Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az egyik gyújtáskapcsoló: http://www.vatera.hu/honda_mtx...

A másik meg még a motoron van, de az még ennél jobb egy kicsivel. (Ez az enyém, nyilván hogy a jobbat tartottam meg, ha érted... Szal, ami hozzád jutna, az még jobb mint amit a linken adtam el...) http://www.vatera.hu/honda_mtx...

(Ugyanígy, szettet adok)

Most veszem észre, spirálom csak KM-órához van, ford.hoz csak a vezető van meg, de amúgy ha jól tudom a KM és a ford. spirál ugyanaz. ?
Kérdezném hogy postára tetted e a bovdent,mert nagyon várom
Ja és még valami: a spirrál bovdenházzal kéne ha megoldható! Köszike!
Oks! A gyujtás kapcsolókról tudnál képet feltenni?
Rendbe van és kösz,várni fogom.
OK, holnap szólok, ha feladtam, összesen 2500Ft-ot kell majd adnod a postásnak, még egy ilyen kis csomagnál is ~1000Ft az utánvétel. Üdv
Szevasz megvan még a spirál? mert ha meg akkor küld arra a címre amit elküldtem neked, utánvételel...kösz és várom írj hogy mi van
F.spirált 1500Ft-ért számolhatjuk, van gyújtáskapcsolóm, de szerintem az neked nem jó, mert az 1ik szett az 80-asról van a másik 125ösről. (MTX-ekről)
Boltoljunk! Fordulatszám spirált mennyibe számolod be? Esetleg gyujtás kapcsoló kulccsal nincs?
Ja és kösz a képeket!
Mennyiért adnád ide? 8eFt?
Itt vannak a képek:
Először is szeretnék képeket látni, hogy tényleg minden rendben van-e! Remélem ez nem probléma, nem akarok szart venni. 8eFt-ot már a héten adok érte, de ha tökéletes, akkor biztosan megegyezünk! Várom a képeket, nélkülük nem megy!
Passz! Mennyit ér meg neged?
Szia! Engem is érdekelne a karburátor! Ja és ha kell, nekem van spirálom is. Mennyit kérsz a karbiért? Várom válaszod, üdv:Zoli!
Engem érdekelne mennyiért adod?
Hali! Fordulatszám spirálod van-e? Meg érdekelne gyujtás kapcsoló kulcsostul ha estleg.... Köszi!
Üdv! Van egy keihin HM 183 -as karbim eladó. A levegő csavart kivéve egészséges.
Szia! Van spirál, az ára: 1500Ft. Mint látod, hibátlan állapotban van, nincs tördelve, szálasodva... A postát hogy szeretnéd megoldani? Előre utalás esetén: 500Ft, utánvétellel: 1000Ft. Várom válaszod, üdv:Zoli!
Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki és egyéb márkájú motorkerékpárok, robobók generátor tekercseit és önindítóit javítom Javítási költség 15000fthívj bátran hétvégén is tel:06302625500
/indukcio.uw.hu
Fogok, nyugi!
rendbe van,csak szólj előtte ,várom.
Van, de már elígértem, 1500Ft-ért adom amúgy, ha nem kell a srácnak, akkor a tiéd! Még megbeszéljük, amíg ki nem derül. Üdv
van egy eladó dellorto phbl 24es karbim,teljesen jó állapotba 10e ft-s irányáron.Érdekelne helyette 32es 34es karbi. szabee49@freemail.hu
tel: 30/824 10 49
Csak kérnélek hogy írj rám hogy megvan e még hogy tudjam hogy mi van...kösz.