Hello bujda!
Ebbe nemrég lett vserélve főtengő csapágy és szimering is és nemis igazán volt vele gond ment mint a güzü.Olyan 8-ezres fordulatnál kezd el szaggatni és utánna megáll nemlehet hogy mégis csak a szimering rossz?
emzoli22357 annó nem teírtad fórumon hogy van egy komplett mb 80 as blokod?Lehet tévedek de ha te akkor ha még megvan mennyibe adod?Vagy megbontod e vagy nem?
Nincs valakinek egy mb re való Villágítás ellenálása? Enyémet kiguberálták de hogy miért jó ez hogy mindent kiszednek Csodálkozom hogy a Cdi meg volt benne:D:D
ugyanezt a szaggatást csinálta nekem is és utánna meg is ált szétszedtük a blokkot tügörgö dugóbol letört egy darab akkor má szimering gyapágy és ugye tömités készlet!
Üdv Skacok!
Olyan problémám van az mbx-el hogy megyek vele vagy 3-4 km-et és beszaggat aztán leáll ha inditom indul alapjáraton jár de ha odahuzom neki a gázt leáll.Ezt csinálta egy pár naig aztán már még annyit sem tudtam vele menni. Milehet a probléma srácok? Cseréltem benne gyetyát meg üzemanyagot is de ugyan azt csinálta kipucoltam a csapot meg a karbit is de semmi változás. Nemlehet hogy valami elektromos hibája lett ? Hol keressem a problémát segitsetek? Előre is köszi mindenkinek a segitséget
Egy normális dugó kezdődik ott, hogy 15 ropi, és akkor még nem néztük sem a csapágyakat (minimum 2db) sem a szimeringeket, tömítőkészletet stb. Ezek után jönnek az ilyen vidik, hogy ,,most volt a szerelőnél mégsem jó, meg mi lehet a baja,,
Aki 15 alatt szétrántja a blokkot, abban az emberben nem bíznék, mert egyszerűen nem lehet rentábilisan megcsinálni még annyiért sem.
Csak a szirszarok mosogatásával, méregetéssel el lehet tölteni egy fél napot, és akor uyge látszólag nem csinált semmit a szerelő...
Információ azoknak akik most akarnak mbx-et felújítani, most vittem be az enyém egy szerelőhöz, mivel kissé kotyogott a főtengely, csapágy plusz szimering cseréle, szétszedés után kiderül, hogy jó lenne dugattyút (tügörgöt is) cserélni és hengert megfúrni nagyon korrektül még aznap széthúzta, megnézte a dolgokat, telefonált egyeztetett és csupán 20ezerben egyeztünk meg /22 max /.
80 as mbx től 9 nél többet ne várj terhelés alatt :D