Kössz az infót!
A szerelés szabályait ismerem,azzal nincs gond.Dupla ajku szimeringet csak a főtengely fogaskerék felőli oldalán láttam,az igaz,hogy a külső szimeringek,mint berúgokar tengely,vagy a váltókar tengely,ott sem árt.
Az ernyémben még annakidején c4-esek voltak, csak sajnos az előttem lévő barbár gazdája úgy elbaszta , hogy csak 3 db golyó volt az egyik csapágyban Csoda, hogy ment a szengényke
kedves kishonda:néhány info neked csapágyakról.... a főtengelyre c3 koyo lenne a legjobb, ezek nagy-fordulatú japán csapágyak a c3 jelenti a nagy-fordulatút..szímeringnek mindenképp dupla porvédőset vegyél..mindig és minden hova, ha nem akarod sűrűn cserélni a kiegyenlítő tengelyre ne c3 tegyél oda tökéletes a hagyományos csapágy persze szintén jó minőségben, ezeket megkapod bármelyik csapágyboltba egy kulissza titok soha ne üsd a főtengelyed kalapáccsal hűtéssel .melegítéssel ütés nélkül lehet felhelyezni a csapágyakat ha érdekel kérdezzz.
Kedves patkányláb szóval kormány van talán markolat-tok is spirálok, gyújtás kompletten,fejidom plexivel reggel összeszedem lefényképezem és meggusztálod ha oké akkor tied ,..hogy gyorsabb legyen a kommunikáció 70-2893136 elérsz
Nekem mbx 125-öm van! A kormány egy gányolt hegesztett igénytelenség. A markolatok sem gyáriak. Szóval végül is nekem komplett eleje kéne: Kormány két markolat kapcsolokkal miegymással fék kar kuplung kar műszerfal első idom gyujtás kapcsoló kulcsal spirálok és egy komplett gyujtás japán blokkos mbx125-re lendkerék alaplap tirisztor trafó. Most babetta gyujtás van benne megy ezzel is de rohadt nehezen indul hidegen. Ja és egy jobb állapotú gumi. A gép jelenleg összerakás alatt van!
ciao patkányláb maximum 1 ezres de ha van még valami amiben segíthetek akkor olcsóbb lenne a posta nézz utána hátha kell még valami és persze nekem legyen is olyanom
Sziasztok!
Eljutott az mbx80-as blokkom a felújításra,és kérném azok segítségét,
akik tudják a csapágy,szimmering,tűgörgős csapágyak(kiegyenlítő tengelyhez)méreteit írják meg.Az is jó lenne,hogy milyen gyártmányút érdemes venni.A főtengely,és a dugattyú Prox lessz.
Köszönöm előre is,üdv.
kedves cizi71: ha megér neked 1000 magyar forintot + posta költség azért ennyi mert elkel juttatnom a postára de ha pécsen jársz olcsóbban megszámítom 70-2893136 elérsz
ciao cizi71:..sajnos a karbi,kipufogó nincs már, sárvédőről küldöm a képet és egy bibis kuplung karom van hegesztésre szorul a sárvédő alsó sem tökéletes már vágott belőle a barbár de az könnyen javítható, ha érdekel
Üdv benzinfalo
Hátsósárvédőd lenne nézd mármeg légyszi kipufogó esetleg eredetei kuplung kar a konzolal amire felteszed a kart a kalbulátorod milyen állapotu esetleg ezekről ha tudsz küldj már képet és ár megjelölést előre is köszi
ciao.találtam fékbetétet, sárvédőt, kormányt krómozottat és feketét de a feketék elég gyatrák, mindenképpen festeni kellene hívj ha tudsz a 70-289 3136 számon megbeszélhetjük vagy küldj smst és vissza hívlak ha nem érsz el
üdv nektek: nagy mennyiségű mbx 80 alkatrészem van köztük motor blokk, hengerek,lámpák,idomok,ülések,kormány,hátsó lengéscsillapító karbi, lengővilla,stb.Ha tudok segítek...
Az első sárvédőért mennyit kérsz és az egyik fekete kormányért? A fekete kormány nincs elhajolva nem csak festeni kéne?