Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A töltő és/vagy a világítótekercs kb 70-110 W között termel tehát nem az aksiról megy a világítás, de az aksi is besegít és a felesleg amit termel a tekercs azaz aksiba megy. Az irányjelzőnek, féklámpának, olajszondának, hőgombának stb.
helló van itt olyan akinek akksirol megy a világítás mbx be ?
ugyakarnám megcsinálni, de nembiztos hogy töltene anyit h az akksi birja
Vlaki tudna nekem segíteni ? :$ ?
Előre is kösz
Szia!
Képek még a napokban rakok fel róla mert jelenleg havernál van! Helyileg Szendehelyen található Váctól 15 km-re Rétság felé. A fesz szab nem oldótt meg de nemiskell bele aksi szerintem! A gyújátshoz meg gyökerek vagyunk h bekössük és nekem már nincs kedvem szerelőhöz hordozgatni!:D
Háli. Ha valakinek lenne hőgomba mbx 80-hoz még mindíg érdekelne. Előre is köszi.
sziasztok nincs valakinek hátsó teleszkópja honda mb hez fontos lenne
Hello
Képet tudnál küldeni a mociról? Helyileg hol laksz? A fesszabályzó gondod megoldódot már? Az e-mail cimem: laci7137@gmail.com
Sziasztok!
Felújítás alatt lévő MBX eladó!
Új dugó,lánkerekek, felújított komplett első villa kerekek lefújva, újra festve! Egy gyújtást raktok bele és megy! Nekem már nincs kedvem vele foglalkozni! 75.000 Ft-ért vihető!
semmi gond.A kolega szerint küldött nem egy e-mailt neked.Lesz máshonnan biztos van ebben az országban több ilyen mbx.
szia
Kértem címet, hova küldhetem.
Erre 5 nap alatt sikerült válaszolnia.

Én nem ilyen modorban társalogtam , ezért a továbbiakban keressetek más megoldást.
hali.Lenne egy kérdésem hogy a bem gyereknek elküldted már a kábel köteget az mbx hez?Állítólag elküldted és ennyi idő alatt ide ért volna Amerikából is egy csomag.Csak kérdem hogy még is mit csináljunk.Rendeljünk máshonnan vagy ne!
Sziasztok!
Felújítás alatt lévő MBX eladó!
Új dugó,lánkerekek, felújított komplett első villa kerekek lefújva, újra festve! Egy gyújtást raktok bele és megy! Nekem már nincs kedvem vele foglalkozni! 75.000 Ft-ért vihető!
Hát a komplett karbi 8000 pénz. A fuvókázást meg azért mondom mert ez egy 125-ös hengeren volt. Szerintem kissé fuldokolna a bringa.
50-125ccm,kerekek,eladók :aprilia rx50,af1,tuareg,cagiva mito,freccia,elefánt,gilera rc,sp,kz,yamaha dt,honda mbx stb.az ár 4eft-tól kezdődik és tipusonként változik
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Oké! Ha még valami érdekel 0630 422 9367 tel számon elérsz és tudunk egyeztetni !
Rendben, köszönöm, úgy lesz, szerintem én is tudok vele menni, megpróbálom mihamarabb elintézni, jó lenne még a héten.
Helló! Ha szólsz egy nappal előtte akkor a feleségem itthon lesz és odaadja a mocit.Csak írd meg hogy kb hány óra felé jön a "szállító" Üdv:Pisti
Persze be tudom vinni. Felveszlek msn-re és akkor meg tudjuk beszélni a részleteket.

Üdv.
Békéscsabára esetleg be tudnál szaladni vele? Nagyjából fél út. Neked melyik nap lenne jó, esetleg egy telefonszámot tudnál adni, amin elérlek. Még nem mondom biztosra, de szerintem kell. Esetleg valami csere érdekel? Üdv; Zoli
Helo!
Meg van a műszerfal. Annyi a hibája hogy ahol a gyári visszajelzők voltak az le lett vágva meg a külső burkolat nem a legszebb,de az órák hibátlanul működnek benne, és békés megyei vagyok. 3 ezerért a tied ha neked úgy jó.
Akkor ugyan ott lennék vele,mint most. Mondjuk nekem a fúvókák nagyon baba állapotúak csak a tűszelepem kopott el. 7000 ft-ért már adtak volna eggyet egy rotációs kapaboltban de kicsit sokallom.
Van komplett gyulám.
mail:
emzoli22357@freemail.hu
Egy ismerősöm hozná a mocit, aki fuvarozik, így kötött az ideje, valszeg délutánra tudnám megoldani a fuvart... Ha szólok előtte 1nappal, akkor sem tudod megoldani vhogy? Akár vkin keresztül is jó, csak kiteszem a KP-t és kész... Üdv; Zoli
Szia! A műszerfal meg van még? Működik is? Ami fontos lenne az a ford. mérő. Mennyit kérsz a komplett cuccért? Ha Békés megyei vagy, elmegyek érte. Üdv; Zoli
Vannak MB cuccok eladók!
Van karbim ha érdekel. max fuvókát kell cserélni.