Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello benzinfaló!
Az első sárvédőért mennyit kérsz és az egyik fekete kormányért? A fekete kormány nincs elhajolva nem csak festeni kéne?
Az irány jelző Menyibe kerül ha megvan még?
Rá ér! Csak jövőhéten lesz pénzem! Nagyon sokadika van!
Kössz az infót!
A szerelés szabályait ismerem,azzal nincs gond.Dupla ajku szimeringet csak a főtengely fogaskerék felőli oldalán láttam,az igaz,hogy a külső szimeringek,mint berúgokar tengely,vagy a váltókar tengely,ott sem árt.
kedves ivadék gondolom az előző szerelő mestere volt a kalapács alkalmazásának azt szereti a csapágy
Az ernyémben még annakidején c4-esek voltak, csak sajnos az előttem lévő barbár gazdája úgy elbaszta , hogy csak 3 db golyó volt az egyik csapágyban Csoda, hogy ment a szengényke
kedves kishonda:néhány info neked csapágyakról.... a főtengelyre c3 koyo lenne a legjobb, ezek nagy-fordulatú japán csapágyak a c3 jelenti a nagy-fordulatút..szímeringnek mindenképp dupla porvédőset vegyél..mindig és minden hova, ha nem akarod sűrűn cserélni a kiegyenlítő tengelyre ne c3 tegyél oda tökéletes a hagyományos csapágy persze szintén jó minőségben, ezeket megkapod bármelyik csapágyboltba egy kulissza titok soha ne üsd a főtengelyed kalapáccsal hűtéssel .melegítéssel ütés nélkül lehet felhelyezni a csapágyakat ha érdekel kérdezzz.
Kedves patkányláb szóval kormány van talán markolat-tok is spirálok, gyújtás kompletten,fejidom plexivel reggel összeszedem lefényképezem és meggusztálod ha oké akkor tied ,..hogy gyorsabb legyen a kommunikáció 70-2893136 elérsz
Nekem mbx 125-öm van! A kormány egy gányolt hegesztett igénytelenség. A markolatok sem gyáriak. Szóval végül is nekem komplett eleje kéne: Kormány két markolat kapcsolokkal miegymással fék kar kuplung kar műszerfal első idom gyujtás kapcsoló kulcsal spirálok és egy komplett gyujtás japán blokkos mbx125-re lendkerék alaplap tirisztor trafó. Most babetta gyujtás van benne megy ezzel is de rohadt nehezen indul hidegen. Ja és egy jobb állapotú gumi. A gép jelenleg összerakás alatt van!
Széthúzod és utána meglátod mik is vannak ráírva a csapágyakra, szimeringekre.
ciao patkányláb maximum 1 ezres de ha van még valami amiben segíthetek akkor olcsóbb lenne a posta nézz utána hátha kell még valami és persze nekem legyen is olyanom
Sziasztok!
Eljutott az mbx80-as blokkom a felújításra,és kérném azok segítségét,
akik tudják a csapágy,szimmering,tűgörgős csapágyak(kiegyenlítő tengelyhez)méreteit írják meg.Az is jó lenne,hogy milyen gyártmányút érdemes venni.A főtengely,és a dugattyú Prox lessz.
Köszönöm előre is,üdv.
Hali! A króm kormányért mennyit kérnél?
kedves cizi71: ha megér neked 1000 magyar forintot + posta költség azért ennyi mert elkel juttatnom a postára de ha pécsen jársz olcsóbban megszámítom 70-2893136 elérsz
Értem végül is nekem a hátsó része kellene az a kis darab mert a másik része megvan csak a vége hiányzik
ciao cizi71:..sajnos a karbi,kipufogó nincs már, sárvédőről küldöm a képet és egy bibis kuplung karom van hegesztésre szorul a sárvédő alsó sem tökéletes már vágott belőle a barbár de az könnyen javítható, ha érdekel
Üdv benzinfalo
Hátsósárvédőd lenne nézd mármeg légyszi kipufogó esetleg eredetei kuplung kar a konzolal amire felteszed a kart a kalbulátorod milyen állapotu esetleg ezekről ha tudsz küldj már képet és ár megjelölést előre is köszi
ciao.ha nem tudsz jobb megoldást talán tudok segíteni van nekem több is csak kicsit dolgozni kell vele imfo:70-2893136
ciao.találtam fékbetétet, sárvédőt, kormányt krómozottat és feketét de a feketék elég gyatrák, mindenképpen festeni kellene hívj ha tudsz a 70-289 3136 számon megbeszélhetjük vagy küldj smst és vissza hívlak ha nem érsz el
Oké utána nézek mit találok
helló! Nekem első sárvédő kellen meg tanksapka meg kormány és jó állapotú hátsó fékbetét! ha valamelyikbe tudnál segíteni az jó lenne
üdv nektek: nagy mennyiségű mbx 80 alkatrészem van köztük motor blokk, hengerek,lámpák,idomok,ülések,kormány,hátsó lengéscsillapító karbi, lengővilla,stb.Ha tudok segítek...
sziasztok!
mbx80 blokk érdekelne kompletten gyújtással eggyütt! akinek van az csapjon egy kommentet :))
Szia, okés!
Ugy néz ki ma este már nálam a gép. holnap szerintem rakom fel a képeket nektek ha minden jól megy!
Helló Cosmo
Hátsó sárvédő érdekelne .benzincsap , kipufogó persze ha jóállapotu képpel és árral ha lehet.
Üdv