A Hondán is van mit csinálni, ha régi vas, fel lehet újítani, gyönyörű szépre. Ezt nem kell tuningolni, hogy 113-at menjen, csak rendbe kell rakni, mert ezt is leélték a 15-25év alatt... Én is Simsonoztam, ha akarod nézd meg, az adatlapom, vannak képek... Gyári állapotra lett visszahozva, a fesést és 1-2dolgot leszámítva, mert úgy adtam túl rajta, hogy még nem volt kész... Felnit akartam még polírozni, meg ilyenek... De otthagytam vele a tuningot, ha tudni akarod. (60-as hengeres tuning karbisat) De tényleg ne offoljunk, nem bánt senki, ha simózni akarsz, hát simózz!) Üdv
üdv
emzoli!
olvastam már rólad h eléggé benne vagy ebbe a simson versenyekbe!
lenne egy kérdésem!
Milyen gumikat ajánlasz a bgyarmati szalmabála tt-hez?
én k72-re gondoltam!
mert ugye slick az tilos
Nyugimár, nem bántott senki.
Aki nem folyt bele, az nem tudja, micsoda élvezet 3,6 lóból 13,6 lovat csinálni.
Aki inkább motorozni szeret, az olyan motort vesz, ami ELEVE többet tud, aki meg konstruálni, kitalálni, kifaragni is szeret, az valamit farigcsál.
Ez oylan mint a szőke ciklon, vagy a fekete boszorkány nőben, kinek mi jön be
1:a Simson Nem 60-at Megy Hanem 113-at :) (leátételezve)
2: Ez Egy hobbi van Mellette Egy Yamaha Dt-m Is azzal járkálok ide oda a simson csak hobbi motor
3: hallottatok olyanról már hogy Simson kupa?
4: Senkinek semmi köze nincs hozzá h mennyit költök a Simson-omra
5: Nem tudom mit Magyarázkodok ilyen embereknek akik nem is ismerik ezt az életérzést........ Csak az anyagiakkal vannak elfoglalva h hú ennyi meg annyi
nah ennyi meg bambi további szép napot :-)
Számból vetted ki a szót, de ne bántsuk... Majd rájön, hogy a Simsonra nem érdemes költeni... Venne inkább Hondát... De ő tudja, nem piszkálom ezért.... Bár sosem fogom megérteni a Simó tuningosokat! Üdv
üdv mindenkinek!
Keresek mbx első futóműt kerékkel fékkel féknyereggel tartállyal mindennel együtt ! (simson-ba lenne de ha van más motoré ami belemegy simson villanyakba akkor az is jó lenne nekem!)
az ájánlatokat ide várom!
:madmax66@citromail.hu
Szia! Itt vannak az ígért képek, remélem minden jól kivehető! Az ára a cuccoknak, melyeket a képeken látsz: 6000Ft + posta, ami lehet utánvét (1690Ft) vagy előre utalás esetén, postai csomagként, megy el, ami 990Ft. Na?
Valakinek 80as hengerszett? http://www.vatera.hu/honda_mtx...