Üdv Mindenkinek
Leszedtük ma a kuplung felőli deknit, így néznek ki bent a fogaskerekek és a kuplung. Megmértem néhány dolgot pl. a kuplung betét külső átmérője: 128 mm Látható egy kis csapágy a belső átméró 10 mm a külső 25,5 mm. A másik kép pedig a berugó tengelyen lévő fogaskerék( 25 fog) és racsni(?).
Szia Zsolt
Kísérletezgetünk és a 2908-as hozzászólásban a fotón bekarikázta egy kollega az egyik alkatrészt. A balalsó lenne az nem tudom a nevét, de mivel a gyújtáshoz köze van azt kérném tőled.
a ferry62@freemail.hu-ról elküldeném a címem illetve megbeszélnénk a részleteket. Köszi Feri
A pirossal bekarikézottak kellenek a gyújtáshoz. A másik kettő a világításért és a töltésért felel, azok teljesen függetlenek a gyújtástól. va negy komplett szervízkönyvem a mibe minden benne van, csak nem magyar nyelvű de a képek sokat segíthetnek. kb 6 mega, ha adsz egy mail címet elküldöm.
Nekem 51.5 a dugó méretem, és nincs agyonfurva meg kokányolva. De ha a te motorod az amire gondolod akkor az 125 ccm. :) Zöld honda? mert az már nálam is volt 125-re van fúrva.
Nem vagy ,,tök hülye" hozzá, már csak azért sem mert utána nézel/írsz olvasol... Ezt sokan nem teszik meg, onnan indul a kókányolás, és az összerakatlan blokkok. (vagy ami rosszabb, ha összerakja az illető rosszul->elhiszi, hogy jó->dicsekszik is vele, hogy ő ,,ért hozzá") Sok ilyet ismerek sajnos. Olvass, amennyi tudsz és nem esz gond! Üdv
Leszedtük ma a kuplung felőli deknit, így néznek ki bent a fogaskerekek és a kuplung. Megmértem néhány dolgot pl. a kuplung betét külső átmérője: 128 mm Látható egy kis csapágy a belső átméró 10 mm a külső 25,5 mm. A másik kép pedig a berugó tengelyen lévő fogaskerék( 25 fog) és racsni(?).
email ment Köszi
Ha leszel újra küldj légy szíves egy email címet és átküldöm a postai címem
3.e +posta
Nem tudom trafóm az van, a többit nem tudom micsoda.
Mennyiért adnád komplett?
Kísérletezgetünk és a 2908-as hozzászólásban a fotón bekarikázta egy kollega az egyik alkatrészt. A balalsó lenne az nem tudom a nevét, de mivel a gyújtáshoz köze van azt kérném tőled.
a ferry62@freemail.hu-ról elküldeném a címem illetve megbeszélnénk a részleteket. Köszi Feri
Nagyon köszönöm segítségedet. ferry62@freemail.hu címemre várom. Nagyon örülök neki. Köszi Feri
bzoltan94@indamail.hu
És mennyibe adnád vagy csere esetleg érdekel ? Blokk alkatrésre?
megpróbálom mégegyszer