Amik vannak, benzin tank,benzin csap,ülés,olaj és víz tartály,hátsó lámpa.hátsó kerék,komplet gyujtás,hátsó idom, oldal stender .
és még ilyen kisebb alkatrész. De a motor blok alkatrészem az nincs.
Szia Zoli
Köszönöm a képeket, úgy látom jó lesz. Helyileg hol laksz? Lehet elmennék érte, bár én nem Békés m.-i vagyok. De szeretném már összedobni a gépet mert itt a jó idő és gurulni szeretne az egész család. Feri
Szia! Itt vannak a képek, nekem tökéletesen működött, nem volt vele baj!
Vaterán megtalálod a termékeim közt. 6000Ft + postára tartom, szerintem ez nem sok érte, ha egy sima ,,pucér" lendkereket adnak 5000Ft-ért. http://www.vatera.hu/listings/... (KB. fél óra múlva fogod látni a hirdetéseim közt, mert most tettem fel...)
Eladó kisebb holmik honda mbx 80 hoz,minden van a blokon kivűl szinte,pld komplet gyujtás,hátso kerék ,tank ,hátso idom,űlés ,és még sik egyéb...ha kell valami irj bátran.
Tudtommal a legnagyobb dugó az MB és az MBX-hez 46mm-es (kb85-87ccm) ezaz utolsó túlméret. Neked valami agyonfúrhatott túlméretes hengered van. Azaz 53,9-es az már 125ccm környékén van, nem is csodálom, hogy megadta magát a dugó. Innen tudsz 54-es dugót rendelni Hondához: http://robogohaz.hu/index.php?... Cikkszám: 60637 Kb a lap közepe.
Üdv! Segítségre lenne szükségem. Van egy MB? hányas motorom is? Levegős az biztos. Nos a váz és a blokk kódja HC01E. Utána néztem ez ugyebár 80 ccm. A tank elött lévő deknin is mb80 van írva ha jól láttam de eléggé levan kopva. keihin 18 karbi van rajta. Kaptam minap egy dugó törést. Mivel a hengernek nincs válla rendeltem egy alapméretes dugót ami minden boltban 45mm.
Namármost megjött a dugó és kiderült hogy rohadt kicsi. Megmértem az eredetit ami benne volt. Az pedig 53.9mm. Akkor most nekem milyen motorom is van? Köszike előre is a segítséget!
Szia! Tesómnak volt egy teljesen gyári MB8-asa. Egy helyen volt megkarcolva a festék... Másfél évig volt az övé, 1500km-t tett bele, és csak a láncot kente be, olajat tett bele meg benzint és ment vele, semmi, de semmi baja nem volt, azt mondta, hogy annyira nem tetszik neki a kinézete, de eszméletlen jó volt vele menni, csak eladta, mert kellett a kocsira a pénz. (120ért vette, ugyanannyiért adta el, azóta a fékkel van probléma, illetve a kipufogó rohadt egy kicsit) Szerintem kitűnő motor lehet, de én MTX-el foglalkozok, van 3is a portán... Üdv:Zoli
Szia Ivadék
Köszönöm a segítséget. Igazad van legalább Te megpróbálsz segíteni. Holnap kipróbálom javaslataid. Én nem vagyok szakember én úgy próbálok segíteni a közösségnek, hogy felteszem a készült fotókat. Jóéjt Feri
A képet elnézve a sok fémreszelékből itélve a lendkereked hozzáér a tekercsek vasmagjához, ez testelést jelent és emiat kicsi a szikra. Túl kicsi áramot tud így gerjeszteni a tekercs. Ha lóg a főtengelyed egy nagyon picit a csapágyak végett akkor áll fen ez a jelenség. Esetleg még a trafód lehet a bűnös, javaslom próbáld meg egy másikkal. Esetleg még mérj rá a gyújtótekercsre (jobb oldalsó tekercs), hogy mekkora az ellenállása, arra a vezetékre ami a trafó előtt van, a másikat pedig a testre. A bal oldalsó tekercs a töltő és a világítótekercs egyben (két tekercs egy vasmagon) a jobboldalsó tekercsen nem elnne szabad olajnak lennie, csak egy impregnált papírrétegnek. Nem a tekercs lesz a bűnös, gyertya, test (főleg ami a trafót testeli) A tirisztol hibája is okzhtaja ezt, a lényeg, hogy a tekercs a legutolsó, nemszokása csak úgy kipurcanni. Úgyis jönnek az oksokodók, hogy mennyi hülyeséget hordatm itt össze, de én legalább írok és megpróbálok segíteni.
Üdvözlöm a hozzáértőket. Az lenne a kérdésem aki ért ehhez a területhez, hogy az eggyel lejjebb lévő képen melyik tekercsnek mi a funkciója? Lehet-e az a gond, hogy azért nincs erős szikra mert kis filmréteg(olaj) van a lendkerék belsejében és a tekercseken?
Köszönettel várom válaszotokat . A tekercs(gyújtás) működőképességéről álló helyzetben hogyan lehet meggyőződni?Üdv Feri
Szia! 6000Ft-ért adnám a komplett gyújtást ami a motoron van. (Lendkerék, gyújtásalaplap és az azon lévő összes cucc, vezetékekkel) Békés megyében lakok, ha te is békés megyei vagy, akkor személyesen is megoldható. Ha nem, akkor postázni is tudom. Utánvét esetén +1690Ft, előre utalás esetén: 1000Ft) Holnap tudok képet, ha érdekel. Üdv:Zoli
Szia! Van 3db MTX-em, abból 1et kell összeraknom, a lényeg, hogy van 2felesleges gyújtásom és eladó, ha valami nem OK, mondd! Üdv:Zoli (Ne zavarjon, hogy MTX.... az MBX-re is jó!)
Köszönöm a javaslatot. Ha esetleg cserére lenne szükség szerinted lehet valamivel pótolni, vagy hol lehet ilyet kapni? Ha tudsz valami biztatót várom válaszod. Köszi Feri.
és még ilyen kisebb alkatrész. De a motor blok alkatrészem az nincs.
Fordulatszámmérőhöz meghajtód, valamint a blokkból berugószerkezeted van? Ha esetleg van listád az alkatrészekről válogatnék Köszi Feri
Köszönöm a képeket, úgy látom jó lesz. Helyileg hol laksz? Lehet elmennék érte, bár én nem Békés m.-i vagyok. De szeretném már összedobni a gépet mert itt a jó idő és gurulni szeretne az egész család. Feri
Vaterán megtalálod a termékeim közt. 6000Ft + postára tartom, szerintem ez nem sok érte, ha egy sima ,,pucér" lendkereket adnak 5000Ft-ért. http://www.vatera.hu/listings/... (KB. fél óra múlva fogod látni a hirdetéseim közt, mert most tettem fel...)
Namármost megjött a dugó és kiderült hogy rohadt kicsi. Megmértem az eredetit ami benne volt. Az pedig 53.9mm. Akkor most nekem milyen motorom is van? Köszike előre is a segítséget!
Mi a véleményetek a Honda MB 5-ről?
Köszönöm a segítséget. Igazad van legalább Te megpróbálsz segíteni. Holnap kipróbálom javaslataid. Én nem vagyok szakember én úgy próbálok segíteni a közösségnek, hogy felteszem a készült fotókat. Jóéjt Feri
Köszönettel várom válaszotokat . A tekercs(gyújtás) működőképességéről álló helyzetben hogyan lehet meggyőződni?Üdv Feri
A tied MTX vagy MBX Nekem MBXhez kellene. Nálad hogy működött?
beszéljünk privátban ferry62@freemail.hu
Köszi
Én pár perc múlva teszek fel képet, nézd meg légy szíves, hogy ilyen a tied? Köszi
Feri
érdekel a gyújtás, mennyiért adod, és helyileg hol vagy? ha gondolod privátom: ferry62@freemail.hu
Honda MTX, Honda NS1 -fórumban is érdeklődhetsz alkatrészek után, mivel megegxeznek.
Egy-két napon belül biztosan válaszolnak.
http://www.bikeparts.hu/index....
Jóéjszakát
Köszönöm a javaslatot. Ha esetleg cserére lenne szükség szerinted lehet valamivel pótolni, vagy hol lehet ilyet kapni? Ha tudsz valami biztatót várom válaszod. Köszi Feri.