Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Lehet lesz helybe de ha nem akkor mindenképpen érdekelne.
Üdv Hersa
MBx 80-asé van váltókar de ahogy nézem az mbx-é valamivel rövidebb mint a mb-é. A gyujtás felőli dekni meg szerintem ugyanaz csak az mbx-é muanyag az mb-é meg fém
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy nincs valakinek eladó MB-80 váltókarja meg esetleg lendkerék felüli deknije?
szia,

tudnál képeket küldeni, meg a telefonszámod?
balazs.nagy@vipmail.hu
1 komplett motor szivocsonk és karbi nélkül ,de csinálok képeket ma
10w40 jó bele, nekem is az van.
Sziasztok! Tudnátok nekem abba segíteni hogy Honda Mbx 80 motorba milyen váltóolajat tegyek? A válaszokat előre is köszönöm!
BA--MEG :D Tényleg az ember a legnagyobb állat :D
Uzsi-- nézd meg jobban. Ez eredeti vázban van benn. Csak más a felfüggesztés elöl és hátul. Jó öreg flex megoldotta a dolgokat
Sziasztok!Valakinek otthon esetleg nem-e akad MB 80-hoz egy ülése?Akárhol keresem nem találok.
Inkább egy simsonba rakta volna bele azt a blokkot :D
épített stunt motor
de kép!?
Képet tegyé hozzá és ird h mik vannakŰ!
Én is ocson adnám üzemképtelen mbx emet mert nin rá keret megcsinálni ,cserébe beszámitok yamaha TT berugotengelyt esetleg,de 1 deákért eladó
Legutóbb még nemigen volt behorpadva.

Három rugóért viheted.
Csak fizikai sérülés ne legyen rajta...D:
Csepel.

Tudhatok akár, de a garázs mélyén hever vagy 3 éve a motor, ne számíts nagy gyönyörűségre:)
H a fényezés érdekel, az már nem gyári, viszont legalább ronda:)
De ócsóóó:)
képet tudsz párositani meg am hova valosi vagy?
Sziasztok váltókar érdekelne ha valakinek van az irjon sos lenne köszi
VAn egy tankom, de mr nincs meg a sapkája.
(viszont olcsó:)
Tankod van szárhato tanksapkával
Sziasztok kösz a választ Uzsi! Nekem kellene az alkatrész Attila HUNTER írok egy tel. számot csörgess meg visszahívlak 0670-311 2278 Attila. Érdekelne még fejidom lámpával meg km. spirál és fordulat mérő spirál. sziasztok.
Sziasztok engem érdekelne mbx re jó állapotú váltókar
van meg egy par elfekvo mbx50 cuccom (fotengely, kuplung, valtotengely, valtokar, kuplungdekli, gyujtasdekli, hatso lampa, excenter fogaskerek, meg par aprosag) par matyas kiralyert szivesen megvalok tole ha vki hasznat venne.