoztak.
HA egy cseppet értenének a motorhoz úgy általában, tudnák, hogy nemhogy nagy, de egészen kis feje van.