Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm UZSI ! Nekem az első amivel vettem az 35w volt de még ennyire se világított vagy esetleg küllön lehet kötni az elsőt a hátsó lámpától hány tekercs van benne 3 ? majd akkor beinditom és ki mérem a kijövő áramot egyedül a gyujtáshóz szolgáló tekercshez nemköthetek ha jól tudom üdv Attila és mégegyszer köszönöm.
és abban 0-km van :)
párezer ft ért tudsz komplett órát venni.
Valaki próbált már üveget cserélni az órákon?
hátra 21/5w előre pedig 35w kell.Gyárilag.
moope ha teszel a benzinbe egy kis plusz olajat kb olyan 1/30 keverék akkor nagyon meghálálja a motorod üdv. Attila
sziasztok tudnátok segíteni? vettem egy Honda MBX segédmotort de az elsőlámpám nagyon gyengén világit kikerestem a tekercstől a vezetéket és egy vezetékről kap áramot az első és a hátsó lámpa is első égő H-25 w hátsó 21˛/5w az aksi nincs benne! Köszönöm Attila
Lehet az lesz, használom amíg el nem megy a kompresszió belőle és aztán szakember szerintem olyan 15ért megcsinálja.
HA csinálsz, akkor ja.

Látom igányes ember vagy, had adjak egy tanácsot.

Oké, hogy apróbb javításokat elvégzel, de a motorfelújítás szakértelmet kíván.
sokan azt hiszik, hogy csak szét kell húzni, csapágycsere, mehet vssza, és oylan lesz mint a gyári.
Nem lesz oylan.

ÍUgyn nem ördőngősség, de ez már szakmunka, ami szaktudást igényel.
Ilyen van Hondára is?
Viszont ezt nem fogom tudni otthon megcsinálni nincs olyan széthúzó szerszámom.
Tehát olyan mint a simson csapágy?
csapágyat megtudod ha széthúztad,bármelyik csapágyboltban kapható ami belevaló. c3 as kell bele úgy tudom.
szóval a blokkba 10w40 kell ez 100 %
a főtengely nem lötyöghet semennyit. a tartály az pedig kiegyenlítő tartály én abba szoktam önteni egy kicsitt ha sok lesz benne kifogja nyomni ennyi.
Sziasztok,
ma végre sikerült belenyúlni a "tutiba", újrafestettük a kipufogót és néhány alkatrészt, berúgókart újra meneteztük, új lánckerekek, lánc, olaj csere, vízcsere.
Lenne néhány apró kérdésem, remélem tudtok válaszolni, mint már sokszor segítettek.
Hűtővíz feltöltéshez ugye le kell venni a tankot az meg is lenne, viszont kérdés, hogy az akkumulátor alatt lévő műanyag tartályt is külön töltsem meg vagy abba majd cirkulál ha majd jár a motor? Olajból 10w40 vagy20w40 ajánlatos, mert itt olvastam, h 10w40 na de mi olyat az autóba használunk meg is voltam lepve, így meg nem tettem bele semmit.
Illetve megráztam a főtengelyt ha erősen ráztam lötyögött valamennyit a lendkereket még nem húztam le, bár ismerősöm meg volt győződve róla, hogy majd ahogy jár összemelegszik ami szerintem hülyeség, ha csapágycserés mekkora csapágyak valók bele és hol kapható? Nálatok mennyire lötyög ha erősen rángatjátok? Köszönöm a válaszokat.
A jövőnk záloga.... Sajnos egyre több fiatal lusta bejárni a nyelvtan órákra is többek között. Inkább plázázik vagy csavarog a félrefésült hajú olyan csőnadrágot hordó többi fiatallal akiken még a csőnadrág is lötyög, mivel ez a trendi és a 12-13 éves tini picsáknak ez a ,,menő,,...Ha meg mégis bemegy a suliba vagy a többiek nem haggyák a tanárt tanítani, facebookozik mind a pand alat és szarik az egészre.....
Már bocsánat, de ez már régóta kikívánkozott belőlem.
izéééé.. azt akarom mondani, hogy ha megértő akarok lenni, ebben az esetben a motorozáshoz nem kell érettségi... Viszont aláhúzza a fórum a hibás szavakat, "job egérgomb és ot a hejes változat!"
Nem, erről van szó.
Én is állandóan melléütögetek, kihagyok betűket, mifene, de ha valaki segítséget kér, legalább annyira tsztelje meg a kollégákat, hogy egy 6 szóból álló mondatban ne legyen 7 hiba.
nyisunk egy hejesirás forumt
leszeDtem a lenDkereket, nem voltAK megégve a tekercsek.
De van de az égők mentek ki legalább is az első az biztos.Le szettem a lenkereket nem volt meg égve a tekercsek.
reeco04--- a világító tekercs a lendkerék alatt található. Gondolom nincsen lendkerék lehuzatód? Tehát ismét a hozzáértő szakembert javaslom.
ez így igaz! Ha a váltóhoz normális olajat teszel, akkor max fúrni kell 15-20 ezer km-enként. Az nálad szerintem 3-5 év, ha NAGYON sokat használod! Karbit pedig e-bay-en találsz! ez egy példa!
cserélj benne olajat használj jó minősegű olajat a benzinhez és semmi baja nem lesz de ha lesz is meg lehet csinálni nem kell a blokkot kicserélni benne tök fölösleges ja és használj írásjeleket
Majdnem elfelejtetem karburátor az biztos kéne egy mert azzal bajba vok az nemtudom hogy kinek van és mennyiért lehet beszrezni vagy milyen karbik jók rá válaszokat köszönöm