Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mb 80 ? hm ? az mb 80 levegős az mbx 80 meg vizes.. nem egyezik a hengerfejtömítés SE
kösz szépen az infót
mb 80 is jó hozzá!
kb 2 percet kerestem, de lehet, hogy 3 at

http://robogoalkatresz.odormot...
melyik amit vetél mb re valot látam már több helyen mbx 80 ra valót nem
én itt a szolnoki Fehér Holló motors boltban rendeltem 2900 ft volt.
www.nagyvas.hu itt már nézted :D ?
hol lehet kapni mbx 80 hoz tömitéskészletet irjatok már valami linket minden fajta van csak olyan nincs amilyen kéne
Jaja.

"mert a rávaló oylan virsli"

Akkó ménem jár úthengerrel az űberelhetetlen, és kanyarodni azzal sem lehet:)
Ma hallottam egy szimos sráctól, hogy szerzett a szimóra 3.50-es gumit hőő de fasza lesz. Mondom az, csodalatos.
Ha lefújom hőálló festékkel a vízhűtést(borda rész) veszít a hőleadó képességéből? Jobban melegszik majd a motor?
Hersa köszi a választ, de ezt eddig is tudtam de sikerült megoldani .
Amúgy akkor a kipufogót szét lehet szedni vagy ha nem akkor hogy takarítsam ki ?
mbx-nek van asszem 1,7-1,8as felnije.

Arra a 3,25 ös gumi nagyon nem jó, ahhoz 2,15-2,20as felni minima kellene.
mbx 80 tömités készlet kellene nekem ha valakinek van irjon
Ezeket én is tudom. Gondoltam, hogy rögtön felmerülnek ezek a gondolatok. Csak olcsón tudtam volna szerezni 18" 3,25-ös gumit Nézsáról az Adars Kft-ből. Ők mondták, hogy 18-asban csak 3,25-től fölfelé van. 3-4000 Ft-ot megért volna.
Köszönöm a gyors választ.
Lehet valamié kevés a benzin szinted,vagy kicsi bele a fúvóka mindegy az a lényeg kevés a benzin szed szét újra azt a karbit:D
először is minek?
Behúzza a felni és nem tapad még anynit sem, mint a rávaló guma.
Másodszor is a szélesebb drágább is.
Harmadszor, meg visszafogja a motort.
Sziasztok!
Ki mit tud arról, hogy lehet-e szélesebb gumit rakni a gyári MBX 80 felnire. Ha jól tudom 18" 2,75 (elöl)és 3,00 (hátul) a gumiméret. Felmegy rá a 3,25-ös?
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy az MB kipufogóját szét lehet-e szedni tisztítani ?
És , hogy van-e ötletetek mi a baja a gépnek ha csak szivatóval pörög, ha elengedem lehörög ? :( A karbi volt tisztítva és új tűszelepet is kapott.
köszi a segítséget
Hali !
Eladó egy Mb idom !
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Én ilyet:
Ti mien szimeringet kaptatok bele? Én athena t kaptam hozzá
Nyúlj alá egy erősebb lapos csavarhúzóval, és feszítsd felfelé de finoman körkörösen ne egy ponton. Figyelj majd arra is, hogy van még egy alátét a szimering alatt, ne azzal együtt akard kiszedni hanem a kettő közé nyúlj be. Ki fog az jönni, az enyém is jól bele volt "dögölve".
mondjuk facsavart (vékonyat) belehajtod, majd fogóval kiakarod húzni... Hajrá
Van valami trükkje a régi szimering kiszedésének?
Mert nekem nagyon nem akart kijönni.
A biztosító gyűrüt leszedtem, de akkor sem mozdult meg.