Ezeket én is tudom. Gondoltam, hogy rögtön felmerülnek ezek a gondolatok. Csak olcsón tudtam volna szerezni 18" 3,25-ös gumit Nézsáról az Adars Kft-ből. Ők mondták, hogy 18-asban csak 3,25-től fölfelé van. 3-4000 Ft-ot megért volna.
Köszönöm a gyors választ.
először is minek?
Behúzza a felni és nem tapad még anynit sem, mint a rávaló guma.
Másodszor is a szélesebb drágább is.
Harmadszor, meg visszafogja a motort.
Sziasztok!
Ki mit tud arról, hogy lehet-e szélesebb gumit rakni a gyári MBX 80 felnire. Ha jól tudom 18" 2,75 (elöl)és 3,00 (hátul) a gumiméret. Felmegy rá a 3,25-ös?
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy az MB kipufogóját szét lehet-e szedni tisztítani ?
És , hogy van-e ötletetek mi a baja a gépnek ha csak szivatóval pörög, ha elengedem lehörög ? :( A karbi volt tisztítva és új tűszelepet is kapott.
Nyúlj alá egy erősebb lapos csavarhúzóval, és feszítsd felfelé de finoman körkörösen ne egy ponton. Figyelj majd arra is, hogy van még egy alátét a szimering alatt, ne azzal együtt akard kiszedni hanem a kettő közé nyúlj be. Ki fog az jönni, az enyém is jól bele volt "dögölve".
http://robogoalkatresz.odormot...
www.nagyvas.hu itt már nézted :D ?
"mert a rávaló oylan virsli"
Akkó ménem jár úthengerrel az űberelhetetlen, és kanyarodni azzal sem lehet:)
Amúgy akkor a kipufogót szét lehet szedni vagy ha nem akkor hogy takarítsam ki ?
Arra a 3,25 ös gumi nagyon nem jó, ahhoz 2,15-2,20as felni minima kellene.
Köszönöm a gyors választ.
Behúzza a felni és nem tapad még anynit sem, mint a rávaló guma.
Másodszor is a szélesebb drágább is.
Harmadszor, meg visszafogja a motort.
Ki mit tud arról, hogy lehet-e szélesebb gumit rakni a gyári MBX 80 felnire. Ha jól tudom 18" 2,75 (elöl)és 3,00 (hátul) a gumiméret. Felmegy rá a 3,25-ös?
Olyan kérdésem lenne, hogy az MB kipufogóját szét lehet-e szedni tisztítani ?
És , hogy van-e ötletetek mi a baja a gépnek ha csak szivatóval pörög, ha elengedem lehörög ? :( A karbi volt tisztítva és új tűszelepet is kapott.
Eladó egy Mb idom !
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Mert nekem nagyon nem akart kijönni.
A biztosító gyűrüt leszedtem, de akkor sem mozdult meg.