Kérdezném hogy meg van e még a spirál,és milyen állapotban van,nincs szétszálasodva? ha jó állapotban van akkor erre a címre jöhet is Pap Gábor Vajdácska petőfi út 31 3961.
Szia Zoli94 jan 11. Kédeztem töled a cimedet, hogy hová kéne mennem a motorért. Ha messze laksz az egy kicsit huzos lenne! És az árban is meg kéne állapodni. Cserélni nem akarsz?
Karbi nélkül 35000Ft-ra gondoltam. (Van egy Dellortom, ami jó rá, az plusz 10000Ft) A főtengely felújítása volt 15000Ft, emellett a jó hengernek is van ára, jó kuplung, jó blokk-közepek, tömítés garn. 3700Ft, szimeringek 3000Ft.................. Na érdekel?
Helo!
Eladók a képen látható alkatrészek. Ami nincs: karbi, bal oldalidom, membrán. Akit érdekel valami az légyszi telefonon érdeklődjön, mert nem nagyon vagyok net közelben. tel: 06309397596
hali
először is nagyon köszönöm a gyors választ
gyártott "minőségi" MAGYAR dugattyúval már volt dolgom ezt inkább kihagynám.........
tehát más megoldás nincs a problémára ......pl.minőségi utángyártott dugóra gondolok.....csak a gyári
honnan jöttél rá hogy földműveléssel foglalkozom?
más:
szerintem én normálisan kérdeztem csak a tisztelt válaszadó stílusát vettem fel későbbi hozzászólásomban........cáfolj meg ha nem így volt
Vegyél bele kapálógép dugót Nah jó viccet félretéve itt: http://robogohaz.hu/index.php?... de mbx 80-as néven nem fogsz találni ha felveszed velük a kpacsolatot biztos tudna ksegíteni, én is innen vettem annakidején, írtam nekik mailt aztán mondtam miylen típushoz kell küldtek egy árajánlatot stb. Vagy a simson fórumon elkéred valakitől Sajtos mester teelfonszámát, ő dugok gyártásával is foglalkozik megadod neki a méreteket és elkészíti. Ha ugyaniylen paraszt módon kéred el tőlük talán néhány hónap múlva megszán valaki és elküldi neked........................................
jééé kimondta hogy be bírom indítani?
jéééé kicseréltem a gázbovdent (eredetit vettem mert nem vagyok sóher mint egyesek) láttam hogy hogy adagolja hozzá az olajat
jéééé az volt a kérdés hogy az olaj mennyiségét növelni szeretném azt hogy kell
jéééééé és megadtad a választ tehát a bovdenen kell állítani
jééééééééé és ha esetleg a másik kérdésemre is megadnád a választ, hogy hol lehet jó minőségű dugattyút , gyűrűt ,kapni hozzá akkor azt is nagyon megköszönném
Ha valakinek van légyszi írjon! sürgős!
Az első és hátsó sárvédőért mennyit gondolsz? Helyileg hol vagy?
Eladók a képen látható alkatrészek. Ami nincs: karbi, bal oldalidom, membrán. Akit érdekel valami az légyszi telefonon érdeklődjön, mert nem nagyon vagyok net közelben. tel: 06309397596
Keresek az első kerékbe jó állapotú tengelyt. Akinek van írjon!
először is nagyon köszönöm a gyors választ
gyártott "minőségi" MAGYAR dugattyúval már volt dolgom ezt inkább kihagynám.........
tehát más megoldás nincs a problémára ......pl.minőségi utángyártott dugóra gondolok.....csak a gyári
honnan jöttél rá hogy földműveléssel foglalkozom?
más:
szerintem én normálisan kérdeztem csak a tisztelt válaszadó stílusát vettem fel későbbi hozzászólásomban........cáfolj meg ha nem így volt
Hondás üdv
jéééé kicseréltem a gázbovdent (eredetit vettem mert nem vagyok sóher mint egyesek) láttam hogy hogy adagolja hozzá az olajat
jéééé az volt a kérdés hogy az olaj mennyiségét növelni szeretném azt hogy kell
jéééééé és megadtad a választ tehát a bovdenen kell állítani
jééééééééé és ha esetleg a másik kérdésemre is megadnád a választ, hogy hol lehet jó minőségű dugattyút , gyűrűt ,kapni hozzá akkor azt is nagyon megköszönném
jééééééééééé