Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyáááá, csinos:)
Üdv mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy miért hal meg a motor 7000 fordulat körül? Mbx 80ról van szó, nemrég lett összerakva újra, de elég kontár munkát végeztek, előtte simán járt, most meg rezeg az egész. Előre is köszi a válaszokat.
Délután csinálok.
Értem! És képet nem raksz fel róla?
Azt nem mondtam, hogy van iyílenem, csak azt, hogy csak egyszerre a kettőt cserélheted.

De persze, azért van blokközepem:)

Mondjuk 5 rugó
Párban is adhatom. :P
Szia! Pont a hévégén szedtem szét egyet, ami nem kell, holnap le tudom fényképezni, és felteszem. Akkor írok árat is. Üdv (Ha jól tudom, egyforma)
sziasztok
van eladó mbx elsö hátsó kerekem elsön uj gumi, elsö sárvédöm, hütürendszerem, indexek, hibátlan ülés, hátsó lámpa, váz, vázon tálálható indexrelé, fesztszabályzó stb... központi rugóstag stb.. ha kell valami irjatok biztos megegyezünk mert nekem csak utban vannak
Hello
Értem és megeggyezik az mbx-el? Egyben mennyiért adnád?
Blokközepet nem cserélhetsz, csak együtt, mert egyben, összefogva munkálják meg őket.
Ha csak a felét cseréled ki, minden kicsit feszülni fog benne, és hamar tönkremegy.
Hello
Az mtx és az mbx blokk teljesen egyforma ? Jobbaldali blokk rész kellene a kuplung felőli jó állapotu érdekelne ami nincs tórve repedve vagy kikopva (csapágy fészkek). Küldj róla képet meg árat mennyiéert adnád?
3-4 ezerre gondoltam
Amíg nm mondod meg menynit vagy hajlandó adni érte, nem fényképezek:)

Szóval mondj egy értelmezhető összeget.
Üdv mindenkinek. Kellene nekem egy alsó eke spoiler akinek van, az képpel mellékelve jelentkezzen itt!
üdv valószínű lesz eladó hengerem dugóval gyűrűvel, jó állapotú.
de ez jövöhét pénteken lesz tuti.helo
valaki vigye má a rákba el a motoromat:D:D
honda mbx vagy nsr 80 blokkot keresnék működőképeset! Karbi , hűtő kipuff nélkül.
szia, nem tudom mondj valamit, most üzemképes a mocim csak akarok cserélni hengert a kipu miatt , valami barom leszakitotta a csavarokat, télen akarom felujitani rendesen mert a lehajtó fogaskerék is hegesztve van ki akarom cserélni mondj valamit megegyezünk. szia
OK, várom!
Én meg nem követem mindenkinek a lelki életét azért kérdeztem.
Nekem mbx hez való van.
Hello Robcsi17
Még próbálkozok vele a jövőhéten kiveszem a blokkot és mrgnézem mi a kinnya a blokknak aztán majd meg látommi lessz a sorsa. Neked mennyit érne amugy ?
Hello
Rendben köszi előre is a jövőhéten akarom tüzetesebben átnézni meg kivenni a blokkot ésha valamire szügségem lessz jelentkezem.
honda mb 80-ashoz már régebben írtam :-)
Mihez?
még mindig nincs senkinek kipufogója ? nekem nagyon kellene pedig :-)