Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ella dó egy Honda mbx 80! első kerék szép állapotba van +ajándékba adok egy Gumit is rá posta meg oldható Abony ba átvehető 20-977-57-27
értem hali
Engem blokk érdekelt volna, nem csak a maradványai. Sok sikert, azért köszi! Üdv
Helló ka job bal karter ! vízkeringető tengely! tökéletes állapotba ki egyenllitő stb csapágyak ezek vannak + ba nekem ami lét fontos a vizkeringetö haérdekel egybe egy 10-be eladó hivj ha kel pc cuc is érdekel a moci 100ba el vihető vagy gépet be számolok most tiltottak el így nem bírom használni sajna :(
Hali!Érdekelne engem egy Honda MT50 első sárvédő!Akinek van írjon és dobjon egy képet!Köszönöm!
Sziasztok.
Honda Nsr-em cserélném Honda Mbx 80-ra.Értékegyeztetéssel!
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
Nekem van 1 rossz álapotú kapcsolóm MTX-ről. Annak is jó a hátulja? Mert itt nem a hátulja a tükörtartó, hanem az csak egy műanyag lap. 1000-ért adom a kapcsolót..
Hello! MT-8-as henger hengerfejjel érdekel?

Elérhetőség az adatlapomon.

Üdv; Zoli
Csáó! A plusz blokkról mit érdemes tudni, mi van meg hozzá és mi rossz rajta? Mennyi lenne az ára külön? Üdv
Sziasztok!
Van egy Honda mbx125f-es motorom eladnám vagy csere is érdekelne
Motor adatai: vadonatúj láncszett, teljesen felújított csapágyszett (Koyo japán) mind a 7 darab cserélve lett számlát tudok mutatni róla, új fejidom kifogástalanul működik rajta minden (index, duda, stb,).
Eladás oka anyagi okok miatt. Közel 9000km mentem le vele mióta a tulajdonomban van, 50ccm-ként használom. Fogyasztás 4-6 liter között, póverszelep tökéletesen működik Carbulátor (Delorto 26-os) van rajta, szerintem jobb mint a gyári. Utazó sebesség 80-90 km/h szereti végsebesség 120-130 km/h. Ful szintetikus olajjal használom.
Cseretárgy robogót vagy pc-t beszámolok pluszba adok egy kipufogót(gyárit) meg egy blokkot és még alkatrészek.
Abonyba megtekithető.
tel.:06-20/977-57-27
Komoly érdeklődök hívjanak csak.
Képetkérésre küldök
VAlami 2 évvel ezelőtt jan elsejétől keleltt volna indítani ezt a folyamatot.
Minden készen volt törvényileg, mindössze a megvalósítás mikéntje nem volt kitalálva:)
És pénz sme igen volt rá, ahogy ember sem.
Nyilván ezeket a motrookat tüömegesen fogják kidobálni, ha rendszámozattani kell, de az még akkor is több száz ezer motort jelent, amit lkalmasint több év keresztültolni a rendszeren.
Én úgy értesültem egy vizsga biztos ismerősömtől hogy a tervezet má készvan és ép ezért mivel sok a segéd motor ,komoly bevételre szamolnak, db on 10-20 e közt lehet az illeték. /maj kiderül ha elkezdik/
Bocs igazad van rosszul fogalmaztam ,A Közlekedési Felügyelet területileg illetékes szervei fogják elvégezni,
Amúgy 800 000-1 200 000-re becsülik a magyarországon fellelhető segédmotorok számát.
ennek a végigvizsgálása akkor tortúra, emit nem tudtak elindítani már pár éve sem, mert sm ember, sem eszköz nincsen hozzá
kpm nincs 20 éve.
okké azt tudom csak az gond hogy, 80 as HC04,míg az 50 nél HC03 mal kezdődik a motor és az alváz szám, és ha elfogadják azt a törvény tervezetet hogy a segéd motorokat azonosító táblával kell ellátni akkor lesz gond mivel a KPM fogja elvégezni a bevizsgálásokat.
valakinek nincs esetleg egy kajlódó honda mb5-ös hengere? nem baj ha szét van marva és nincs jó állapotban. előre is köszi
vasi 58 ! nem kell parázni hogy rendőr ide vagy oda, nekem váztábla nincs a motoromon attól függetlenül teljesen megegyezik az 50 es és a 80 as váz minden milimétere.
A váz 80as, de tök egyforma a kettő.
Hátőő, ha nem haragszol meg, nem szedem szét a kapcsolót...
passz nemtudom, Mert igazából nekem a kapcsolóm jó, csak a hátulja hiányzik sajnos és így nem tudom feltenni a kormányra.
Mondj te egy árat. Meg a kapcsolót h adnád ? Kábelekkel együtt ?
üdv a váz után érdeklödöm hogy ,mbx 50 vagy 80 , mert én 50-es vázat keresek.
Mit ér neked a kapcsoló?
Keresek mbx 80 hoz oldalidomot bal-jobb.
Bal oldali kormány kapcsoló igazából csak a hátulja kéne, mert az nincs meg és nemtudom felcsavarozni a kormányra..
buzerpipa@freemail.hu
Neked nem ez az emailed :) ?