értem én eszt csak mivel a rendszámot is fizetni kell így már nem buli nekem ,mer felkéne újitani igy meg már nem érdemes, svájc ba majd visznek asz veszek erdőre egy xt600ast +kdx250 nest asz aszfalton meg nem megyek!Orbán meg bekaphatja!
Reális vizsgán semmi nem felelne meg a segédmotorkerékpár szabálynak, még a száéria Simson sem.
De még egy jó képességű kétsebességes komár vagy riga is többet tud a megengedettnél.
Kb a babetta ami befér a szabályba.
Amúhy meg, leszeded a kiput, beteszel egy szűkítőt a könyökbe, hogy jártányi ereje se legyen a motornak, és átmegy.
persze de mivel sokat kéne rá költeni mert tavaszra lett tervezve a teljes felújitás de már nem tudom elsumákolni meg stb és igértek érte azzonal 100 at bele rakom a berúgó tengelyt aszt vigyék!
A 250-es Mz ETZ lánc nem jó rá mert 3* nagyobb. Én is olyat akartam rá venni régen, de nem stimmelt a méret, erre valami kisebb kell, nem akarok hülyeséget mondani úgyhogy nem mondok pontos méretet.
Rozsdátlanításra a sóskasav(oxálsav) alkalmas.
A tank teljes zsírtalanítása után szinültig kell önteni oxálsav vizes oldatával.
A töménységtől függően1-3 nap alatt lemarja a rozsdát és fémtiszta felületet hagy.
Ahol olajos marad, ott em dolgozik a sav
eddig ok, de hogyan szedem ki belőle? Mert a tanknyílás alakja nem optimális erre az MB-n. Mindig marad benn elég sok. Majd próbálkozom, és feltolom a kiszedett kosznak a fényképét :)
Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy a főtengelyen lévő jel és a másik jelnek hogyan kell állnia az olaj dekni felől? "simán" a helyére forgatom oszt kész?
Másik segítség kellene, hogy a berúgókarnál mekkora hézagoló alátétet kell tenni? Ősszel egyre gyakrabban csinálta, hogy elracsnizott, pedig a fogak nem voltak jelentősen lekopva. A rugó sem hiszem, hogy meggyengült volna, ha nagyobb(0,2) alátétet teszek, megszorul a kar, és nem lehet a berúgókart megmozdítani, tehát megszorul. Egy téli nagytakarítást is végeznék a gépen, ki mit javasol, mit nézzek át?
Ma adta fel a nőő:)
Szeirntem holnap megkapod.
1250 et toljál a címemre légyszi, küszcsi.