Ja és amit még elfelejtettem, hogy milyen lehúzót használtok a lendkerékhez? Elképzelhető, hogy valamelyik honda robogóé jó ehhez a léghűtéses csodához? Vagy gyártassak magamnak esztergályossal?
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen főtengely szimeringek vannak a HONDA MB-80-ba? Mert szeretném kicserélni, de én Budapesten vagyok a motor vidéken és nincs még szétszedve, és ha lehet már szimeringel a kezemben mennék haza, hogy mire odáig jutok , hogy szétszedem már közvetlen cserélni is tudjam. Mit ajánlotok Pesten hol vegyek szimeringet?
Előre is köszönöm.
Engem inkább az érdekelne, mi a alapján tervezi a csőveket.
Gyanítom hasrapacsi, mert aléggé kizárt, hogy annyi motorról meglegyen a megfeleleő infó mennyiésége mint amynnihez árul csöveket.
Kedves Ivadék!
Azért e kijelentés pofátlan.Hogy veszed a bátorságot minden háttér információ nélkül ilyen kijelénetést tenni ! Egy dolog a lemez , a másik dolog a hegesztőgép (másképpen a lemezzel nem érsz semmit, mellegsleg több 100 ezer forintért kapható!)A harmadik a hegesztőhöz kell kábel stbami megintcsak 10 ezres nagyságrendú, negyedik éveket kell hozzá tanulni, 5 a program is több 100 ezer forint! 6 rezsi ,mert áram nélkül nem működik a gép! 7 több napi munka reggeltől estig!
és stb.. stb... stb..
Úgyhogy POFÁTLANUL OLCSÓÓÓÓÓÓÓÓ !
Honda mb-80 as bontódik, a blokk csak egyben eladó, nem zörög nme csörög nem kopott, nagyon jól megy, tárcsafék jó, teleszkópok is, Az egész egyben(mint müködő forgalomban használható motor) 30 ezer
Ablakos dugód lesz bele? Olajadagolót ki kell iktatnod ,és inkább neked keverni az olajat, mert biztos, hogy kevés lesz. Egy nagyobb karbi sem ártana hozzá, meg egy nagyobb tank mert szeretni fogja a hasát.
Lenne egy kérdésem, gondolkodom motor felújításon... érdemes lenne 100ccm-re fúrni a hengert? Érezhető lesz bármilyen változás? Valakinek bármilyen tapasztalata? A kipufogó mérete nem fogja rontani a teljesítmény növekedést?
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen főtengely szimeringek vannak a HONDA MB-80-ba? Mert szeretném kicserélni, de én Budapesten vagyok a motor vidéken és nincs még szétszedve, és ha lehet már szimeringel a kezemben mennék haza, hogy mire odáig jutok , hogy szétszedem már közvetlen cserélni is tudjam. Mit ajánlotok Pesten hol vegyek szimeringet?
Előre is köszönöm.
Gyanítom hasrapacsi, mert aléggé kizárt, hogy annyi motorról meglegyen a megfeleleő infó mennyiésége mint amynnihez árul csöveket.
Azért e kijelentés pofátlan.Hogy veszed a bátorságot minden háttér információ nélkül ilyen kijelénetést tenni ! Egy dolog a lemez , a másik dolog a hegesztőgép (másképpen a lemezzel nem érsz semmit, mellegsleg több 100 ezer forintért kapható!)A harmadik a hegesztőhöz kell kábel stbami megintcsak 10 ezres nagyságrendú, negyedik éveket kell hozzá tanulni, 5 a program is több 100 ezer forint! 6 rezsi ,mert áram nélkül nem működik a gép! 7 több napi munka reggeltől estig!
és stb.. stb... stb..
Úgyhogy POFÁTLANUL OLCSÓÓÓÓÓÓÓÓ !
email:maxim.szigeti@gmail.com
Keresek MB-hez müszerfalat ami nem törött, müködő és müködésképtelen egyaránt érdekel
mondd hogy Füleki Roland addta meg a számot.ennyi csőcső
Bocs, engem olykor baszogatni kell, mert lefelejtem:)
Holnap csinálok tényképet.
Nem kell egy?
Holnap megnézem.