Van egy eladó honda mb-80 as blokkom(léghűtéses, a blokk jó, henger abszolut nincs kopva, kivülről egy kicsit kopottas de az ereje meggyőző, 1 baja van a berugokar néha "kiakad és lelehet nyomni anélkül h meindulna a motor, de ez ritkán jön elő meg 1 rugásra indul a motor. Az ára 30.000 Ft csak blokk gyujtás -karbi nélkül (ha valaki szerint sok az ár annak, cask annyit, hogy egy simsonblokk drágább és minőségben sehol sincs ehhez képest),
Van komplett gyujtás is az 15000.
Érdeklődni e-mailen: maxim.szigeti kukc gmail com
helló nem tud valaki eladó plexit fejidomhoz( kocka lámpás) meg 1 km ora plexis részét segítségeteket előrre is köszönöm segítségeteket ja és mennyiért adjátok!
Eladó Honda Mbx 80. A motorja teljesen felújítva. Csak egy tömszelence kell bele, mert mikor töltöttem fel a hűtőt folyt a víz. Új főtengelycsapágyak és a motorban lévő összes szimering is új. Dugattyú új. Első sárvédő repedt. A két oldalidom hiányzik a többi megvan. Első fék megvan. Csere: motorra (csereár: 60 000)
Érd.: 06304696103
Szasztok! Hétvégén kipucoltam a tankot, legalábbis amit tudtam kiszedtem belőle... Mellékleten képeket rakok fel, ez volt benne. A tank alján látható gyűrődés az gondolom gyárilag nem ilyen. A tank alját és a nyereg alatt lévő rozsdát lekezeltem, és lefestettem, olajat is cseréltem és hasonló apróságok. Én már várom a TAVASZT
Van komplett gyujtás is az 15000.
Érdeklődni e-mailen: maxim.szigeti kukc gmail com