Szia! Ha kell alkatrész, nekem van, 3db MTX-ből rakok össze 1 nagyon jót, beleértve a blokkot is, szinte minden megmaradt alkatrész eladó. 80-as blokkok. Ha érdekel valami, írj!
Csak annyit, hogy nálam is megfordúlt az a motor, és amikor felfedeztem a törött jobboldali karter felső felfogató csavarjánál a hiányzó szép nagy karterdabot és a tank alatt lévő összegányolt fesszabályzót akkor döntöttem úgy, hogy inkább eladom és nem költök rá mert nagyon de nagyon sokba lenne azt megcsinálni. Az előző gazdája mondta, hogy felújította a blokkot (új dugó, gyűrűk, csapágyak, szimeringek) én nem néztem bele a blokba de ha kívül ilyenek voltak rajta akkor biztos belül is valami összevan kókányolva. Sajnos az előző gazdája elfelejtette megemlíteni a hibákat.
Hali
Mind a kétoldali szimeringet kicseréltem már a vizpumpánál isvan szimering ? Hát az igazság az hogy Miskocról vettem a motort de miért kérdezted? Tudsz esetleg valamit róla ?
Szimering. cseréld ki mind a 2 szimeringer, a gyújtásoldalit és a kuplungoldalit, és normális méretűt tegyél bele mert valószínű, hogy valami gány, nem oda illő van benne és szívja az olajat. Esetleg még ha a kiegyenlítő tarályból is lassacskán fogy a víz akkor a vízpumpánál lévő szimering is beteg lehet, olyankor csiánlja ezt a motor, hogy magától felpörög. Ugye nem Miskolcról vetted az a motort?
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám hogy új dugót gyürüt kapot a mbx-em és nehezen indul csak szivatóval indul be akárhogy állitgatom a karbit és magától felpörög ugy 7-8 ezerig nemtudom mi lehet vele és füstöl mint az állat . A karbit is átt takaritottam a főtengely szimeringeket kicseréltem újra a gyujtás részt is lecseréltem már és mindig ugyanaz az eredmény. A fesszabályzóm igaz darabokra van törve az befolyásolhatja a motor müködését? Segitsetek ha tudtok vagy ha valaki már járt igy mint én és tudja a megoldást. Előre is köszi minden segitséget
sziasztok hm 183 as karbim van és keresek hozzá tűszelepet ami az uszó alá megy segitsetek hol kapahtok iet ? ha estelget lehet e kapni ? vagy ha van valakinek irjon az ár nemnagyon számit sziasztok fontos lenne nagyon .....
hali. Szükségem lenne egy EREDETI állapotú mb 80-as kipufogóra. Sajna az enyémből levágtak vagy 30 cm-ert és olyan hangja van hogy 1 kilométerről lehet hallani hogy jövök vagy megyek. :-) Postai utánvétellel tudnám megvenni. Ja és az ára is érdekelne :-) ha tud valaki segíteni akkor ide írjon legyen szives.
hali nekem van egy 50es mbxem eladó. elkezdtem felujitani, uj csapágyak, dugattyú. Beraktuk a blokkot ment kicsit aztán megállt. van hozzá még egy blokk alkatrésznek, ha érdekel biztos meg tudunk egyezni. Üdv.:WP
Szia! Arra gondolsz, ami a hengerfejben van? Nekem van 2ő, mert bontottam 2motort, de az 1ikben nem volt, és 1kell nekem. A lényeg, hogy van egy eladó! Itt az e-mail címem, jelentkezz: bzoltan94@indamail.hu
Üdv:Zoli (Ha előre utalod a pénzt, akkor 2000postával OK? Ha nem bízol, felteszem Vaterára, elég sok mindent árulok, sok MTX-es cuccom van, épp szinte minden)
Sziasztok! Honda MTX 80asra vennék gyári karburátort, a HM 183-asat. Hibátlan érdekelne! (Nem a belsőség a lényeg, hanem hogy az alu ne legyen törve, repedve, fúrva, gányolva!) Van egy Dellortom, de nem tudom, hogy az milyen. Mik a tapasztalatok vele? Ez az enyém: http://www.vatera.hu/honda_mtx... (Ha valakinek van karbija, kérem írjon: bzoltan94@indamail.hu) Kösz:Zoli
Mind a kétoldali szimeringet kicseréltem már a vizpumpánál isvan szimering ? Hát az igazság az hogy Miskocról vettem a motort de miért kérdezted? Tudsz esetleg valamit róla ?
Az a problémám hogy új dugót gyürüt kapot a mbx-em és nehezen indul csak szivatóval indul be akárhogy állitgatom a karbit és magától felpörög ugy 7-8 ezerig nemtudom mi lehet vele és füstöl mint az állat . A karbit is átt takaritottam a főtengely szimeringeket kicseréltem újra a gyujtás részt is lecseréltem már és mindig ugyanaz az eredmény. A fesszabályzóm igaz darabokra van törve az befolyásolhatja a motor müködését? Segitsetek ha tudtok vagy ha valaki már járt igy mint én és tudja a megoldást. Előre is köszi minden segitséget
Mit ér neked?
Érdeklődnék, hogy nem e tud valaki eladó mbx80-hoz benzintankot,de olyat, ami nem rozsdás belül, karburátort.
mtx/mbx alaplap+2 tekercs+kábelei eladó 4 ezer ft.
palacsinta@citromail.hu 06 20 975 32 70
kolbi87@freemail.hu
Üdv:Zoli (Ha előre utalod a pénzt, akkor 2000postával OK? Ha nem bízol, felteszem Vaterára, elég sok mindent árulok, sok MTX-es cuccom van, épp szinte minden)
Ha valaki tud mbx-80-hoz hőgombát az írjon. Köszi
Elado honda mbx 50-es henger hengerfej dugóval gyűrűvel ha valakit érdekel. A dugó 42.75-ös újmég nemvolt beszerelve a henger furva
Mtx/Mbx gyujtás alaplap, + a 2 tekercs és a kábelezése. eladó. 4 ezer ft.
palacsinta@citromail.hu