Heló!
Már semennyit, mert elkelt. De az Odor-motor webáruházban most lehet venni 20 000-ért zsírújat ha érdekel. Itt a link: http://robogoalkatresz.odormot...
Sziasztok
Nem rég tulaja lettem egy honda mb 80-nak, úgy tudom a blokk ugyanaz mint az mbxé csak levegősbe, a 80 as blokkba tudok ugy 50 es hengert rakni hogy lehessen használni?
Viszont pár alkatrész kellene, érdekelne hogy vane és mennyibe kerülnének, :
-Üléshuzat
-Hátsólámpabúra
-komplett műszerfal(sebmérő ford mérő és ezeknek a háza)
-fejidom
-első sárvédő
-ülés melletti vas(ami a vázra megy és kapszkodo szerű)
AZ érdekelne hpgy a tank elötti helyre mi menne? (nekem nincs rajta a fedél és alatta csak egy müanyag foglalatszerűvan( vminek a helye,tartója),
Hali!
Már néhány éve van egy honda mbx 80-am. Érdeklődnék, hogy a tiétek mennyit pörög? A kipufogómban zörgött valami ezért apu szétvágta és megcsinálta. Mire hazaértem már megvolt, úgyhogy nem tudom mit csinált. Most a gép egész jól pörög (lekoppan a mutató), kb 14-15 ezret. Már így hajtom kb. egy éve, és még nincs semmi baja.
Ez normális? nektek mennyit pörög?
kb 90 a vége mert tavaly megfurattuk és elbaszták...
Azt tudom csak egyik ismerősömnek problémája lett vele és eddig nem jöttünk rá mi az :S
Szikra van be is indul és utána szépen jár egy pár másodpercig jól is veszi a fordulatot de utána olyan mint ha nem adna szikrát és lefullad....
"Helló az mbx gyujtás után érdeklődők .hogy akk meg van és van e msn ned mert akk könnyebb beszélni? előre is kössz ;) "
Ennek a mondatnak melyik része a cím amire küldhetem?