noope-- milyen mocid van? Mb, vagy mbx ? Az adatlapod nincsen kitöltve. Nekem MB-m van, abban gyárilag fura alakú szivacs van. Van olajzó spray-m, azzal szoktam kívülről megfújni a szivacsot vékonyan, jobban beleragadjon az apró por.
IGEN, meg kell kötni a biztosítást minél hamarabb. 2011.01.01-től késedelmi pótlékot kell fizetned, 3 nap határidőd van, majd naponta azthiszem 1-2 ezer forint. ( hétvégét is munkanapnak számolják el) Nekem 48 ezret számláztak ki, és inkább írtunk egy új adásvételit DÁTUM NÉLKÜL!. Amikor bementem megkötni a biztit, akkor írtam rá a dátumot.... Ha nekem nem hiszed el, akkor bármelyik biztosító elmondja, ha telefonon felhívod Őket. Amúgy szerintem az a 3-4 ezer forint amit kérnek az éves díjra, most 1 héttel később fizeted be, vagy most nem lényeges...
Igen pont olyanra... :D
Még egy kérdés amíg nem használom, addig nem kell megkötni a kötelezőt igaz? Kb 1 hete vettem, kell jelentenem bármit is a közlekedésügyi hatósághoz vagy a biztosító fele?
jövőhét folyamán rakok.
egyébként ilyen fekete szivacsszerűség van benne.
Nálunk motoros boltban lehet kapni egy táblát amiből kb 2-3 kijön. 570 ftért.
Sziasztok,
eladó egy MBX 125 papírok nélkül. Minden működik rajta. Ára: 70eFt. Hely: Szentendre.
vancso[pont]peter[kukac]gmail[pont]com
+36-30-411-96-18
A hűtőfolyadék nem véletlenül hűtőfolyadék, nem pedig desztilált víz. Rendes fagyálló hűtőfolyadék kell bele, nem pedig sima víz. azzal biztos nme elsz baj. Ha lehet ne ,,tákoljunk,, már. Nem lehet olyan drága egy liter fagyálló. Meghálálja majd a motor. A tank rozsdásodására: kimosod a tankot, raksz bele egy rakat kis csavart meg alátétet, egy kis benzint aztán mehet a mixer Aztán megint tank kimos, és örül
Ismét kérdeznék, ne haragudjatok h ilyen sűrűn, de épp ismerkedünk a motorral aztán lassan jövők rá a dolgokra...
Váltóolajból mit ajánlotok?
Hűtővíznek jó lesz nyárral sima desztillált víz?
A tankba belekukkantva néhol rozsdafoltokat látok azokra mi a megoldás?
nem ugy van hogy nem egyezikaz 50 es meg 80 as váz D: ?
Mondjuk blokk meg vázam is ugy kezdődik