Majd átnézem ha vettem akkut, ha jól olvastam 12V 3A-os kell bele valami gondozás menteset keresek. A héten megveszem. A légszűrő jobban zavar mert a por a motor halála. Vigyázni szeretnék rá mert nagyon jól megy és csendes is a motor.
Kivettem mozgattam fel le nem aludt el, de tuti van olajozás mert lábon 105km távról átlag 60km/h val jöttem hazáig, tuti beállt volna a motor olaj nélkül. meg a jellegzetes 2T szag van rendesen...
volt, szemből jött egy autó aki lefordult előttem és megállt. én meg nekimentem természetesen nem 40 el. de semmi fék nyom.
mondták hogy nem 50 es. én meg mondtam hogy de meglehet nézni a számot is :D felírták meg minden de nem lett semmi nem találtak semmit :D
pedig valahol neten emgvan hogy ami HC vel kezdődik az 80 as ami AC vel az meg 50 es :D
az ülés alatti tartály az a benzin mellé való olaj .D és annak a visszajelzője:D lehet kontakt hiba vagy esetleg nincs összedugva.
vedd ki belőle az úszót a tartályból mozgasd meg ha a ámpa elalszik akkor működik rendesen :D
nem értem miért hüvelyezték ,a hüvely 46 os lett a vasnak a perem meg 48 szerintem ahoz tudtak volna dugót szerezni de szerinted sokat ronthat a teljesítményen amit az előbb leírtam.
VAshengert nem szokás hüvelyezni, csak ha már nincs bele dugó akkora.
HA még is hüvelyes és megelegíted, és elforgatod, a fúrást nyugodtan el is felejtheted.
Az M8 nak a van külön egy hengerperselye? Ami kiszedhető mert nekem olyan valaki szerintem már javította most lett kész a fúrás ,csak az aggaszt hogy az a persely kb 2 mm rel el van fordulva az egyik irányba nincs benne rendesen ,ha kész lesz a bejáratás akkor ha nem megy rendesen megpróbálom melegítéssel vissza fordítani.Szerintetek ez mennyit be folyásól most nagyon jól húz igaz 45 nél még nem mentem gyorsabban 100 km sincs benne.
Három lemezfül ha arra gondolsz benne van kb háromszög alakban. A piros lámpa melyik olaj visszajelzője, mert nálam világít folyamatosan ha elindítom de van olaj mindenhol. Váltóban és az ülés alatti tartályban is.
a piros az olaj,
a kék a fényszóró vagy távolsági ahogy tetszik :)
alatta pedig az üresjelző ennyi.
hát lehet jóelsz a 2cm es is valamikor kiszedem csinálok képet milyenk kell lennie
Jó a vas, gratula hozzá!
Vettem egy tábla szivacsot 2 cm vastagot.
A műszerfalon az üresjelző feletti kettő lámpa az mit jelez vissza?
Mert még akku az nincs benne.
A váltóban vagy 2 dl-el több olaj volt, leengedtem nívóig. Remélem nem eszi az olajat, majd figyelgetem a szintet. A motor kiválóan húz membrános olyan 6.5 ezernél mintha seggbe rúgnának. Akkor az 1 cm vastagságú szivacsot vegyem?
http://www.50cc.org/onderdelen...