Valaki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet az hogy néha-néha előjön a mocin az a probléma hogy akadozik! de ez nem az a dugulásos akadozás. Ha hosszú egyenesben végighúzom nyélgázon és kihúzatom rendesen akkor utána abbahagyja és megint jó minden. Ez mitől lehet?
Sziasztok valakinek nincs egy gyári fordulat mérő spirál amin van gyári szám mert itt Debrecenbe nem ismerik a boltosok az MBX -et vagy milyen motorral kompatibilis? köszönöm!
ha szerzel eredetit, küld el nekem postán a régit :D:D:D:D:D:D:D:D
viccet félretéve, flexelj ki belőle és összébb megy :D
én is úgy tettem a berugókarral és jólett :D
Na jó lett az irányjelző a 12V 10W halogén izzókkal.
A váltókaromnál már annyira megvan húzva a csavar, hogy görbe. (menet már nincs, átmenő a csavar) De viszont egy kicsit mozog így is a fogazott tengelyen. Nincs esetleg v.mi ötleted hogyan lehetne fixálni? Az a baj gyenge kis anyag alumínium szerintem...
Már benn is az új akku, működik minden szépen, refi is van, az olaj lámpa is kialszik pár másodperc után. Az irányjelzőkbe hány wattos izzók kellenek? A refi visszajelző az nem világit, oda milyen izzó kell?
Nézd meg légyszíves hátha van egy jó állapotú elfekvőben.
Már vágtam ki belőle, sajnos ki van már nyúlva szerintem...
(ha elfelejtem baxogatni kell:)
viccet félretéve, flexelj ki belőle és összébb megy :D
én is úgy tettem a berugókarral és jólett :D
A váltókaromnál már annyira megvan húzva a csavar, hogy görbe. (menet már nincs, átmenő a csavar) De viszont egy kicsit mozog így is a fogazott tengelyen. Nincs esetleg v.mi ötleted hogyan lehetne fixálni? Az a baj gyenge kis anyag alumínium szerintem...
a 80 as kb 4 liter körül eszik.
Hány literes a tankja a motornak?
de ha leveszed a tankot akkor a relére rávan írva :D
örülök hogy jólett a karbi, nekem is egyik haver ajánlotta : )
12V / 3 Aó
Méret:
111 x 99 x 57