Szia! Áll a bolt! :) Jövő hét közepén bonyolítsuk. Most hozni szeretnénk két MBX-et. Nem minden pénzünk ért még ide. Remélem nem gond ez a pár nap. Minden jót! Kereslek kedden.
A spirál jó lesz, megnéztem. Üdv Zoli
Érdekes, hogy neked ilyen van benne, mert nekem is MBX 125 van és abban 1 kerek csati van 6 vezetékkel, és a manual sem mutatja, hogy 2 csatisnak kéne lennie.... Ráadásul 2 motor van, ill. az egyik alkatrésznek darabokban, és mindkettőn egyforma...
Na igy néz ki :S az egész hosszu rész üres.. a végdbbban meg márkivan géve a gyapot sztem .. meg a kté vége a dobak rávan hegesztve nemtudtam szétszednise :S nagyon jólenne egy kipude nem tul drágán :/
sanos nemcsináltam még kéept másik oldalrol de 1000 % hogy nem a gyári ha jól tudom mz nek valami rezóje mert a könyöknél is az a simson ill. mz felfogatásvan meg iylen ösze h egeszettt gány munka:/
Hali ! Van valakinek MBx 80 hoz kipuja? mert most vettem egy mbx et :) és nagyon gagyi kipu van rajta elöre is köszi ! képet mindjárt töltök fel a motorról :)
nekem kerek van .
de van egy MTX ünk is abban olyanvan hogy csak egy helyre lehet bedugni a csokit.nekem olyankéne aminvan egy 4 es csatlakozó meg egy 2 es csatlakozó.
Nekem is kellene egy gyújtáskapcsoló, csak 125-ös MBX-hez, ami ha jól tudom nem egészen ugyanaz mint az MBX (legalább is a manual szerint). Nekem lényegében a kulcsos rész és az elektromos kapcsoló közti rúd tört el, ezért nem működik, szóval a zárbetét is elég lenne, ha egyforma....
Meg tudnád mérni, hogy a zárbetét rész (a hengeres felső rész) milyen hosszú?
igen ugyan az csak a végei mások ami a kerék agyba ill. a blokba megy. Viszont a hossza lehet hogy nem stimmel. Próbáld bele. A gyujtás kapcsoló sajna nem lesz jó tényleg. Nem fér el.
A spirál jó lesz, megnéztem. Üdv Zoli
Ha van valakinek mbx 80-hoz gyújtáskapcsoló az jelentkezzen!
OK! akkor várjuk meg mi lesz abban.... lehet, hogy más is érdekel, ha lesz még olyan rajta.... pl fejidom, index....
Majd jelentkezz ha már van infód...
Köszi!
Üdv:
Atca
Érdekes, hogy neked ilyen van benne, mert nekem is MBX 125 van és abban 1 kerek csati van 6 vezetékkel, és a manual sem mutatja, hogy 2 csatisnak kéne lennie.... Ráadásul 2 motor van, ill. az egyik alkatrésznek darabokban, és mindkettőn egyforma...
Üdv:
Atca
de van egy MTX ünk is abban olyanvan hogy csak egy helyre lehet bedugni a csokit.nekem olyankéne aminvan egy 4 es csatlakozó meg egy 2 es csatlakozó.
Segítséget szeretnék kérni honda MBX 125 höz kéne gyujtás egység CDI hogyha valakinek esetleg van eladó azt megvenném.előre is köszönöm
Nekem is kellene egy gyújtáskapcsoló, csak 125-ös MBX-hez, ami ha jól tudom nem egészen ugyanaz mint az MBX (legalább is a manual szerint). Nekem lényegében a kulcsos rész és az elektromos kapcsoló közti rúd tört el, ezért nem működik, szóval a zárbetét is elég lenne, ha egyforma....
Meg tudnád mérni, hogy a zárbetét rész (a hengeres felső rész) milyen hosszú?
Üdv:
Atca