Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiveszed a tömítést belőle , vastag cérnát raksz körbe, visszarakod a tömítést összehúzod és már nem is enged : )
Az úszóházhoz, húztam a csavarokon de még egy picit könnyezik a csavar környékén a bal oldalon. Pedig a tömítés nem lóg ki.
óh, okés rendben :) karbi tömítést pedig huhhh :S
valami motoros boltban érdeklődj.
a karbi és a szívócsonk közé kellene? nekem ott szilikongumi van: D
Karburátorhoz hol tudnék tömítéskészletet beszerezni?
Szia!

Köszi megoldottam a légszűrő problémát, már kész van.
Egy "Kawás" ismerős segített, meg adott belevaló szivacsbetétet...
Szia honda 022 megvan még az mbx ellenálásod?
Mert engem érdekelne,ja meg még a feszabájzó is válaszod előre is köszönöm.
Üdv Honda022
Vártam hogy küldesz egy eamilt vagy valamit hogy hova utaljam a pénzt a reléért meg a hátsó sárvédőért de eddig még nemkaptam semmit. Elfelejkeztél arról volt szó hogy ma (szerdán) utalnák.
báááááááá...... legalább tudod, hogy minden más jó a gépen
ez kegyetlen jóóóóó :D:D:D:D:D:D
nem ilyen, nem volt még időm na :)

holnap megyek iskolába.
legkésőbb hétvégén meglesz !
Hello!

Itt a karbi. 11-be oda tudom adni Vaterán kívül. Alatta nem.

Üdv
Na emberek megvan a hiba miért állt le a mb-8
szétkaptam az egész hengert karbit gyújtást ellenőriztem jó volt minden..... megnéztem a kipufogót és ránézésre könyöknél minden ok vakartam a fejem hogy ez nem lehet hogy nem megy megpróbáltam átfújni rajta és nem ment egy köcsög lepke belefészkelt beszőtte teljesen a furuját.. kipiszkáltam és azóta végre jár a kis HONDA ahogy kell tehát lepke mentes további jó motororzást mindenkinek és köszi a tippeket
Szia honda022!
A porlasztód meg van e még? Mennyiért adod?

Üdv! Roland.
Látom nem tudom meg, majd megoldom. Azért köszönöm a segítséget...
Szia!

Így néz ki a légszűrőházban a szivacsbetét?
o.k !a szatib@citromail.hu a címem,beszéljük meg ott a részeteket.
oké :) legyen.Előreutalással neked oké ?
Uzsi! Köszi a képet,egy ezrest megérne+postaköltség.
hozzá nem érhet a motorodhoz ! :D egy ujjal se :D

nekem meg kivan köszörülve a 79 és hőálló feketével van fújva :D

Szebb Jövőt! : D
nem! felírják az alvázszámot és megnézik a neten hogy milyen motoroknak van olyan alvázszám kezdetük és az alapján! egyébként ha a blokkba belevan ütve hogy 79 köbcenti és én egy kis hőálló szilóval lekentem amit lefestettem hőálló fekete festékkel akkor azt fogja ott a rendőr kapargatni meg nézegetni?
szatib! raktam a sárvédőről képeket !
de amúgyse.. :D
azt keresik, hogy volt e forgalomba helyezve már : D
Megkérdeztem egy rendőr ismerőst! Haveromnak a faterja ő a debreceni közlekedési rendészet vezetője és ő azt mondta hogy a motorszámmal a rendőrök semmit se tudnak kezdeni...csak az alvázszámot nézik az bekérdezik és az alapján! Szóval ha egy 80-as blokk van egy gyári 50-es vázba akkor soha a büdös életbe nem tudnak megfogni!
Na majd kiderül,hogy bejáratás után mennyit megy rem 80 at viszi:D
Nem értem ezt HC dolgot, itt a kép elvileg ez HC-04 viszont 49 van belenyomva a címke aljára ami most itt pont nem látszik nagyon, meg a hengeren is 49 van.