Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy eladó honda mb-80 as blokkom(léghűtéses, a blokk jó, henger abszolut nincs kopva, kivülről egy kicsit kopottas de az ereje meggyőző, 1 baja van a berugokar néha "kiakad és lelehet nyomni anélkül h meindulna a motor, de ez ritkán jön elő meg 1 rugásra indul a motor. Az ára 30.000 Ft csak blokk gyujtás -karbi nélkül (ha valaki szerint sok az ár annak, cask annyit, hogy egy simsonblokk drágább és minőségben sehol sincs ehhez képest),
Van komplett gyujtás is az 15000.
Érdeklődni e-mailen: maxim.szigeti kukc gmail com
Hali
Az idom senkit nem érdekel ?
VAgy legalább egy irányárat mondjatok pls
Volt már "tömBszelence" is:)
Síber tű kanyarcsavarhúzó, lemkerék, 13-as csavar stb. :-D most hírelen enyi jutot az eszem helyére.
:-)
oké majd várunk ha sikkerül ez a tura.
oké majd szolok!
A szimmering nem tömszelence:)
én is csatlakoznék szívesen! Majd szóljatok ám.
mennék szívessen csak kellene 1 tőmszelence
most nem kell :d meg keret sincs rá, valami kell szólok : D
Megkaptam ma :)

Motorház, főci, váltó, gyula nem érdekel?

Van még valami ekeidomom is valahol meg egyebek:)
Szia.Engem érdekelne a blokk!Milyen hűtése van?Hiányzik róla valami?Hibái vannak?Ha tudsz küldj képet légyszi.Köszi
és még esetleg tőmbszelencét nem tud valaki reállis áron? nekem aki tud irjon fontos lenne nagyon!
helló nem tud valaki eladó plexit fejidomhoz( kocka lámpás) meg 1 km ora plexis részét segítségeteket előrre is köszönöm segítségeteket ja és mennyiért adjátok!
Hello

Érdekelne hogy egy használható jó állapotú mb-80 blokkot mennyiért lehet eladni gyujtással karbi nélkül? (van egy fölösleges akit érdekel jelezheti)
Hali
Egy ilyen mb idomnak mostanság mennyi az irányára ?
Megérkezett a pénz :D Zoli. ?
Eladó Honda Mbx 80. A motorja teljesen felújítva. Csak egy tömszelence kell bele, mert mikor töltöttem fel a hűtőt folyt a víz. Új főtengelycsapágyak és a motorban lévő összes szimering is új. Dugattyú új. Első sárvédő repedt. A két oldalidom hiányzik a többi megvan. Első fék megvan. Csere: motorra (csereár: 60 000)
Érd.: 06304696103
Feladtam ma a pénzt :D
Szasztok! Hétvégén kipucoltam a tankot, legalábbis amit tudtam kiszedtem belőle... Mellékleten képeket rakok fel, ez volt benne. A tank alján látható gyűrődés az gondolom gyárilag nem ilyen. A tank alját és a nyereg alatt lévő rozsdát lekezeltem, és lefestettem, olajat is cseréltem és hasonló apróságok. Én már várom a TAVASZT
mbx maradek cuccok, ami a kepen van+fotengely, kuplung, blokkfelek vannak.
egyben viheto az egesz vagy akar kulon kulon is...
egyben 6e.

attila.hunter@gmail.com
na tehát most érekzett meg a cucc délelőtt apám átvette = )
ma vagy holnap küldöm a pénzt :)
Akkortegnap adta fel:)

Bazeg micsoda káosz:)

Boldogabb lennék ha nem utalnád, nem lenne jó ha nyoma lenne a számlán
utalni nem lenne jobb ha utalnám inkább :D ?
megjön a cucc, én meg küldjek a címedre 1250 et jól értem ugye :D ?