Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros találkozón lőttem Győrben :)
Oké köszi előre is, mindenképpen kereslek majd...
Holnap nézem, ha nem nyilatkozom, baxogass
Valaki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet az hogy néha-néha előjön a mocin az a probléma hogy akadozik! de ez nem az a dugulásos akadozás. Ha hosszú egyenesben végighúzom nyélgázon és kihúzatom rendesen akkor utána abbahagyja és megint jó minden. Ez mitől lehet?
Szia!

Nézd meg légyszíves hátha van egy jó állapotú elfekvőben.
Már vágtam ki belőle, sajnos ki van már nyúlva szerintem...
Sziasztok nincs valakinek mbx ellenálása véletlenül elfekvőben sos lenne köszönöm
Tuti 11literes a tank! Fényezés után a csont száraz tankba ment ennyi, meg 2,5dl olaj és már majdnem kifolyt a tankbeöntőnél.
Sziasztok valakinek nincs egy gyári fordulat mérő spirál amin van gyári szám mert itt Debrecenbe nem ismerik a boltosok az MBX -et vagy milyen motorral kompatibilis? köszönöm!
Megnézzem van e váltókarom?
(ha elfelejtem baxogatni kell:)
ha szerzel eredetit, küld el nekem postán a régit :D:D:D:D:D:D:D:D
viccet félretéve, flexelj ki belőle és összébb megy :D
én is úgy tettem a berugókarral és jólett :D
Vagy esetleg szerezni hozzá egy eredeti váltókart...
Na jó lett az irányjelző a 12V 10W halogén izzókkal.
A váltókaromnál már annyira megvan húzva a csavar, hogy görbe. (menet már nincs, átmenő a csavar) De viszont egy kicsit mozog így is a fogazott tengelyen. Nincs esetleg v.mi ötleted hogyan lehetne fixálni? Az a baj gyenge kis anyag alumínium szerintem...
Köszi akkor jól saccoltam, nekem is 4L körül evett százon. Tartaléknál 9 litert tudtam bele nyakig tankolni.
11max12 tudomásom szerint : D
a 80 as kb 4 liter körül eszik.
Szia!

Hány literes a tankja a motornak?
Igen én is meglestem az eredeti irányjelzőben az izzót, 12V 10w a teljesítménye köszi.
indexbe ööö ha gyári foglaalt bajonett záras akkor 10 w ha nem akkor pedig 21
de ha leveszed a tankot akkor a relére rávan írva :D
refi visszajelzőhöz 4 w os vagy 5 w os foglalatnélküli kicsi izzó:D

örülök hogy jólett a karbi, nekem is egyik haver ajánlotta : )
Köszi az úszóháztömítés ötletet, bevált, már nem szivárog.
Már benn is az új akku, működik minden szépen, refi is van, az olaj lámpa is kialszik pár másodperc után. Az irányjelzőkbe hány wattos izzók kellenek? A refi visszajelző az nem világit, oda milyen izzó kell?
az jó, szerintem jó bele a 4Ah is :D viszont nekem is 3 as van benne.
Igen behajlik jól elfér a lábfej alatta.
Ilyen akku való a motorba?

12V / 3 Aó

Méret:
111 x 99 x 57
az a váltókar nem látszik gyárosnak :D de ha behajlik a vége akkor jobb mint a gyári = ) :D
Ok. Köszi kipróbálom.