Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! Senkinek nem kell a honda mb? Csere simóra estleg régebbi kiskerekű robogóra?
Uram, ön nyert!
:)

További részletek megbeszélése mailban:

emzoli22357@freemail.hu
3 ezer? Nagyonkéne.
köszi : ) majd kis fejidomot szeretnék de addig marad a lámpával simán : )
Lennie kell 2 kis fülnek a lámpa felfogató fülekkel szemben, ha nincs akkor még a ,,régebbi,, vázad van amiken még nem volt olyan fül. 2 bilincsel fel tudod fogatni. Szerény nyomott véleményem szerint idomokkal jobban néz ki.
Heló mindenkinek : ) olyat szeretnék krédezni hogy :
Van egy mbx em és levettem az első idomot meg az alját is és láttam egy képet hogy a lámpa holvan de nemtudom hogy rögzítsem Valki tudna segíteni előre is köszi : ) ! ( ugy akarom mint a képen van)
Sziasztok!
Érdekelne eladó telószár, persze szép állapotban ( az enyém nincs abban ) . Ha valakinek van kérlek írj, az árról megegyezünk.
Előre is köszi!
msn-em: r.ottika@hotmail.com
szép jó napot mindenekinek....
Helo : ) Kipu terv a széria 80 asé engem is érdekelne : ) előre is köszi
le szeretném gyártani meg kicsit variálgatni a dolgokat...de először széria a tervem....
sziasztok

frissen regeltem mert szükségem lenne egy honda mbx 80-as kipuf metszetrajzra...

ha valaki tud segíteni megköszönném...

nyeh24@citromail.hu
Pattinsd le a lenti adattáblát ami a blokk alat jobb oldalon lent a vázon van Egyedüli eltérés, hogy a henger egy picit szélesebb, szabad szemmel összekevered egy 50-essel. Ha esetleg mondja a ,bácsi,, hogy hajsd meg elöttük a motort, mondod, hogy bejáratós és nem akarod hogy idő előtt beadja a kulcsot a gép Naggyából ennyi. 50-es és kész.
az 50es hót ugyan olyan (első ránézésre) ,ha masszavan állítod, hogy 50es, vagy elhiszi, vagy nem.
Kábé mennyibekerül egy kábelköteg 125 ös Mbx hez ?
Sziasztok én még uj vagyok vettem egy mbx80 at és félek h megálit a rendör valakinek lenne tippje hogy mit lehetne csin h ne figyeljenek rám.elöre is köszi
MBx80alkatrészek:

E-H kerék 4000
Döglött főci 3000
Felújított főci 15000
komplett váltó 6000
kuplung 6000
Motorház 4000

satöbbi.
Kedves ivadek!Köszönöm a rajzot,remélem jó lesz!
és egy 50es mbx? beindul, megy van hozzá egy pót blokk! sürgös lenne, kevéske pizér
Semnkit nem érdekel a 125 honda mb? Dugó kell bele azt megy.
Nézd csak drága Elvileg az MTX-é megegyezik.
Kedves MBX rajongók!Ha esetleg valakinek lenne egy mbx80-as elektronikai rajza,kérem küldje el a szatib@citromail.hu vagy a csimota@gmail.hu-ra.Előre is nagyon köszönöm
Oks! Azért köszi!
Ha bármit beírok, akkor is alkudozni fox:)
Akkor legyen 3000 és te állod a postát
Van a közelben egy érdeklődő, aki KP-t adna érte... Mevárom mi sül ki belőle... Majd írok. Üdv; Zoli