Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cáááá:)

Ma adta fel a nőő:)

Szeirntem holnap megkapod.

1250 et toljál a címemre légyszi, küszcsi.
nem ért még ide :D
értem én eszt csak mivel a rendszámot is fizetni kell így már nem buli nekem ,mer felkéne újitani igy meg már nem érdemes, svájc ba majd visznek asz veszek erdőre egy xt600ast +kdx250 nest asz aszfalton meg nem megyek!Orbán meg bekaphatja!
Reális vizsgán semmi nem felelne meg a segédmotorkerékpár szabálynak, még a száéria Simson sem.
De még egy jó képességű kétsebességes komár vagy riga is többet tud a megengedettnél.
Kb a babetta ami befér a szabályba.

Amúhy meg, leszeded a kiput, beteszel egy szűkítőt a könyökbe, hogy jártányi ereje se legyen a motornak, és átmegy.
Te Uzsi odaért már az a fos?

Lehet, hogy a feleség nem adta fel?
Holnap benézek a kesztyűtartóba:)
persze de mivel sokat kéne rá költeni mert tavaszra lett tervezve a teljes felújitás de már nem tudom elsumákolni meg stb és igértek érte azzonal 100 at bele rakom a berúgó tengelyt aszt vigyék!
nemhinném, hogy fullos müszakis dolog meg minden lesz...
akkor 10 ből leglaáb 7 ember motort vált szerintem vagy nemtudom.
ittmarad mbx :D
Az fasza nem is halottam még,kár hogy el adodna mindegy majd máskor,talán meg gondolod tavaszig.
Helló értem hát mostmár mind1 mert eladom az mbx et ,köcsög orbán behozta a kismotor rendszámozást igy megy a háztól mbx 80nas
Csá!
Hát Én Budapesti vagyok vagyok,ahol neked közelvan és ha sokan ösze jövünk akkor el mehetünk valamere motorozni,remélem sikerül majd.
Hali
És mb 8-ashoz tárcsát és tárcsafékbetétet hol találok mert helyi motorboltos elégdrágán adja :(
helló ez a találkozó holvan hejileg?
A 250-es Mz ETZ lánc nem jó rá mert 3* nagyobb. Én is olyat akartam rá venni régen, de nem stimmelt a méret, erre valami kisebb kell, nem akarok hülyeséget mondani úgyhogy nem mondok pontos méretet.
Rozsdátlanításra a sóskasav(oxálsav) alkalmas.
A tank teljes zsírtalanítása után szinültig kell önteni oxálsav vizes oldatával.
A töménységtől függően1-3 nap alatt lemarja a rozsdát és fémtiszta felületet hagy.
Ahol olajos marad, ott em dolgozik a sav
Hali
ha az mz etz 250-es lánca jó akkor a lánckerekek nem jók mert 18-as mind a kettő mb 80-asról van szó
Köszi,írok ha megérkezett ! :D
okéé ::D próbáld meg kirázni belőle :D vagy valahogy :D én 6 os ayákkal csináltam meg 6 os alátéttel :D meg 1-2 csavar :D
eddig ok, de hogyan szedem ki belőle? Mert a tanknyílás alakja nem optimális erre az MB-n. Mindig marad benn elég sok. Majd próbálkozom, és feltolom a kiszedett kosznak a fényképét :)
sok anya, meg csavar alátét :D hígító ilyesmi és rázod.. :D sok retket kiszed :D
Indul a cucc feléd.
tankot ki hogyan pucolta ki? Ötletek?
Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy a főtengelyen lévő jel és a másik jelnek hogyan kell állnia az olaj dekni felől? "simán" a helyére forgatom oszt kész?

Másik segítség kellene, hogy a berúgókarnál mekkora hézagoló alátétet kell tenni? Ősszel egyre gyakrabban csinálta, hogy elracsnizott, pedig a fogak nem voltak jelentősen lekopva. A rugó sem hiszem, hogy meggyengült volna, ha nagyobb(0,2) alátétet teszek, megszorul a kar, és nem lehet a berúgókart megmozdítani, tehát megszorul. Egy téli nagytakarítást is végeznék a gépen, ki mit javasol, mit nézzek át?
elküdltem a mailt :D
meggírom akkor megint :D