sziasztok
nekem lenne egy olyan kérdésem van egy mb8 as tipusú motorom nos teljesen fell lett újítva kivéve motorikusan mert ahozz nem kellet hozzányulni eddig le kell hogy kopogjam kop kop kop mi van akkor ha pl a váltó meghal benne vagy a gyujtás vagy ilyesmi ezért nem merem használni mert félek hogy megpurcan és nem lehet felújítani de nem szretnék tőle megválni szeretnék tanácsot kérni tőletek pl blok csere megoldhato mint pl a derbi sendába van blok vagy valamelyik másss motoréból vagy ezeket az mb mtx blokokat fell tudják újítani
karbit fejjel lefelé fordítod belerakod natúrba a tüszelepet ráadodd a bnezint a tankból ha saját súlyával zár akkor oké.
legalábbis nekem zár simán:D ha memozdítom akkor pedig már engedi is a benyát
győri vagyok. A motor attól még elindul, de nem tesz neki jót a dolog. ellenőriztesd a világító tekercset valakivel, aki ért hozzá, lehet leégetted. Vezetékezéshez nem nyúltál hozzá? Nincsen elszakadva sehol? Nem testel le valahol? Lámpát bekapcsoltad? Kapcsoló működik? Szóval minden rendben a blokkon kívül? Eddig működött? Ellenállás megvan? NAGYON sok kérdés merül fel ilyenkor, nem tudom mit csináltál szegénykével.
KöSZ az enyémbe még nincs aksi aszt akkarok bele rakatni,de tetem a hátsoba jó égot és nem reagál semmire.arra gondolok hogy a generátor vagy hogy hivják lehet hogy az de akkor a motor se menne?
Hova valosi vagy?MErt én Pesti.ha fel tudnál jönni aszt + köszöném
azt még hozzáfűzném, hogy az ellenállásnak NEM szabad melegednie. Ha melegszik, akkor a tekercsek a lendkeréknél is melegednek, ezért nincsen alapjáratod. Ezzel vigyázz!
akkor lássuk... Először kapcsold fel a világítást, és nézzél meg minden lehetőséget, hátha csak kiégett valami. Ha nem megy, akkor mesélek:
a világítás az MB-n sönt ellenállásként működik. Van az akku, és egy ellenállás a kormány alatt. Ezek a terhelések+ az izzók(tegyél be jó izzókat). A kormány alatti bizbaszt ellenőrizd, nem csúszott-e szét a csatlakozó(fehér vezeték a gyári szín) + akkunál lévő biztosíték ellenőrzése( piros vezeték). Testeléseket (zöld azthiszem) is nézd át. Ha véletlenül fesszabályzót keresel, az nincsen benne. Ezen kívül cseréld ki a gyertyát is. Ha nincsen meg az ellenállásod, akkor az enyémről csinálok fényképet, és megmutatom mi kell neked. Hajrá
Ha kézzel benyomod akkor is? Ha nem akkor valszeg az úszó elhajlott. Mivel műanyag ezért nem igen javítható, csak ha még nem olyan nagy a baj. Akkor lehet kokecolni.:D
Na ma este lementem még megnézni rajta ezt azt, létezik, hogy power szelepes? A gáz kar két bowdent húzz, az egyik a karbiba a másik meg egy elkülönített részhez vezető kallantyút húz.
Tankot újra kéne festeni viszont a több idom jó állapotú ha ugyanolyan pirosra fújom akkor ugye árnyalatban kirívó lesz, így gondoltam azt más színűre fújom. Jelenleg piros. (a kép csak illusztráció). De ugyanígy minden idom megvan. Ötletek színre? Esetleg az alsó idom is fújható vele együtt, de az egész drága lenne.
nekem lenne egy olyan kérdésem van egy mb8 as tipusú motorom nos teljesen fell lett újítva kivéve motorikusan mert ahozz nem kellet hozzányulni eddig le kell hogy kopogjam kop kop kop mi van akkor ha pl a váltó meghal benne vagy a gyujtás vagy ilyesmi ezért nem merem használni mert félek hogy megpurcan és nem lehet felújítani de nem szretnék tőle megválni szeretnék tanácsot kérni tőletek pl blok csere megoldhato mint pl a derbi sendába van blok vagy valamelyik másss motoréból vagy ezeket az mb mtx blokokat fell tudják újítani