Pl. ha a tekercs ellenállást akarod kimérni akkor a műszer 1ik végét az alaplapra tedd, a másikat a vezetékre... 3ohm körül nem rossz, de holnap megmérem én is, hogy melyik mennyi, és összehasonlítjuk... ÉN sok Simsonnal foglalkoztam, az nem fonga ki rajtam, a Hondám csak fél éve van... Simson nem kell többé, összehasonlíthatatlan! MSN-ed van? Nyugodtan vegyél fel! MSN=Email cím
Hogyan kell kimérni, illetve milyen érteket kell hogy mutasson mert mi valami 3 ohmot mértünk. Meg köszönöm segítséged, mert "tök hülye" vagyok hozzá de egy jó szerelőt sem találok a közelben. Ha ez lenne a hibás nagyon szívesen megbeszem tőled, de tényleg feleslegesen nem kellene. Köszi
Én holnap kimérem neked az ellenállásokat, hátha nem kell megvenned... (most az üzlet létrejötte ellen beszélek, de ne vedd meg, ha nem kell....) Egyébként, nekem van 2teljes eladó elektronika! (na jó....pl. kürt csak 1van, és az kell...) Üdv:Zoli
Köszönöm gyorsaságod, most igazán nem tudom melyik lesz a rossz Eddig olyan tippet kaptam, hogy lenti tekercseknél lehet a baj, de hogy hogyan tudom kiszűrni a hibás alkatrészt azt nem tudom. Tegnap méregettük a fiammal de a fene se tudja milyen érteknek kellene lenni, na nem tartalak fel, inkább még visszatérünk rá. Köszönöm még1x gyorsaságod.
Igen itt közben bejött egy másik lehetőség is, de sajnos az sincs közelebb, meg repedt is meg lehet nem is az kell nekem. Szóval szerintem maradjunk abban, hogy pakold össze és várom postán.
címet küldöm emailben
Szia! Mezőberényben lakok, de Békéscsabára járok suliba nap mint nap. (Egyébként a teljes árú menetjegy 10%át kell kifizetnem szóval 50-60km-t simán elmegyek, de tovább nem éri meg, mert ugyanott vagyok, mintha postáznék, és rámegy a napom...) Ha kell szólj, látom van még más alternatíva is... Üdv:Zoli
A gyujtás az műkődik,mert én szedtem le egy műkődő képes motorol ,a hátso kereken nincs gumi,meg a fogas kerék se tőkéletes,de ha kell addok egy 18as gumit rá,ez teljesen vadi uj,még nem volt motoron.
a hátsó keréken még gondolkodom, milyen gumi van rajta?
A gyújtás jó lenne ha működne mert szerintem az enyémnél ott a gond Mennyit értesz a szerelési részhez?
nem vésszes,megvan repedve,de atol műkődik,de ha kell lefotozom neked holnap,más nem érdekel esetleg? Erre a cimre kűldheted a cimedet... djfrenky23@hotmail.com
Ez egy teljes eletronika,tilisztor,trafo,pipa kábelel és a porcelán..igy egy 5 őst ha megér neked annyit. de tőkéletes,a porcelán az egy kicsit tőrőt ,de műkődik
bzoltan94@indamail.hu
címet küldöm emailben
A gyújtás jó lenne ha működne mert szerintem az enyémnél ott a gond Mennyit értesz a szerelési részhez?
Mit jelent, hogy a porcelán törött, mennyire?