Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és amit még elfelejtettem, hogy milyen lehúzót használtok a lendkerékhez? Elképzelhető, hogy valamelyik honda robogóé jó ehhez a léghűtéses csodához? Vagy gyártassak magamnak esztergályossal?
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen főtengely szimeringek vannak a HONDA MB-80-ba? Mert szeretném kicserélni, de én Budapesten vagyok a motor vidéken és nincs még szétszedve, és ha lehet már szimeringel a kezemben mennék haza, hogy mire odáig jutok , hogy szétszedem már közvetlen cserélni is tudjam. Mit ajánlotok Pesten hol vegyek szimeringet?
Előre is köszönöm.
Engem inkább az érdekelne, mi a alapján tervezi a csőveket.
Gyanítom hasrapacsi, mert aléggé kizárt, hogy annyi motorról meglegyen a megfeleleő infó mennyiésége mint amynnihez árul csöveket.
Egyből neki kell esni az embernek... Az én adatlapom legalább ki van töltve........
Kedves Ivadék!
Azért e kijelentés pofátlan.Hogy veszed a bátorságot minden háttér információ nélkül ilyen kijelénetést tenni ! Egy dolog a lemez , a másik dolog a hegesztőgép (másképpen a lemezzel nem érsz semmit, mellegsleg több 100 ezer forintért kapható!)A harmadik a hegesztőhöz kell kábel stbami megintcsak 10 ezres nagyságrendú, negyedik éveket kell hozzá tanulni, 5 a program is több 100 ezer forint! 6 rezsi ,mert áram nélkül nem működik a gép! 7 több napi munka reggeltől estig!
és stb.. stb... stb..
Úgyhogy POFÁTLANUL OLCSÓÓÓÓÓÓÓÓ !
röppent az e-mail :)
Nekem van olcso hibátlan gyári 80 as henger dugó ( meg minden blokkalkatrész)
email:maxim.szigeti@gmail.com
Honda mb-80 as bontódik, a blokk csak egyben eladó, nem zörög nme csörög nem kopott, nagyon jól megy, tárcsafék jó, teleszkópok is, Az egész egyben(mint müködő forgalomban használható motor) 30 ezer
Hello

Keresek MB-hez müszerfalat ami nem törött, müködő és müködésképtelen egyaránt érdekel
Cső, csörögj rá 06705462316 Fazekas Imre(nem tuti de sztem van neki)
mondd hogy Füleki Roland addta meg a számot.ennyi csőcső
Van valakinek eladó MB henger+ hengerfej + dugó? Gyári 80-as érdekelne.
Pozi esetleg neked akad az a kis kerek gyari gumi karikad, amire az mbx benzintankot elol raakasztju, ami ott tartja es rezgescsillapit? Koszonom!
Írtam az itteni mail címedre, kérlek válaszolj majd rá :)
SZakikám, bocsesz, nincs már meg az első sárvédő, odaadhattam valakinek.
Köszönöm szépen előre is! Várom a képet!
Cááá:)

Bocs, engem olykor baszogatni kell, mert lefelejtem:)

Holnap csinálok tényképet.
Na emzoli? :)
Ablakos dugód lesz bele? Olajadagolót ki kell iktatnod ,és inkább neked keverni az olajat, mert biztos, hogy kevés lesz. Egy nagyobb karbi sem ártana hozzá, meg egy nagyobb tank mert szeretni fogja a hasát.
Lenne egy kérdésem, gondolkodom motor felújításon... érdemes lenne 100ccm-re fúrni a hengert? Érezhető lesz bármilyen változás? Valakinek bármilyen tapasztalata? A kipufogó mérete nem fogja rontani a teljesítmény növekedést?
Megnézem azt a sárvédő izét.
emzoli ha lenne jó állapotú első sárvédőd és pozi úrhoz hasonlóan jó áron adod a jeladót, akkor igencsak érdekelne! Kérlek nézd meg! Köszönöm szépen!
Nem köszi! :D Van másik!
Pozi, most akkor már nincs olaj jeladód.
Nem kell egy?
Volt valahol sárvédőm, oszt már vagy eladtam vagy nem:)

Holnap megnézem.
Helló! Olajszint jeladóval tudok szolgálni és 1000 ft ért oda is adom. De sajnos az első sárvédőm hibás!