Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegyik visszafúj, a membráns is, meg a ftárcsás is, csak máskor és máshogy.
A membrán lapnak rugóállandója van, a karterben lévő ki-be levegő ráncigálás iy nyugodtan tekinthető rugónak, amikor ez a kettő nagyon nem találkozk, akkos simán visszafuj a membrános is.
(nagyon pongyolán fogalmazva:)
ez engem is érdekelne, hogy gondolom membrán nélküli gép pl simson visszatüsszöghet valamennyit :D membránosnál nem tudom,
forgótárcsásnál gondolom a visszatüsszögés 0 :D
akksi kell bele és rendbe jön minden :)
Kedves bircsi1988
Én nem értek hozzá unokatesómé a motor.
Olyan gondja van hogy alacsony fordulatszámon jó csak magasabbnál egyre nő a feszültség felmegy 14 voltra is. Nem találtam a fórumban! Mit tudnék segíteni az unokatesómnak?
Köszi
duika86-- mb8-ban nincsen fesszabályzó. keress rá itt a fórumban, egyszer leírtam hogyan működik a dolog.
Kedves patkányláb!
Nekem mb-8 ashoz kellene fesz. szabályzó. Esetleg van neked?
Ha van akkor mi az ára? Köszi
Hersa! Ha jól tudom, akkor a membránon visszafelé a légszűrőn keresztül át tud szuszogni(levegőzni) a motor. Mivel nem zár le rendesen.

emzoli22357- mi a véleményed? szerintem ezért IS gyengébb a kompresszió.
hát ezt nem tudtam... minden nap tanulok valamit...köszi
Sziasztok!
Köszi de egyenlőre marad úgy.Boltban aszt mondták hogy nem vészes az a sérülés végül is jól indul és van alapjárat is. Egyenlőre nem foglalkozok a membránnal Fúratni akarom mert nem sok kompresszió van benne ma bemértük 70 a vége S D..Esetleg ha van valakinek kipuff rá az érdekelne..
A mambránlapot nem szabad ollóval vágni, mert az olló nem vág, hanem nyír, és ettől tönkremegy a lap széle.
(tudom, neked tökéletes:)

sniccerer, kell vasvonalzó mellett.
http://youtu.be/ifPsK0P95fQ

nézd már milyen videók vannak a neten...
beírod a gugliba és megmondja az árát. Szerintem köszörűs megcsinálja a házat szépen olcsón, de rakhatnál fel képet sérülésről, mert nem tudom elképzelni, mi cseszhette széjjel. Azért írtam, hogy kérdezd meg a boltban, hogy nem bontanak-e fel komplett csomagot, mert abban 2-3 darab lap van és k***a drága. 100X100-as lap bőven elég neked. Ha nem találsz olcsón, akkor megnézem az én maradékomat, kijön-e belőle, azt ha kell postázom is szívesen, barátibb áron. Nekem 0,3mm-es van. Véleményem szerint alacsonyabb fordulaton nyomatékosabb lett a motor, és magas fordulaton meg amúgy is a fordulat miatt rendben van a gép. De ha nem tetszik, akkor 0,2-től kapsz szerintem 0,6mm-es vastagságig. Hajrá Jah, és húsvágó ollóval vágható a cucc könnyedén. Tapasztalatból mondom.
Hello cizi71.
Még várok és ha nem jön jobb ajánlat akkor kell.
Köszi.
A külső ház sérült ma kiszedtem és mennyibe kerül az a karbonlap?
Holnap csinálok képet róla.Csak az a kérdés hogy az mBX é jó e bele?Az 3-4 a boltba kérdeztem ott mondták hogy nem jó hozzá,de majd ismerősnek van MbX e és majd bele nézzük:D
Hersa! A háznak a felülete sérült? biztos nem a membrán a hibás? Lehet kapni 0,3mm-es carbon lapot, abból frankón kitudod vágni magadnak a membránt, ha szeretnéd megjavítani. Itt Győrben nem kell megvenni az egész csomagot, darabolják a boltban.
90 minimum
100 at simán illene
Szia!
Megy rendesen indul is csak a membrán nem zár le át lehet látni a lemez alatt megvan sérülve a felülette a membrán házának amihez a lemez nyomódik:S Nem zár rendesen.Amúgy egy gyári 80 asnak mennyit kéne menni?
Üdv Hersa
Jó rendben ha kell majd jelezz. Hogy érted hogy nem mükszik rendesen a memrán mi a jele vagy mit vettél észre rajta?
Üdv Nsr80
Megnézem nekem szerintem van komletten deknivel ha érdekel 8-ba oda adom. De utánna nézek és jelzek.
motoros boltban 12 ezer forintba kerül a tömszelence :...
én nagyon jó áron tudtam venni 3 ezerért komplett deknit emzoilitól de tudtommal neki már nincs.
Vagy aki Jobb oldali Deknit tud kompletten az jelezzen.
Hello.

Honda Nsr/Mbx/Mtx 80-hoz keresek vízszivattyú javítólészletet.
Aki tud újat jelentkezzen.
Sziasztok! Még egy olyan kérdésem lenne hogy az MBX-80 nak a membránja jó e az MB 80 ba?Mert sajna nekem nem mükszik rendesen:S.