Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó!valaki a k itt olyan nagy motor szakértő annak irnék most.vettem egy honda mbx 50-et és 5000-es fordulatnál hörög rázkódik mindent csinál csak nem megy aztán túllépi az 5000-et és ugy megindul mint az állat mi lehet a baja?elöre is köszii!
Hát leírhattad volna szebben is, még ha igazad is van...
Nem tartana sokból megkeresni....Végig mész egészen az olajtartálytól, megnézed hova is megy belőle a csö, jééé az olajpumpához. Aztán megnézed hogy ha húzol neki gázt mit is csinál az olajpumpa, jéééé egy bovden húzza, és néézd már azt a bovdent lehet feszíteni egy kis állítóval, ha állítok rajta feljebb hogy húzza egy kicsit a bovdent akkor több olajat adagol. Nehéz lehet egyedül rájönni a dolgokra, csoda, hogy betudod indítani egyedül.......
hali

lenne egy kérdésem MBX 80 (vagy NSR 80) Hondánál hogy lehet növelni az üzemanyaghoz jutó olaj mennyiségét?

hol lehet jó minőségű dugattyút , gyűrűt, csapszeget kapni hozzá?
(lehetőleg jó áron)

Üdv: Viktor
keresek jó állapotú fordulatszámérő spirált...akinek van írjon.
mtx/mbx 80 blokkalkatrészek
Komplett váltó,
olajpumpa
főtengely
motorház
deklik
gyújtás
mbx futóműelemek
e-h kerék
lengővilla-kutyacsont-kpteló
e villahíd
lámpa
tank
Érdeklődés mailban
nickzo@indamail.hu
helyettesíthető két darab porcelán teljesítményellenállással.
én olyat még nem láttam ami nemvolt összetörve, söt nem ishallottam rola, sztem már igy gyártják
Akinek van olyan fehér kerámiája ami nincs széttörve az írjon pls meg akinek van első kerékhez tengelye!
Nem, én arra amelyik ilyen fehér kerámia. Akkor lehetet hülyeséget beszéltem...
Végy föl, fent vagyok épp!
Lehet, hogy én bénázok, de nincs meg az MSN cím...sem az email. :D Kérlek te vegyél föl! bzoltan94@indamail.hu
ja és van hozzá mégegy blokk gyujtással hengerrel...
OK, megbeszélem tesómmal is, kösz a szépet am! Felveszlek MSN-re, este leszek, vagy inkább holnap napközben/este.
ez lenne, kb 55-60as irányár körül biztos tudunk beszélni, felveszel msnre és tudok részleteset mondani. (a profilomban az email cim az msn cimem is) üdv: WP
OK, kösz! Irányárnak mennyit dobnál föl?
hát a régebbi állapotrol a profilombat találsz képet, azok kb 2 éves képek, holnap dobok fel ujabbakat
Kép lenne? Akár árral?! Érdekelne!
nekem van egy 50 es ha érdekel tuti meg tudunk egyezni
hali

lenne egy kérdésem MBX 80 (vagy NSR 80) Hondánál hogy lehet növelni az üzemanyaghoz jutó olaj mennyiségét?

(lehetőleg jó áron)

Keresek alkatrésznek való/lepukkant/törött/hiányos.... MB-t, vagy MBX-et. 60eFt-ig szeretnék áldozni max... Akinek van, vagy tud kérem írjon! (Email: bzoltan94@indamail.hu)

Köszönöm!
Fesz-szabom van, több is... Érdekel? http://www.vatera.hu/honda_mtx...

Üdv
hali

(lehetőleg jó áron)

hali

Ilyen fesszabra gondoltál?