Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ohh köszönöm szépen! Pozi urat megvárom azért, de milyen áron válnál meg tőle? (plusz postaköltség, ezt visszaolvasva tudom :) )

Illetve ha másnak van és pozi úrnak mégsem, az első sárvédő érdekel, de nem olya fontos, hisz lefújták már az enyémet , de kérek még festéket és ha lesz szép, majd lefújatom azt is. Köszönöm!
Van iylen jeladóm, ha Pozi úr nyilatkozik, hogy neki nincs, akkor zaklassál.
Sziasztok!

Frisebb MBX tulaj vagyok, azonban máris keresek hozzá két alkatrészt:
- olajtartályban lévő, olajszintejeladó
- első sárvédő (normál, lényeg ne legyen törött)

pozi68 esetleg az első sárvédő és az olajszintjeladó eladó? Ha igen mennyiért?

Ha másnak van azt is szívesen veszem, csak jelezze hamarább, mert fényezőhöz ment a motorom minden eleme és az első sárvédőm eléggé tropa, jó lenne, ha lenne másik, de akkor hamar kell intézkednem mielőtt fényezik!

Köszönöm!
zoli, nem :D
nem csúszott egyáltalán :D csak reggel pl kitoltam beinditottam és hiába huztam kuplungot nem emelt ki betettem egybe és leállt :D
Nem emel ki, de legalább csúszik:)
bővebben? Összetapadt? Hogyan vetted észre? Mit/ hogyan reagált?
nekem hajtóműolajjal összetapadt :S :D
70W80-as Fuchsot használok, még nem csúszott meg a kuplung. Mondjuk nekem MB-m van, és ugye ott nagyobb hő miatt raktam bele ezt. Beletekertem 7 ezer km-t ezzel az olajjal, semmi bajom nem volt.
10w40 márka: Repsol :D

tökéletes vele a kuplung
Sziasztok ! Ti milyen viszkozitású olajat használtok a blokkba? Olajcsere előtt állok és nem szeretném, ha nem megfelelő olaj miatt csúszna a kuplungom.
Uzsi csak az én üzletelésembe dumál bele, ezt értetted félre.
Ne haragudjatok de úgy vettem észre hogy ketten is érdeklődnek a kerekek iránt ezért gondoltam jelzem hogy nekem is vannak! Nem állt szándékomban belepofátlankodni az üzletetekbe!
Némá, egy ember, akinek volt ygerekszobája
Nem nagyon illik más üzletébe "belenyúlni":D
üdv
lánckerékkel
Kerekeim nekem is vannak.:első 80 % gumival km hajtással
hátsó: 100-150 km-t futott gumival dobfékkel fogaskerékkel
a tárcsát viszont csak komplett féknyereggel karral és tartállyal adnám.
Valami iylesmi a másik is.
Érdekelne a dolog!:)
kereket tartlamaz:)

Asszem benne van a km hajtás még, a tárcsa nem rémlik, de lánckerék az van rajta (asszem:) meg a dobfék hátul.

H a érdekel megnézem.
Az e-mail címem horvath0adam@gmail.com. Részletesebben írd már le légyszives! Köszönöm!
Mit tartalmaz a 2 kerék, komplett:D?
Vannak kerekeim 10 rugó.
Üdv!
Érdekelne eladó MBX kerék(első hátsó), az első tárcsával, távtartókkal, a hátsó fékkel, tengellyel és távtartókkal. Ha van valakinek árat is írjon már legyen szives! Köszi!
Hát sajnálom de olyanom nincs ! :/
Ha minden igaz fel lehet adni levélként és 1500ft-ot kérnék érte!