Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még ha megegyezne is ..
a hűtést hogy oldanád meg ?
Hali!
Valakinek van egy eladó kuplung karja ?
Valaki megtudná nekem monda hogy az mb re rá lehet e tenni az mbx vizes hengerét? Egyforma a löketük szerintem bár:S nem tom pontosan.
Valakinek egy eladó műszerfala esetleg? Vagy eladó idomok?
Dugó van hozzá gyűrűvel meg az alsó résziről tudnál képet fel tenni hogy lássam milyen vastag még kb a persely?
Arra értem a fúrást hogy ha kikopik elbír még egy nagyobb méretű dugót?Emailem:hersa@citromail.hu
Holnap megmondom hogy kell e vagy nem
Cső- Szép a belseje. furásos kérdést nem értem de ezt még lehetne fúrni. Az árat meg megbeszéljük. képet töltöttem fel.
De ez mb?
na nekem kéne ha a boltból nem tok rendelni holnap felhívom őket ha nem lesz érdekelne.Ez utolsó fúrásos? Mennyibe adnád meg mien kopott vagy nem?
Eladó egy 53.00 mm átmérőjű Henger. Ha kell tudok hozzá adni hengerfejet is. ugyanitt még akad váltó, kuplunk gyújtás.
Erre nem tudok válaszolni a másik blokkomon volt. Lehet spéci gyári is mert levegős de lehet furva is volt mert ritka méret :D
Na és az rá ment a 80 asra? És az 53 ra volt gyártva vagy alapról lett felfúrva?
Én nem hengert rendeltem . hanem kilóméterspirált , fordulatszámérőt meg dugót. Hengerem volt egy 53.00 mm
A mérete a lényeg. 11 mm kell Legyen a csatlakozó átmérője. De kinézetre jó.
képen nézve ugyaniylen az mbxé
Miért nem jó nem fog tömíteni vagy alapból az égéstere kicsi? legalább jobban sűrít:d
Milyen hengert rendeltél ilyen 100 asa t?
Ám már az 5. bolt írta hogy nincs készleten még amivel most beszéltem ezen kívül van egy bolt ott is ilyen 100 as van ezek netes vebáruházak.
Ez a gond hogy én is bejártam a fél megyét mire 1 boltban tudtak rendelni. Hétfői nap folyamán megkérdem hogy magánszemélyek tudnak e rendelni.
Tudsz küldeni linket?
Lehet rendelni 1-2 helyről. Én most járkáltam utánna kb 1 hónapot.
meg persze ha a lökethossz megegyezik akkor stimm :D
nem jó rá a 80 as , hengerfeje , de maga a henger szerintem fölmgy rá ha a tőcsavartávolságok egyeznek : D
Most nézem olyan is van hogy mb 100 ilyen hengert akarnak adni egyik boltban szerintetek ez felmegy a 80 as ra?
Meg ehhez kéne hengerfej is szerintem + tömítés mondjuk azt meg lehet házilag oldani.
Hengerfejet meg át kellene alakíttatni.Vagy jó lenne rá a 80 as valaki próbált már ilyet?
Kérdés az mtx nek a 80 asnak mennyi az alapmérete a dugónak?Nem a vizesnek.
Annyi van benne, egyetlen dolog ami hiányzik egy fordulatszámmérő spirál valaki esetleg nem tud?:D