Ohh köszönöm szépen! Pozi urat megvárom azért, de milyen áron válnál meg tőle? (plusz postaköltség, ezt visszaolvasva tudom :) )
Illetve ha másnak van és pozi úrnak mégsem, az első sárvédő érdekel, de nem olya fontos, hisz lefújták már az enyémet , de kérek még festéket és ha lesz szép, majd lefújatom azt is. Köszönöm!
Frisebb MBX tulaj vagyok, azonban máris keresek hozzá két alkatrészt:
- olajtartályban lévő, olajszintejeladó
- első sárvédő (normál, lényeg ne legyen törött)
pozi68 esetleg az első sárvédő és az olajszintjeladó eladó? Ha igen mennyiért?
Ha másnak van azt is szívesen veszem, csak jelezze hamarább, mert fényezőhöz ment a motorom minden eleme és az első sárvédőm eléggé tropa, jó lenne, ha lenne másik, de akkor hamar kell intézkednem mielőtt fényezik!
70W80-as Fuchsot használok, még nem csúszott meg a kuplung. Mondjuk nekem MB-m van, és ugye ott nagyobb hő miatt raktam bele ezt. Beletekertem 7 ezer km-t ezzel az olajjal, semmi bajom nem volt.
Sziasztok ! Ti milyen viszkozitású olajat használtok a blokkba? Olajcsere előtt állok és nem szeretném, ha nem megfelelő olaj miatt csúszna a kuplungom.
Ne haragudjatok de úgy vettem észre hogy ketten is érdeklődnek a kerekek iránt ezért gondoltam jelzem hogy nekem is vannak! Nem állt szándékomban belepofátlankodni az üzletetekbe!
Kerekeim nekem is vannak.:első 80 % gumival km hajtással
hátsó: 100-150 km-t futott gumival dobfékkel fogaskerékkel
a tárcsát viszont csak komplett féknyereggel karral és tartállyal adnám.
Üdv!
Érdekelne eladó MBX kerék(első hátsó), az első tárcsával, távtartókkal, a hátsó fékkel, tengellyel és távtartókkal. Ha van valakinek árat is írjon már legyen szives! Köszi!
Illetve ha másnak van és pozi úrnak mégsem, az első sárvédő érdekel, de nem olya fontos, hisz lefújták már az enyémet , de kérek még festéket és ha lesz szép, majd lefújatom azt is. Köszönöm!