Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
MBX 80 hoz gyújáts kellene komplett alaplap trafókkal jeladóval vezetékkel mindennel! Nagyon sürgős lenne mert mindjárt suli...
Oké! De sajna csak az esti órákban jó,mert egész nap gürizek.Várom jelentkezésedet Üdv:Pisti
Csinálsz egy fremailt és kécc.
Bocsi de nemtudok e-mailt küldeni valami virust bekaptam XD álandoan kilép hotmailból. a Címet hol eggyeztessük?nekem már nagyonkéne a cucc :Dvagy nemlehet esetleg elmenniérte?
sziasztok! karbit kerenék HONDA NSR 75-höz hm183-as karbi van ezen is. Ha valaki tud esetleg valamit nyugodtan kereshet
Kösz!
Király vagy kösz szépen !
El küldöm ezeket is, holnap megy a csomag.
Szia! Már beszéltünk párszor. Van 1 MBX-em és ez jó lenne donornak... A héten megpróbálunk elmenni érte, csak hogy tudd, nem felejtettem el. Ha van vmi szólok előtte. Üdv; Zoli
Azaz ék megegyezik a simson kuplung oldali ékével kemény 15 HUF a boltban.
hali megint én vagyok kellene még az állórészt felfogató csavar meg a lendkerék ék ami a tengelybe van az a félkör alakú kis bigyó mert most néztem az enyém rossz állapotban van. Létszíves ezt még küld el ha tudod megköszönném.
Helló jó az ár, küldheted holnap köszönöm várom a csomagot, még egyszer nagyon köszi !
Sziasztok! Van egy eladó MBX80 am alkatrésznek,de kis munkával javítható.Hiányzik belőle a dugattyú,és a jobb oldalidom a kormány és a markolatok nem gyáriak! Ára 40.000ft a motor csak egyben eladó! Ha valakit érdekel várom jelentkezését szilvi-32@freemail.hu email címen.A motor Budapesten van.Üdv mindenkinek!
Az állórész és gázkar együtt 5500ft + a posta. Ha neked ez így jó akkor holnap fel is adom.
hello mbx 80 index elsö hátsó van e valakinek aki postán hajlandó elküldeni postán
oké jöhet a cucc.a gázkar ára?Ja és leírom a címem ide küld a gyújtásállórészt :Moha Fő út 111 Irányítószám.:8042 Hegyi Zoltán ha tudod hétfőn küld el légy szíves és ha a gázkar ára, mert akkor azt is küldhetnéd :Nagyon köszönöm a segítségedet !
Sziasztok ! MBX 80-as vizes blokkot keresek csak jó állapotu érdekel, ha valaki tud írjon vagy hívjon. A tfsz:06-70-255-1930 Köszönöm!
Itt van a kép. Tudom küldeni postán és van gázkarom,de bowden nincs hozzá.
köszi postán tudod küldeni mert ha jó hétfön küldhetnéd is meg van még egy kérdésem komplett gázkarod van ?
Helo!
Nem tudtam még leszedni a lendkereket ezért nem írtam. Még a mai nap folyamán vagy legkésőbb holnapra leszedem valahogy és akkor lesz kép is.
Helló kellene az a gyújtásállórész vagy keresek másikat jó lenne ha valami választ kapnák mert már hajtanám a gépet .:s.o.s Köszi
Helo oylat krédeznék h nekem belvan ütve a hegnerbe hogy 79 ccm .. voltmár nektek rendörrel gond vagy valami ?
am midnen rendbenvan gumik tükrök jogsi biztositás eü csomag mindenem megvan h nehogy gond legyen szal azt zeretném h nektek kivan csiszolva a 79 ,? vvagy volt emá vmi gond? köszi előre is
Üdv! Eladók honda mb cuccok! Ami nincs: komplett kormány,hátsó kerék,bovdenek,spirálok,indexek. A többi cucc megvan. Kábel korbácsot nem ajánlom mert mikor hozzám került már akkor kókányvolt az egész.
Ja ééééértem :D köszii :)
Honda MBX-nál a hengerfejen található, ez méri a vít hőfokot és ezt mozgatja a műszerfalon a mutatót.