Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááát valami karburálás lehet inkább... szerintem.
80 as mbx től 9 nél többet ne várj terhelés alatt :D
Hello bujda!
Ebbe nemrég lett vserélve főtengő csapágy és szimering is és nemis igazán volt vele gond ment mint a güzü.Olyan 8-ezres fordulatnál kezd el szaggatni és utánna megáll nemlehet hogy mégis csak a szimering rossz?
Őő, igen..
mbX blokk.
Háétőő, komplett volt valamikor, már ne annyira az...

Mi kellene belőle?
emzoli22357 annó nem teírtad fórumon hogy van egy komplett mb 80 as blokod?Lehet tévedek de ha te akkor ha még megvan mennyibe adod?Vagy megbontod e vagy nem?
Mb 80 nas henger vkinek esetleg? Fontos volna!
Nincs valakinek egy mb re való Villágítás ellenálása? Enyémet kiguberálták de hogy miért jó ez hogy mindent kiszednek Csodálkozom hogy a Cdi meg volt benne:D:D
A karbit kifújtad rendesen? Ha tennél fel egy videót, könnyebben meg lehetne mondani a hangjából, hogy miért áll meg.
Helló abban a megyében nem tok róla de nálam van egy mbx eladó ha kell!
ugyanezt a szaggatást csinálta nekem is és utánna meg is ált szétszedtük a blokkot tügörgö dugóbol letört egy darab akkor má szimering gyapágy és ugye tömités készlet!
van valakinek mbx 80 motoblokkja és menyiért irjon
Üdv Skacok!
Olyan problémám van az mbx-el hogy megyek vele vagy 3-4 km-et és beszaggat aztán leáll ha inditom indul alapjáraton jár de ha odahuzom neki a gázt leáll.Ezt csinálta egy pár naig aztán már még annyit sem tudtam vele menni. Milehet a probléma srácok? Cseréltem benne gyetyát meg üzemanyagot is de ugyan azt csinálta kipucoltam a csapot meg a karbit is de semmi változás. Nemlehet hogy valami elektromos hibája lett ? Hol keressem a problémát segitsetek? Előre is köszi mindenkinek a segitséget
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül Hajdú-Biharban egy eladó mbx, esetleg mb?
Vagy tulajdonképpen bármi más simsonon babettán és robogón kívül.
eladó 1 karbi 20,5 méretű ha érdekel valakit!
adatlapomon az elérhetőség!
Van valakinek eladó nem teljesen berohadt mbx féknyerge?
Nekem RAM tipusó dugattyúm van :D
6 ezerft volt jól bírja teljesen... :D
emzoli írtad hogy kilehet reszelni 50 esből 8-9 lóerőt, 80 asból mennyit lehetne kihozni kb:D ? köszi.
A for egészen jó, csak nagyon erős a kúpossága, 22-25 század, a fele is sok lenne.

Mis simsba is leszedjük 15 alá, és még légyhűtéssel is vidáman megy 12 ezer feltt is.

Más tekintetben elég jó, talán az iylen olcsók legjobbika.
Most amit találtam neten dugókat hirtelen:
link
link
Egy normális dugó kezdődik ott, hogy 15 ropi, és akkor még nem néztük sem a csapágyakat (minimum 2db) sem a szimeringeket, tömítőkészletet stb. Ezek után jönnek az ilyen vidik, hogy ,,most volt a szerelőnél mégsem jó, meg mi lehet a baja,,
Természetesen munkadíjra értettem.
Aki 15 alatt szétrántja a blokkot, abban az emberben nem bíznék, mert egyszerűen nem lehet rentábilisan megcsinálni még annyiért sem.
Csak a szirszarok mosogatásával, méregetéssel el lehet tölteni egy fél napot, és akor uyge látszólag nem csinált semmit a szerelő...
Minden benne van munkadíjjal együtt.
cuccokkal együtt :O ? vagy csak munkadíj ?
Ja mégvalami ránéztem a gyertyára valami champion típusú sajnos a számot nem írtam fel de volt benne 9 gondolom az cserés.
Információ azoknak akik most akarnak mbx-et felújítani, most vittem be az enyém egy szerelőhöz, mivel kissé kotyogott a főtengely, csapágy plusz szimering cseréle, szétszedés után kiderül, hogy jó lenne dugattyút (tügörgöt is) cserélni és hengert megfúrni nagyon korrektül még aznap széthúzta, megnézte a dolgokat, telefonált egyeztetett és csupán 20ezerben egyeztünk meg /22 max /.