Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki ment már sthil olajjal? tapasztalatok?
8-9 azthiszem :D
Jó Estét! Kérdésem a következő: Honda MT8-ba hányas hőértékű gyertya kell? A választ előre is köszi!
Lenkerék leszedő szerszám bal mentes 27*1.25
Sajnos nincs szerkesztés gomb keresek elő és hátsó új lánckereket.
Valakinek van szervizkönyve MBX-80 vagy MBX-50-s motorhoz?
Igaz ott a valtot is keni...ott a pont!
4t motrokban mi van?
Motorolaj:)
100% hogy az kell bele. nekem volt benen 70w90 azzal összeragadt a kuplung hidegen nem tudtam vele elindulni.
Uzsi koszonom az infot! :)

De tuti motorolaj kell bele, nem valtolaj? O_o
jah és sima 10w40 et szoktam rakni bele,ezzel a legjobb a kuplung :D
8 deciliter kell bele :D
Bontott: főképp itt.

Új: összevissza, de pl nagyvas.hu ajánlott oldal :)

MÁS: valaki váltóolajmennyiséget tudna mondani? (Ha cserélem az egészet!) Köszi!
3 ezer ft ért fúrták
Sziasztok most jutottam hozzá egy Honda MBX-50 típusú géphez, kérdésem hogy ti hol veszitek az alkatrészeket?
Persze, nem szokták beilleszteni, azt gondolják nem az ő dolguk.
Monnyuk, az élek letrörése mindenképpen az lenne, de nem csinálja meg egyik sem:)
anyagilag mennyi volt a faragás?
csak dugót kérték a fúrók-hónolók szoval.. :D
Lényeg hogy működik holnap indítom.
ŐŐ, energiatalos dobozt mág nem próbáltam, a sörösök 10-15 szűázad között vannak:)

Sok gyűrű azért törik, mert van aki nem tudj, hoy a gyűrű, nem feltétlenül kapásból jó a hengerbe, a hónolós mandrók meg nem szokták beilleszteni.
Köszi megint, élek letörése után sem sikerült összerakni.
Leszedtem a gyűrűket beleakartam nézni a hengerbe, de nem is ment bele

szépen lereszeltem mindkét gyűrűt még az energiaitalos doboz közepéből kivágott darab közé nem ment :D Ezután már simán összetudtam rakni, ráment szépen.
ha jó tudom a főtengelyt a felső holtpontra kell állítani a kis fogaskereket pedig jelre és igy a kupulngot közé :D
Uzsi! A kiegyenlítő cucc beállítását el tudod mondani? Vagy esetleg valaki más? Mert amikor legutóbb szereltem, a főtengelyen nem találtam jelölést, mindenhol máshol megvolt. Biztos van valami állása neki, ahova kell tenni a jelölést, gondolok itt felső holtpontra meg ilyenek.
kuplung lelazult pl :D vagy mivel lelazult arébb ugrott a kiegyenlítő tengely cucc ezért rezonál.
lelazult valami.... de mégis mi lehet olyan ami magától lelazul? A blokkot még nem szedtem széjjel, szóval nem ismerem mi lakik odabenn.