Hersa! Az egész komplett műanyag ház hiányzik a légszűrőnél mindkét oldalról. Ezenkívül tölthetnél olajat a külön olajozó tartályba, feltéve, ha nincsen kikötve ( fehér fogaskerék jobb dekni alatt). Szárazon ne működjön a szerkezet, az nem tesz neki jót.
A helyedben a váltónál, és a karbinál is kicserélném a tömítést, ocsmány, ahogy kilóg a színes paszta. 1450-ért komplett tömítésgarnitúrát lehet venni.
A láncvédőd sem gyári, mert az műanyag. Nekem 1983-as MB-m van, és azon már olyan. Ha szeretnél közelebbi képet a műanyagokról akkor csinálok.
Olyan kérdésem lenne hogy mi hiányzik nekem a hondámról jobb és bal oldalon a légszűrő házról? Valaki tud erről képet küldeni hogy egyátalán mit kersek vagy ha vkinek van eldó az írjon:hersa@freemail.hu ,Továbbá kersek még km meghajtást is
Van az MBX ben fojtás? Mert 6-ban 8 ezres fordulatnál teljes gázon, nem akar feljebb menni már a fordulatszám, mintha nem kapna elég üzemanyagot. Igaz akkor már rég kiakasztotta a 60-as órát. A "síbertűt" néztem a legtetején van a lemezke tehát a legkevesebbet kapja a motor. Hol az ideális állása?
mondm, hogy ronda a háza, a kerete szokásosan törött a kupcsnál például.
Viszont a műszaerek jók benne.
Persze, ha minden vágyad egy kép, letényképezhetem
Sziasztok!Tudnátok nekem abba segíteni, hogy mi lehet a baja a motoromnak?:/... Azt csinálja néha, hogy megyek és elkezd akadozni de ha gyorsan felváltok akkor csillapodik egy kicsit de utána ha megint felpörög megint akadozik...és végül így váltogatok felfele és kihúzatom a sebességekbe és így abbahagyja és megint tökéletesen működik...Valami sejtés, hogy mi lehet a baj?:/
(ez nem ilyen dugulásos rángatás)
No problem, azért köszönöm.
A km órát ki lehet cserélni másikra, mert azt kiakassza a motor meg valami led folyamatosan világít benne speed felirattal.
Egy 120-as műszerfal nem lenne rossz...
A helyedben a váltónál, és a karbinál is kicserélném a tömítést, ocsmány, ahogy kilóg a színes paszta. 1450-ért komplett tömítésgarnitúrát lehet venni.
A láncvédőd sem gyári, mert az műanyag. Nekem 1983-as MB-m van, és azon már olyan. Ha szeretnél közelebbi képet a műanyagokról akkor csinálok.
Vegyél tőlem egy felújítandó blokkot, akkor lesz 80as :)
Kívülről hót ugyan olyan.
pocses@citromail.hu
Viszont a műszaerek jók benne.
Persze, ha minden vágyad egy kép, letényképezhetem
szerinem 120as.
Kő?
(ez nem ilyen dugulásos rángatás)
A km órát ki lehet cserélni másikra, mert azt kiakassza a motor meg valami led folyamatosan világít benne speed felirattal.
Egy 120-as műszerfal nem lenne rossz...
Megkaptam a cuccot minden oké . Köszi szépen.
Na találtál használható sebváltókart?