Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hombres!

Ócsó, MBx alkatrészek!
(eleje, már nincs)
szevasztok! eladnám az mbx em mert nincs pénzem megcsinálni hiányzik ez az rola akit érdekel irjon! köszi.
képes lehet az 50es is rá szerintem.
80 as 4- től fölfelé eszik a kezed szabja meg :D
Sziasztok kicseréltem a hátsó égőt s jó lett a világításom Valaki tudja hogy menyit fogyaszt egy Honda MBX 80 vagy egy 50 es ? Én 50esnek vettem de annak túl erős és megy 90-100 Szerintetek egy 50es képes erre? Köszönöm előre is Sziasztok üdv Attila.
a kiegyenlítő tengely tapasztalatom alapján ráz, és nem rángat. Feltéve ha rosszul van összerakva, akkor bezsibbad a segged és kezed 5 km alatt.
a rángatás nem lehet az akksis dolog miatt. de lehet gyujtás vagy a kiegyenlítő tengely miatt is szerintem.
Üdv Uzsi!
Értelek de nekem mindig kihordta szerintem a fordulatszám mérő spirál a felső részén nincs már meg a burkolat a spirálnak és tiszta olaj állandóan.És az mitől van hogy mostlett átcsapágyazva meg szimeringezve és olyan 8-ezres fordulatnál csak szaggat a motor amit azelőtt nemcsinált .Azt hozzá kell tennem hogy vagy másfél évet ált a motor kipucoltam a kalbulátort is már egy párszor bár nemtaláltam benne koszt.Meg vettem bele új akumlátort és próbáltam az irányjelzőt de nem müködött és arra gondolok hogy nemi vágott ki valamit az aksi és azért rángat magasabb fordulaton?
igen! pár hsz-el ezelőtt leírtam a működését, keress vissza ha érdekel.
Miért vágja ki az égöket a Honda mb 80-as?,talán azért mert nincs benne akkumulátor?
de Nekem most spirál sincs benne mégsem olajos semmi.
Volt nekem, hogy kijött ott az olaj, de akkor full vizes volt mert a tömszelencénél átengedett.... sima O gyürü van a spirálon és annyi.
A felső karika a spirál meghajtó. Az alsó vonal az olajszint kb-ra, mivel ott van a leeresztő csavar is. Tehát, hogyan?
az MB-n nincsen ott semmi tömítés. Nincsen benne túl sok olaj? Hogyan tudná ott kinyomni? nemértem.
Szerintem oda kellene valami szimmering.
Üdv Mindenkinek!
Olyan gondom van srácok hogy a fordulat szám mérő spirálom kihordja az olajat a blokkból . Nemjár oda valami ó-gyürü féle esetleg? segitségetek előre is köszönöm.
Ne tegyél, enyémben 3 ah-s van töltéssel lesz valami gond.
mérd meg hogy menyit tölt.
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy szerintem túl gyakran kell tölteni az aksit. (1-2naponta) Azt hiszem 4 amperórás van benne, és azt szeretném megkérdezni, hogy bele tudnék-e tenni egy nagyobb aksit. Előre is köszönöm!
Azt írja nem vagy elérhető ez az msnem : noope@c2.hu
nem gond, írj rám.
Köszi, felvételek msnre ha nem nagy gond :)
tejesen mindegy melyik oldalról dugod be :D csak húzd meg jól :D
Sziasztok a hátsókerék tengelyéről szeretnék egyet kérdezni, alapesetben a dobfék azaz a kipufogó felől van a tengely ahogy a képen látható. A könnyebb hátsókerék leszedés érdekében áttehetem a másik oldalra tehát annyi az egész, h a másik feléről dugnám be és az anyacsavar kerülne a kipufogó felőli részre.
jah nekem is volt bene 55 w os de gyengén világított vele :D de bírta.. :D
köszönöm a segitséget ! üdv Attila
2 tekercs van benne, gyújtó, és egy töltő-világító egyben. Utóbbinak vígan el kellene bírnia az összes izzót sőt, régebben én 45/55-ös autó izzót raktam be előre és azt is vígan elbírta még aksi nélkül is. Úgyhogy nálad valami nagy disznóság lehet.