Csiki Sándor
8600 Siófok tanácsház ut 18 4lph 5 em 16
a számom 06205665743
ha küldöd légyszi csörges meg viszahivlak ,az intézem hogy legyen itthon valaki . kössz szépen!
szevasztok ! nemtudtam belépni meg idöm se volt és nemtudom kivel beszéltem szivocsonk ügybe kéne 1 szivocsonk hogy eltudjam inditani ezt a szörnyet és eladni.
a kuplung kosár alá tettem 0,5mm-es hézagoló alátétet, mert a mögötte lévő csapágynak a porvédőjén látszott, hogy hozzáér, és dörzsöli. Ma kiszedtem a hézagolót, összeraktam, és MŰKÖDIK. Lehet összerakom 0,1mm-es hézagolóval, hátha akkor nem érnek össze a dolgok. Majd a fejleményekről írok. Most megyek, tesztelem a dolgokat!
Hali! Nem húztad szét a blokkot? Mert én akkor jártam így amikor a kukac tengely alól kifelejtettem egy vékony kis alátét szerűséget. A fogaskereked valószínű azért kopott el mert valami eltört bent és szépen szétnyalta. Nekem spec a berugó visszahúzó rugó volt eltörve és úgy volt hajtva egy ideig. Ugyan így néz ki nekem is a mittom én hányas sebesség fogaskereke.
valaki sikitson mbx 80-vizes
a kiegyenlitötengely eggyik oldalán mekkora a tűgörgös kosár
széthullott és csak ez kell a boldogságomhoz SEGITSETEK LÉGYSZI
06204640960 visszahivlak vagy külj mailt
hupiapu@freemail.huKÖÖÖÖÖÖSZI
őszintén? fogalma sincs még belülről simsonon kívül még nem is láttam más bokkot szétborítva, lehet csak a jobb oldalt a léptető résznél van valami probléma, szedd le a deknit és ott nézz körül !
Hát, valami hézagoló szerintem sok vagy kevés , azért szorul nagyon rá :S amugy én azt szoktam hogy
eltekerem a rugót a hátsó kerék irányába betolom a cuccokat a heyére a rugót pedig jobbra fölfelé húzo és beakasztom
óvatosan elengedem :D szét ne ugorjon dekni föl a helyére és kész,
tipp: a szimeringet tedd be utoljára és akkor könnyebben fölmegy a dekni! szimeringet olajozd be. Üdv Uzsi.
Üdv! Szert tettem egy mbx 125-re. Rengeteg munka lesz vele de asszem télen megoldom a problémákat. Első probléma nem indul! :D Benzin minden oké nézünk szikrát: NINCS! Gyujtás dekni leszed és furcsa dolgot láttam. Középen a főtengelyen valami aluminium akármi és körülötte a tekercsek(elég picik) És rá van irva made in cseszlovákia! Ez mi a tököm? Milyen mocit gyártottak a csehek? Másik kérdésem hogy a berugó kar visszahúzó rugoja vagy eltört vagy kiakadt nem tudom. Az csak a blokk széthúzásával orvosolható? MB-80 am volt azon pedig a dekni alatt volt minden. Esetleg valakinek gyári gyujtása kompletten lendkerék alaplap kábelezés cdi vagy mi szoval az egész a trafóig minden van-e eladó. Köszi a segítséget előre is.
Srácok végre kész lett a fekete moci! Még azért egy-két apróság hiányzik ( km spirál pl.) Egyébként lehet, hogy megválok tőle, mert fölösleges két MBX. Mutizok képeket...
UZSI! elárulhattad volna a rutin mozdulatodat... ugyanis nálam az a játék, hogy ha meg van lazítva a dekni, akkor működik minden faszán, ha meghúzom a csavarokat megszorul... Én ezt nem értem...
Másik gondom, elvesztek a sebességeim, szóval mentem egy próbakört berúgó nélkül, és kettesig tudtam felváltani, utána se kép se semmi egyéb, semerre nem tudtam váltani, a kuplung az szépen kiemelt. Mi a helyes összeszerelés menete? Leszedtem a kuplung lamellákat tartó szerkezetet, és mindent úgy raktam vissza ahogyan volt... OFF
8600 Siófok tanácsház ut 18 4lph 5 em 16
a számom 06205665743
ha küldöd légyszi csörges meg viszahivlak ,az intézem hogy legyen itthon valaki . kössz szépen!