Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor most boltolunk vagy sem?
Üdv! Akkor boltolunk?
passz nemtudom mit érhet egy kábelköteg XD meg szar az üzleti érzékem szoval nemakarok nagy hülyeséget írni.:D
Van.
mit ér neked?
*MBX
BMX hez full kábelköteget keresek:)előre is köszi.
csumii
Sziasztok!
Mbx 80-hoz keresek első kerék tengelyt meg gyújtás kapcsolót!
Akinek van léccíves írjon nagyon fontos lenne!
Hello!
Az enyém elöl 15 hátul 36 fogas és terhelés alatt nem tom mennyit pörög, mert kiakad a mutató... xD kb 14-15 ezret. Így most a vége 90 de akkor még csak 4 ben vagyok a 6ból (nincs benne több erő).
Most szeretnék tenni rá hátulra 50 fogas lánckereket. Így tudom, hogy nagyon vadállat lesz és kevesebb lesz a vége de sokkal jobbat fog gyorsulni.
Tudja valaki hogy mennyi lenne a gyári fogszám, és hogy milyen arányban kellene neki olajoznia?
Köszi: Ottó
Amúgy az msn-em: r.ottika@hotmail.com
Rendicsek! Én Vasadon lakom. Monor mellet van. Pestől 35 km. A dugó tényleg 1max 2 hónapos. Itt a faluban lett járatva meg az erdőben ahol rohadt nagy homok van így húzni se nagyon lehetett volna. Aztán elkezdtem bejárni dolgozni vele. Viszont a 4 -es úton vagy húzod neki vagy belöknek az árokba. Lehet hogy a csőgázas megoldást nem szívlelete ebben a pusztulat melegben. Ennyit tudok mondani. Vagy bírja vagy megdöglik. egyépként kb 700-800 km-t mászkáltam az erdőben és nem pörgetve.
Sziasztok.
Valószínű hogy eladó sorba kerül az MBX-em 2 hibája van kell bele egy léptetővilla mongyuk igyis müködik a váltó csak néha kidobálja a 6. at a másik meg átkéne nézni a kábelköteget mert valamiért nemad szikrát valoszinü valahol megvan törve a kábel vagy tudja faszom ha valakit érdekelne irjon. (mostvettem hozzá ujj gyujtás elektronikát azis 12 ropi volt)
Hlo ! igen igen mennyiért adnád : ) ?
Helo!
Erre gondoltál?
Esetleg fel tudok dobni egy cserét, egy Simson S51B-re. :D Ha a közelben laksz, vagy Pest körül. Én Mezőberényben. Üdv
Szia
Csak mérdezném ezt a dugót egy hónapja tetted bele mert ha igen másik motorba nagyon sokat ment ahogy ez le van égve nem semmi egy év alatt nem ég igy le egy gugó nem egy hónap alatt Az én véleményem az hogy megérett a generálra
Üdv Koszka
Helo! nekem pl elöl 17es hátul pedig 36 os nekem igy pörög 5 ezret 70nél városba nekemteljesen emgfelel meg lakott terüelten kivül is utaztó 80 - 90 sztem tökéletes : )
Hali keresnék mbx 80 ra csomagtartót fontos lenne előre is kösz : )
Pizzás doboz nélkül! Estleg simsonra becserélem.
Ehun-e!
Kép?
Passzolom. 50 az sok érte? Végül is 6000 a dugó hozzá azt megy.
Szia! Mennyit kérsz érte?
Sziasztok!
Még új vagyok az oldalon. Van egy Honda MBX 80-an.
Kérlek segítsetek! Az érdekelne, hogy tiétek mennyit pörög, és a legfontosabb, hogy mekkorák rajt a lánckerekek elől-hátul.
Előre is köszi!
Üdv srácok! Eladóvá vált honda mb 125/50 levegős szebb kort is megélt motorom. Egy piros lámpánál elszámoltam a vissza sebességet és kb 40 nél 1-esbe kidobtam a kuplungot. Mivel bejáratós volt annyi is lett neki. darabakra tört a gyűrű. Kék színű de ezt inkább hagyjuk. Télen lett volna szép fényezés neki stb. Viszont nincs kedvem se időm már foglalkozni vele. Csak egyben eladó ha valakit érdekel. 125 suzuki rg dugó jó bele. kicsit alakítani kell rajta de nem vészes. Még megvan a kb 1 hónapja vásárolt dugó doboza is a miheztartás végett.
Kipufogók készítését olcsón vállalom!

mtx/mbx gyujtás alaplap a 2 tekercsel + vezetékekkel eladó-4000 ft

palacsinta@citromail.hu
Emberek keresek eladó jó állapotú mbx80ast vagy 125őst kpért vagy adók érte zene holmit.