Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen, ha állod a postaköltséget. Nekem annó ez volt az MBX-en csak azért cseréltem le mert az alján nincs azaz ülepítőpoharas szűrő.
Utánvéttel postázod?
Tiszaújváros környéke.
Budapesti vagyok de van Borsodban kollégám.Konkrétan hol vagy?
Borsod megyében. Egy ezresért odaadom
Hol tudom megnézni és mennyibe kerül?
Szerintem a tank megegyezik a 80-asnak és az 50-es nek is, úgyhogy elvileg jó ez is.
Helló!
Honda mbx-50-hez keresek benzincsapot és első féknyerget.
Hali.
Eladó MBX-hez jó állapotú gyári benzincsap.
Na lett egy kis pénzmagom. Kérdésem a gujtás tuti 125-ösé mert 80 as van nekem is de az nem stimmol a fötengelyre. Érdekel kormány műszerfal fejidom kulcsos gyujtás kapcsoló spirálok. Markolat nem lényeg habár a kuplung oldalra nem ártana valami.
Sziasztok

Keresek Zárható tanksapkát 50-es mocimhoz,illetve karburátort, vagy uszot mert az enyémben nincs.Vagy elérhetőséget hol lehet beszerezni.olyan a vége mint ami a képen van.(a képet nem én csináltam,a forumót turtam fel érte)
Perpill ragacsos megoldás maradt. Vettem uj tömítés garníturát és miután összeraktam gyanus foltok voltak pár nap mulva a motor alatt és kiváncsi vagyok hol is ereszt. A víz cső oké mert 25 éves csőnek és a gyári bilincs mellet oké hogy csepeg picit de volt ott olaj is. holnapra kiderül ereszt-e valami! Ha minden oké többet ki nem veszem azt a csavart. Valami kókány szakmai zsenié lehetett ez a motor a múltban mert a vízleeresztő csavar is köralakú az ola jsár homokkal keverve mindenhol megtalálható ecsettel átkenve a henger stb..! Nem folytatom. A hirtelen megoldások híve volt az ürge amit max 200 ftból meglehet úszni! Na ezt kell helyre rakni. A váltó probléma megoldodott-- A kuplung oldalon az a fogas ív kivolt csuszva a helyéről és a tengely is kimozdult! Nem értem hogy ment fel a dekni és hogy tudtam sebességet váltani egyáltalán?
Esztergáltass bele egy perselyt. A perselybe pedig egy csavart, lehet, hogy kisebb lesz az olaj leengedő de úgyis lefolyik azon is. Ne ragaszgas mert egy idő után megmerevedik az fbs aztán meg pont a kerék elé foylik az olaj
Ismét kib..sztam magammal! Nem a léptető villával lesz a gond. Széthúztam újra és forgatva a kukac tengelyt simán lépked. Viszont így széthúzva a váltóval már nem akar lépkedni. Valószínű a kuplung oldalon a léptető mechanikával lesz a kanyar. Csináltam magamnak pár órás plusz melót. Ráadásul az olajleesreszőnél kiszakadt a menet nagyrésze! Remélem az olaj álló ragacs megfogja még!
Sziasztok!
Cserélt már valaki kiegyenlítő tengelyen csapágyat?
Arra lennék kiváncsi,hogy jön le a fogaskerék.
Tudtam hogy beszoptam! Haverom pilinckázott ott valamit és mondtam neki hozzá ne nyuljon mert ha széthullik nem tudom újra összerakni fejből. A F....omat! 2 hétig szoptam a gyujtással. De most összejelölök mindent! Nem baszok ki magammal újra. Talán ez az uccsó hétvége hogy jó időben kerüljek vele egyet.
kedves patkányláb .pedig kénytelen leszel széthúzni a léptető villád nincs a helyén ugyanis van több is belőle véleményem szerint
Ja.
Magyarul tágfutó csapágy.
Ez való túlfedéses ilelsztésű csapágyrogzítéshez amikor a belső futógyűrű tágul, a külső szűkül a szerelésnél.
Üdv Hondások! Összeraktam a vasat szép apránként. Viszont van egy olyan probléma hogy csak üres és 2-es sebesség van. A blokk csak szét lett húzva az oldalára fordítva a kuplung meg ilyenek rajta maradtak. Egyedül a vízpumpa tengely jött ki belőle. Semmi nem lett bolygatva csak a berugó tengely. Valami 5let mi lehet a hiba? Nem szívesen húznám szét ujra!
c3 annyit jelent hogy növelt hézag, jól mondom ?
A C3 jelölésnek semmi köze a nagy fordulathoz.

Ha megnézel egy csapágykatalógust, ez eléggé világosan ki is derül.
Kedves ivadék ..Persze hogy elírtam de azért nincs harag
Szerintem elírtad egy nullával
Üdv! Az lenne a gondom, hogy kilóméterspirálmeghajtó kéne nekem.(remélem jól írtam le) Fejdom is kéne, de a "kissebb fajta".
Előre is köszönöm!
ciao kedves erpe1207... a sárvédőt adom 3000 ért a kormányt meg ingyen mert szerintem így nem piacképes arra meg nincs időm hogy elvigyem műanyagoztatni hogy szép legyen mind a két fekete más formájú adom mind a kettőt és azt csinálsz vele amit akarsz,egyszóval 30000+postáért kapsz sárvédőt meg két felújításra szoruló kormányt