Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezném hogy meg van e még a spirál,és milyen állapotban van,nincs szétszálasodva? ha jó állapotban van akkor erre a címre jöhet is Pap Gábor Vajdácska petőfi út 31 3961.
Ha a 80-as vagy a 125ös MTX-ével megegyezik, akkor nekem van mind! Bowden 1500Ft, karok (merthogy van több is); 1000Ft/db, Konzol: 1500Ft.
Hello! Valakinek van eladó kuplung kar és kuplung bovden?
Ha valakinek van légyszi írjon! sürgős!
Mezőberényben lakok, postázni is lehetne a blokkot, de még nem aktuális... Ha aktuális lesz, írok! Nemgáz?
Szia Zoli94 jan 11. Kédeztem töled a cimedet, hogy hová kéne mennem a motorért. Ha messze laksz az egy kicsit huzos lenne! És az árban is meg kéne állapodni. Cserélni nem akarsz?
Szia! Nekem van, teljesen hibátlan állapotú, 1500Ft-ért! Érdekel?
Szevasz kérdezném hogy nincs e meg a fordulatszámérő spirálod? és ha megvan akkor mennyi lenne a ára?
a két sárvédő együtt 4000ft és békésmegyében csorváson lakok ha túl messzire van tudom postázni is
Némelyik kertigép dugattyú, messze jobb mint az MBX saját gyári dugója.
Postázható is, de majd holnap...
A 35000-ft egykicsit sokallom és még el kell érte mennem. Te hol laksz?
Mennyit szántál a motor felújíttására és mikor? Azóta volt-e használva?
Karbi nélkül 35000Ft-ra gondoltam. (Van egy Dellortom, ami jó rá, az plusz 10000Ft) A főtengely felújítása volt 15000Ft, emellett a jó hengernek is van ára, jó kuplung, jó blokk-közepek, tömítés garn. 3700Ft, szimeringek 3000Ft.................. Na érdekel?
Köszönöm a gyors választ,de mégis csak te vagy az eladó! Te menyire gondoltál?
Hello
Az első és hátsó sárvédőért mennyit gondolsz? Helyileg hol vagy?
Szia! Mennyit érne neked egy új Prox hajtókaros, új dugós, 80-as, vizes MTX-ből származó blokk? Pont jó bele!
Helo!
Eladók a képen látható alkatrészek. Ami nincs: karbi, bal oldalidom, membrán. Akit érdekel valami az légyszi telefonon érdeklődjön, mert nem nagyon vagyok net közelben. tel: 06309397596
Sziasztok. Egy Honda MBX-MTX 80-as vizes motorblokkot keresek ebbe a cirkáloba, csak jó állapotu érdekel. Ha van írjatok. Én Somogyi vagyok. Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek az első kerékbe jó állapotú tengelyt. Akinek van írjon!
sziasztok. Egy mbx-mtx 80-as motorbokkot keresek, csak hibátlan állapotban .
hali
először is nagyon köszönöm a gyors választ
gyártott "minőségi" MAGYAR dugattyúval már volt dolgom ezt inkább kihagynám.........
tehát más megoldás nincs a problémára ......pl.minőségi utángyártott dugóra gondolok.....csak a gyári

honnan jöttél rá hogy földműveléssel foglalkozom?

más:
szerintem én normálisan kérdeztem csak a tisztelt válaszadó stílusát vettem fel későbbi hozzászólásomban........cáfolj meg ha nem így volt

Hondás üdv
Vegyél bele kapálógép dugót Nah jó viccet félretéve itt: http://robogohaz.hu/index.php?... de mbx 80-as néven nem fogsz találni ha felveszed velük a kpacsolatot biztos tudna ksegíteni, én is innen vettem annakidején, írtam nekik mailt aztán mondtam miylen típushoz kell küldtek egy árajánlatot stb. Vagy a simson fórumon elkéred valakitől Sajtos mester teelfonszámát, ő dugok gyártásával is foglalkozik megadod neki a méreteket és elkészíti. Ha ugyaniylen paraszt módon kéred el tőlük talán néhány hónap múlva megszán valaki és elküldi neked........................................
jééé kimondta hogy be bírom indítani?
jéééé kicseréltem a gázbovdent (eredetit vettem mert nem vagyok sóher mint egyesek) láttam hogy hogy adagolja hozzá az olajat
jéééé az volt a kérdés hogy az olaj mennyiségét növelni szeretném azt hogy kell
jéééééé és megadtad a választ tehát a bovdenen kell állítani

jééééééééé és ha esetleg a másik kérdésemre is megadnád a választ, hogy hol lehet jó minőségű dugattyút , gyűrűt ,kapni hozzá akkor azt is nagyon megköszönném

jééééééééééé
Jah, bocs nem neked szántam. Hanem a lustábbik hozzászolónak.
Szinte minden nap feltetted ugyanazt a kérdést, ennyi idő alatt már magad is megnézhetted volna. Úgylátszik othon szádbarepül a sültgalamb.